Νικος έγραψε:Τωρα τον Ιουλιο γινομαι 21 και σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες! Θα μπορεσω να μπω λογω ηλικιας ή οχι;
Δυστυχώς η προκήρυξη αναφέρει ότι μπορείς να είσαι υποψήφιος αν την 31η Δεκεμβρίου του έτους που δίνεις εξετάσεις είσαι μέχρι και 21 ετών. Αυτό ισχύει μέχρι φέτος.
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Νικος έγραψε:Τωρα τον Ιουλιο γινομαι 21 και σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες! Θα μπορεσω να μπω λογω ηλικιας ή οχι;
Δυστυχώς η προκήρυξη αναφέρει ότι μπορείς να είσαι υποψήφιος αν την 31η Δεκεμβρίου του έτους που δίνεις εξετάσεις είσαι μέχρι και 21 ετών. Αυτό ισχύει μέχρι φέτος.
Τα όρια ηλικίας για ΑΣΕΙ (πλήν ΣΣΑΣ) στην επόμενη προκύρηξη θα είναι η 1-1-89 και μεταγενέστερα. Για ΑΣΣΥ θα είναι η 31-12-89 και μεταγενέστερα. Για ΣΣΑΣ θα είναι η 31-12-90 και μεταγενέστερα.
Καλησπέρα σας... Είμαι καινούργιος στο Forum και είναι το πρώτο μου post... Συγχαρητήρια για το Forum και συνεχίστε έτσι... Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση... Είμαι 24 χρονών και σκέφτομαι να δώσω Παννελήνιες για ΣΜΥ όπλα... Θα μπορούσε κάποιος που να γνωρίζει τα όρια ηλικίας εάν με δέχονται σε περίπτωση που περάσω; Παρεπιπτώντος θα είμαι 25 όταν είναι να παρουσιαστώ στη σχολή... Ευχαριστώ!
Καλο παντως θα ειναι να διαβαζετε ενδελεχως και επισταμενα τις προκηρυξεις που ηδη υπαρχουν στις ιστοσελιδες του ΓΕΣ ΓΕΑ ΓΕΝ ΓΕΕΘΑ και να μη τα περιμενετε ολα ετοιμα. Ειναι σαφεστατες και απαντουν σε ολα τα ερωτηματα σχεδον
Μπορεί όποιος ξέρει να μου πει αν έχω δικαίωμα να περάσω στην ΣΜΥ παρότι είμαι γεννημένος στις 1/10/88 η έχω υπερβεί το όριο ηλικίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Giannis έγραψε:Μια ερωτηση παιδια... Ειμαι γεννημενος 15 δεκ 1981. Τηα μπορεσς να κανω αιτηση; Η προηγουμενη εμαθα ηταν μεχρι το 79. Ξερετε τιποτα εσεις;
Αν εξερεσουμε την προκυρηξη του 2007 οπου το οριο ηλικιας ηταν 27 στις υπολοιπες προκυρηξεις απο το 1999 εως Και του 2008 ηταν 29 για λιμενοφυλακες και 32 για τους υπαξιωματικους μονο στην περιπτωση των αποφοιτων απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ (Πλοιαρχοι-Μηχανικοι), για τους υποψηφιους για τους υπαξ με απολυτηριο λυκειου ισχυε η ηλικια των 29. Τωρα βεβαια εξαρταται και απο την καθε κυβερνηση η οποια οριζει και τα ορια ηλικιας.
Γεια σας. Μολις εκλεισα τα 21. Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορο να μπω σε καποια στρατιωτικη σχολη με τις πανελληνιες του 2011 που θα ειμαι 22; Αν μπορω θα ηθελα εαν ξερετε να μου πειτε σε ποιες; Ευχαριστω θερμα!
Γεια σας! Είμαι 22 χρονών και μετά από 3 αποτυχημένα έτη σε ΤΕΙ της πλάκας , σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλαδικές για κάτιπερισσότερο ουσιώδες. Στρέφομαι προς τις στρατιωτικές σχολές. Οπότε , του χρόνου , δηλαδή Μάιο του 2011 , θα δώσω εξετάσεις. Τυπικά θα είμαι 23 ( γεννηθείς Αύγουστο του '88) . Σε ποιες σχολές θα έχω τη δυνατότητα να εισαχθώ και σε ποιες όχι;
Παντως εγω θεωρω μεγαλη μ... Το οριο του 21 ετους για εισαγωγη σε ασει. Και γιατι στη αστυνομια δλδ ειναι το 26 και στον στρατο 21; Επισης γιατι καπιος που εκανε στρατο να μην εχει παραταση 1 ετους κατ ελαχιστο.