Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Οχι και αυτο τυχαια το εμαθα.. τους ελεγα οτι δε μπηκα στη προηγουμενη.. και μου λενε θα βγαλει αλλη μια σιγουρα, ετσι σχεδιαζαν εξαρχης! Δε ξερουν ποτε εννοειται!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Ranger ποσα μορια εχεις;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Λοιπόν, ναι ! Ούτε άγραφα, ούτε σχετικές Μ####κιες.
Ας μιλήσουμε πάλι με ονόματα. Μόλις έλαβα τηλέφωνο από το γραφείο του κου Κυρανάκη, μίλησα με τον συνεργάτη του.
Αυτολεξεί και χωρίς κάτι που θα αλλάξει την αλήθεια.
'' Δεν ετοιμάζεται κάτι μέχρι στιγμής. Αυτά είναι αποφάσεις τελευταίου λεπτού. Δεν συζητάνε κάτι, άλλωστε πήραμε πρόσφατα νέους 1500 ειδικούς φρουρούς ''
Σε ερώτηση μου αν αυτό που μου είπε δηλώνει άγνοια ή έστω άρνηση στο αν θα πάρει ή όχι φέτος, μου είπε ξεκάθαρα πως '' δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη, αυτά κρίνονται από τον υπουργό και από τον υφιπουργό βάση του οργανογράμματος τελευταία στιγμή ''
Τον ευχαρίστησα και αυτόν και τον κυριο Κυρανάκη που πραγματικά ο άνθρωπος μου απάντησε στο να με ενημερώσει ΑΜΕΣΩΣ και κλείσαμε το τηλέφωνο με βαριά την ψυχή ...
Τα συμπεράσματα, δικά σας...
Ας μιλήσουμε πάλι με ονόματα. Μόλις έλαβα τηλέφωνο από το γραφείο του κου Κυρανάκη, μίλησα με τον συνεργάτη του.
Αυτολεξεί και χωρίς κάτι που θα αλλάξει την αλήθεια.
'' Δεν ετοιμάζεται κάτι μέχρι στιγμής. Αυτά είναι αποφάσεις τελευταίου λεπτού. Δεν συζητάνε κάτι, άλλωστε πήραμε πρόσφατα νέους 1500 ειδικούς φρουρούς ''
Σε ερώτηση μου αν αυτό που μου είπε δηλώνει άγνοια ή έστω άρνηση στο αν θα πάρει ή όχι φέτος, μου είπε ξεκάθαρα πως '' δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη, αυτά κρίνονται από τον υπουργό και από τον υφιπουργό βάση του οργανογράμματος τελευταία στιγμή ''
Τον ευχαρίστησα και αυτόν και τον κυριο Κυρανάκη που πραγματικά ο άνθρωπος μου απάντησε στο να με ενημερώσει ΑΜΕΣΩΣ και κλείσαμε το τηλέφωνο με βαριά την ψυχή ...
Τα συμπεράσματα, δικά σας...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
2600 εχω προς στιγμην! Κυριακο το συμπερασμα ειναι οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Ας περιμενουμε αν ειναι θα βγει!
Ας περιμενουμε αν ειναι θα βγει!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Και τι σου λείπει που μπορείς να βγάλεις; Πως δεν μπήκες με 2600
2500 ειχα περσι... πηρα φορτηγο 2600 και τωρα το μονο που μπορω να κανω ειναι το lower σε προφισενσι!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Θα σκάσουμε ρε φίλε...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα διπλώματα γιατί ο καθενα λέει και κάτι διαφορετικό. Για να έχω από διπλώματα οδήγησης μόνο τα περισσότερα μόρια τι διπλώματα πρέπει να έχω και συγκεκριμένα για ποια οχήματα ακριβώς; Ευχαριστώ.
Στους ειδικούς φρουρούς το αυτοκίνητο πιάνει 100 μόρια κ αν έχεις φορτηγω πιάνει 200 ποτέ πέρνεις τα μεγαλύτερα μόρια π είναι 200.. Τώρα είτε γ είτε δ είτε 3 τα ίδια μόρια θα πάρεις δεν κάνει διακρίσεις. Οπότε αν ενφιςφερέσαι μόνο για εφ πάρε το γ π είναι κ πρώτο αλλά κ εύκολο
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποδεκανέας
Η μοτοσυκλέτα δεν πιάνει ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Μοτοποδήλατο 50cc= 100 ΜΟΡΙΑ Μοτοσυκλέτα από 125cc και πάνω = 300 ΜΟΡΙΑ (Α1-Α2-Α3)
-
- Υποδεκανέας
Με λίγα λόγια χρειάζομαι 1) δίπλωμα αυτοκινήτου. 2) δίπλωμα μοτοσυκλέτας 3) διπλώμα φορτηγού οποιαδήποτε κατηγορία
GrTheo έγραψε:Με λίγα λόγια χρειάζομαι 1) δίπλωμα αυτοκινήτου.2) δίπλωμα μοτοσυκλέτας 3) διπλώμα φορτηγού οποιαδήποτε κατηγορία
ναι κοντα στα 2 χιλιαρικα :p
-
- Υποδεκανέας
Στην περίπτωση που κάποιος έχει δίπλωμα οδήγησης νομίζω αν βγαλ ι πχ για μηχανάκι δεν πληρώνει όλο το ποσό
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Δεν ισχύει αυτό.. Μόνο σε περίπτωση που τα βγάλεις και τα 2 μαζί ταυτόχρονα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες