Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Οντως..θα βγει Ιανουαριο και δε θα μπορεσεις να κανεις αιτηση για λιγες μερες!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Frouros97 έγραψε:Οντως. Θα βγει Ιανουαριο και δε θα μπορεσεις να κανεις αιτηση για λιγες μερες!
Ναι ! Μακάρι να τα καταφέρεις εσύ.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Θα δειξει η νεκροψια!!
-
- Posts in topic: 14
Εγώ πάντως έναν George που δε θέλει να μας πει τίποτα από στοιχεία, δεν τον πιστεύω... Περιμέντε εσεις ως τον Δεκεμβρη και τον Γενάρη. Μεχρι τοτε θα χουμε βαλει τα μπλε
Καλησπέρα παιδιά καταρχήν καλή επιτυχία σε όλους! Όλοι που είμαστε εδώ μέσα θελουμε να μπούμε στο σώμα! Από πληροφορίες από άτομα που είναι στο ΣΕΦΕΑ πάνε για προκήρυξη το 2021 το καλοκαίρι δν πάνε για πιο πριν από ότι είπαν μέσα από το υπουργείο!
- Tilemos
- Posts in topic: 43
Χαχααχχαχααχ αυτό θα πει πληροφόρηση. Κατευθείαν απο το υπουργείο. Ευχαριστούμε φίλεΕΦ21 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καταρχήν καλή επιτυχία σε όλους! Όλοι που είμαστε εδώ μέσα θελουμε να μπούμε στο σώμα! Από πληροφορίες από άτομα που είναι στο ΣΕΦΕΑ πάνε για προκήρυξη το 2021 το καλοκαίρι δν πάνε για πιο πριν από ότι είπαν μέσα από το υπουργείο!
Φιλαράκο επειδή ούτε εσυ ξέρεις ποιος είμαι αλλά ούτε εγώ πίστεψε με δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέμματα ούτε να ειρωνευτώ κανέναν από έδω μέσα την πληροφορία μου μοιράστηκα με εσάς θα το δεις στην πορεία κατά ποσό ισχύει η όχι !
- Tilemos
Ακριβώς επειδή δεν ξέρεις ποιος είμαι σταματα να κάνεις διαφορετικά προφίλ και βρες καμία γκόμεναΕΦ21 έγραψε:Φιλαράκο επειδή ούτε εσυ ξέρεις ποιος είμαι αλλά ούτε εγώ πίστεψε με δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέμματα ούτε να ειρωνευτώ κανέναν από έδω μέσα την πληροφορία μου μοιράστηκα με εσάς θα το δεις στην πορεία κατά ποσό ισχύει η όχι !
Χαχα Τώρα έκανα προφίλ εδώ Πρώτη φορά! αλλά μάλλον τοσα ήξερες και για την προηγούμενη προκήρυξη ε; Δεν γράφτηκα για να μαλώνω διαδίκτυακα φίλε μου! Για να μαθαίνω και Να λέω τις πληροφορίες όπως όλα τα παιδιά εδώ μέσα!
Tilemos έγραψε:Στελιο αυτό που το βρήκες γραμμένο;
Εδώ http://www.enefk.gr/index.php/2015-11-05-19-31-13/2015-11-05-19-46-49
Πιο πολύ Αύγουστο πάει αλλά έχουν πάρει και άλλο μήνα..
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Θα χετε βαλει τα μπλε του Συμβασιουχου Συνοριοφυλακα που θα κανει τη φιλλιπινεζα του λαθρομεταναστη!
Κάποιος έλεγε από πληροφορίες για Αυγούστο, ... οπότε πάει αυτό. Τώρα αναμένουμε την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, τον Δεκέμβριο ή αλλιώς Ιανουάριο. Τα άτομα σύμφωνα με τ α λεγόμενα των παιδιών είναι 1000 άτομα. Συνοψίζω τις πληροφορίες.
- Tilemos
Χαχααχχαχααχ. Εσύ πρέπει να είσαι απο τις συνδικαλιστριες του σώματοςglock έγραψε:Κάποιος έλεγε από πληροφορίες για Αυγούστο, ... οπότε πάει αυτό. Τώρα αναμένουμε την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, τον Δεκέμβριο ή αλλιώς Ιανουάριο. Τα άτομα σύμφωνα με τ α λεγόμενα των παιδιών είναι 1000 άτομα. Συνοψίζω τις πληροφορίες.
glock εχεις μεγαλο προβλημα!Χθες επικοινωσησα με το Σωματειο Ειδικων Φρουρων Κεντρικης Μακεδονιας και μου ειπαν οτι εργαζονται και εχουν ζητησει νεες προσληψεις αλλα ακομα δεν υπαρχει κατι επισημο. Ολο το θεμα ειναι στο υπυργειο οικονομικων και αν μπορει ο προυπολογισμος να σηκωσει και προσληψεις ειδικων φετος, αλλιως παει σιγουρα για το καλοκαιρι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες