Ανώνυμα γράφουν ότι θέλουν.. Τον Χρήστο και τον κάθε χρήστη η Κώστα πως το λένε το παιδι και δεν με ενδιαφέρει κ καλά να είναι εκεί που είναι.. κάνεις δεν μπορεί να λέει τι κ πως.. οκ γράφεις ανώνυμα κάτι... γράψε από που τι έμαθες κ πως να ξέρουμε αν ισχύει κ λόγος που το είπε.. γι'αυτό φίλτατε.. ούτος ή άλλος αυτός εδώ μέσα ανώνυμος είναι τι θα κάνουμε; θα μας πει που το έκανε κ θα πάμε να βρούμε αυτό που του το είπε; αυτό έχει κουράσει εδώ μέσα τον Κυριάκο και τον κάθε Κυριάκο..Καταλάβενες τι σου λέω; Κυριάκο
Αν υποθεσουμε οτι καποιος εχει οντως πληροφορια μεσα απο το υπουργειο ή τη Γαδα... Εσεις θελετε να σας πει επωνυμα ποιος του το ειπε ακριβως; Εννοειται οτι δε θα το πει... Γιατι να δωσει στοιχεια; ! Το αν θα τον πιστεψουμε ή οχι ειναι δικο μας θεμα!
Xanthos έγραψε:Ανώνυμα γράφουν ότι θέλουν.. Τον Χρήστο και τον κάθε χρήστη η Κώστα πως το λένε το παιδι και δεν με ενδιαφέρει κ καλά να είναι εκεί που είναι.. κάνεις δεν μπορεί να λέει τι κ πως.. οκ γράφεις ανώνυμα κάτι... γράψε από που τι έμαθες κ πως να ξέρουμε αν ισχύει κ λόγος που το είπε.. γι'αυτό φίλτατε.. ούτος ή άλλος αυτός εδώ μέσα ανώνυμος είναι τι θα κάνουμε; θα μας πει που το έκανε κ θα πάμε να βρούμε αυτό που του το είπε; αυτό έχει κουράσει εδώ μέσα τον Κυριάκο και τον κάθε Κυριάκο..Καταλάβενες τι σου λέω; Κυριάκο
εγώ βλέπω φίλε μου ότι υπάρχουν πολλά νεύρα και σπάσιμο για μια θεσούλα στο δημόσιο αφήστε τα πράγματα να έρθουν όπως ειναι και ότι γίνει αναλωνεστε σε ένα κάρο μαλακ.. ιες
Xanthos έγραψε:Ανώνυμα γράφουν ότι θέλουν.. Τον Χρήστο και τον κάθε χρήστη η Κώστα πως το λένε το παιδι και δεν με ενδιαφέρει κ καλά να είναι εκεί που είναι.. κάνεις δεν μπορεί να λέει τι κ πως.. οκ γράφεις ανώνυμα κάτι... γράψε από που τι έμαθες κ πως να ξέρουμε αν ισχύει κ λόγος που το είπε.. γι'αυτό φίλτατε.. ούτος ή άλλος αυτός εδώ μέσα ανώνυμος είναι τι θα κάνουμε; θα μας πει που το έκανε κ θα πάμε να βρούμε αυτό που του το είπε; αυτό έχει κουράσει εδώ μέσα τον Κυριάκο και τον κάθε Κυριάκο..Καταλάβενες τι σου λέω; Κυριάκο
εγώ βλέπω φίλε μου ότι υπάρχουν πολλά νεύρα και σπάσιμο για μια θεσούλα στο δημόσιο αφήστε τα πράγματα να έρθουν όπως ειναι και ότι γίνει αναλωνεστε σε ένα κάρο μαλακ.. ιες
Ποια θεση δημοσιου ρε καημένε... ;
Πόσταρε το φβ σου ρε τσάκαλε... Γιατί δε το κάνεις ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ρε Χρήστο εμένα με ξέρεις.. Μέχρι κ το προφίλ τις γυναίκας μου ξέρεις γιατί από κανέναν δεν θα κρυφτώ κ δεν υπάρχει λόγος.. Γιατί αυτός είμαι είτε έξω είτε εδώ μέσα.. δεν έχω όνομα τρελός κ με λένε ξανθό.. Πάμε παρακάτω.. κ σ λέω γράφεις εδώ ανώνυμα χωρίς να ξέρουμε τίποτα για εσένα κ γράφεις ότι έχεις πληροφορία.. Ναι πες μας από που.. Δεν έχουμε κάτι για εσένα να σε δώσουμε ότι το μάθαμε από εσένα.. τι φοβάσαι.. για τι όταν έστειλες εσύ Χρήστο στον ντουμα μήνυμα δεν το είπες; Εγώ σ ξέρω κ ξέρω ποιος Ει σαι σου έκανα κάτι; όπως αντίστοιχα πέρυσι που το έκανα εγώ!!