Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ετσι ακριβώς Νίκο...
Αυτήν την αίσθηση προσφέρει αυτό το φόρουμ.
Σκοτσέζικο ντουζ και στο τέλος γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Από ένα σημείο και μετά σου αρέσει αυτός ο μαζοχισμός...
χαχα
Αυτήν την αίσθηση προσφέρει αυτό το φόρουμ.
Σκοτσέζικο ντουζ και στο τέλος γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Από ένα σημείο και μετά σου αρέσει αυτός ο μαζοχισμός...
χαχα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Φανταστείτε μάγκες να μην υπήρχε και αυτό το φόρουμ και να ήμασταν μόνο με τα σάιτ και ότι πληροφορίες λέγαν εκεί... κατάθλιψη...
Χαχαχαχαχαχα έτσι ακριβώς, ειδικά στην προηγούμενη προκήρυξη, ο ένας μου έλεγε με τόσα μόρια που έχεις δεν περνάς ούτε απέξω, και ο άλλος έλεγε θα μπεις.
-
- Συνταγματάρχης
Surgeon έγραψε:Φανταστείτε μάγκες να μην υπήρχε και αυτό το φόρουμ και να ήμασταν μόνο με τα σάιτ και ότι πληροφορίες λέγαν εκεί... Κατάθλιψη...
Ενώ τώρα λέμε άσπρο σήμερα και το ΣΚ είναι κόκκινο...
Ξάνθε που είσαι ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Surgeon έγραψε:Φανταστείτε μάγκες να μην υπήρχε και αυτό το φόρουμ και να ήμασταν μόνο με τα σάιτ και ότι πληροφορίες λέγαν εκεί... κατάθλιψη...
Φιλαράκι άστο, έχουμε φτιάξει ωραίο παρεάκι εδώ πέρα..
Θα είναι κρίμα να μην βρεθούμε όλοι μαζί.. και ξέρετε που εννοώ..
Παντως για να σας ειπαν 2 διαφορετικα ατομα για κοντα στις γιορτες κατι σημαινει! Οπου υπαρχει καπνος, ιαως υπαρχει και φωτια!
-
Θέλουμε σασπενς υποθέσεις και αβεβαιότητα εμεις χαχα
-
Ναι φίλε μου μακάρι να γίνει αυτό να μπούμε όλοι το αγαπάμε όλοι και μιλάμε καθημερινά γι'αυτό ακριβώς το λόγο.. δυστυχώς μερικοί δννειχαν την ευκαιρία άλλοι την χάσανε κτλπ αλλά σίγουρα ότι κ ν γίνει προχωράμε παρακάτωChris9 έγραψε:Surgeon έγραψε:Φανταστείτε μάγκες να μην υπήρχε και αυτό το φόρουμ και να ήμασταν μόνο με τα σάιτ και ότι πληροφορίες λέγαν εκεί... κατάθλιψη...
Φιλαράκι άστο, έχουμε φτιάξει ωραίο παρεάκι εδώ πέρα..
Θα είναι κρίμα να μην βρεθούμε όλοι μαζί.. και ξέρετε που εννοώ..
-
- Συνταγματάρχης
Surgeon έγραψε:Θέλουμε σασπενς υποθέσεις και αβεβαιότητα εμεις χαχα
έκλαψα χαχαχα
-
- Συνταγματάρχης
Chris9 έγραψε:Surgeon έγραψε:Φανταστείτε μάγκες να μην υπήρχε και αυτό το φόρουμ και να ήμασταν μόνο με τα σάιτ και ότι πληροφορίες λέγαν εκεί... Κατάθλιψη...
Φιλαράκι άστο, έχουμε φτιάξει ωραίο παρεάκι εδώ πέρα.
Θα είναι κρίμα να μην βρεθούμε όλοι μαζί. Και ξέρετε που εννοώ.
Εμείς μιλάμε και messenger με παιδιά από δω. Αν θες καμ το μι για να την βρεις.
Έλα έλα Κυριάκο ήρθα.. σασπενσ θέλετε πουλάκια μου; ελάτε να βρεθούμε όλοι μαζί ένα βράδυ να κάνουμε ένα hangover 4 να γουστάρουμε
Ο. Π. Κ. Ε
Εγώ Παντός σκέφτομαι να πάρω ένα τηλ τον πρασινοτσολια να του πω να βγάλει μια 500άρα να μπείτε γιατί θα αρρώστησέτε στο τέλος.. ότι ειναι να γίνει θα γίνει παίδες.. Μην κάνετε άλλο κακό στον εαυτό σας. δειτε κ το αύριο κ λίγο ποιο πολύ το παρακάτω.. εύχομαι όμως να βγει για να προλάβατε όλοι.. Αλλά σχολή χωρίς εμένα δεν γίνεται.. χαχχα Κυριάκο άμα σε βαστάει πήγαινε χωρίς εμένα ρε
Ο. Π. Κ. Ε
-
Χαχα μεσαXanthos έγραψε:Έλα έλα Κυριάκο ήρθα.. σασπενσ θέλετε πουλάκια μου; ελάτε να βρεθούμε όλοι μαζί ένα βράδυ να κάνουμε ένα hangover 4 να γουστάρουμε
kyriakos155 έγραψε:Εμείς μιλάμε και messenger με παιδιά από δω. Αν θες καμ το μι για να την βρεις.
Το ξέρω παραλιγο συγχωριανε. Χαχαχ
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Παιδιά γιατί σιγή ασυρμάτου σήμερα πείτε τίποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες