Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Όλα παίζονται κάνεις δν ξέρει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Χωρίς να θέλω να αναστατώσω κανέναν και πρώτο εμένα , φέτος οι πιθανότητες να πάρει δυστυχώς είναι πολύ λίγες.
Αν πάρει και εποπ " κλείνει " με τα ένστολα σώματα και για φέτος έχει ξεφύγει ο προυπολογισμός.
Καμια 500αρα δεν νομίζω να βγει...
Άποψη μου και λογική δική μου.
Έχει στην αναμονή για εξωτερικούς που και για εκεί αβέβαιο είναι - ενώ εχει φτάσει και στην βουλή το θέμα -
Αν πάρει και εποπ " κλείνει " με τα ένστολα σώματα και για φέτος έχει ξεφύγει ο προυπολογισμός.
Καμια 500αρα δεν νομίζω να βγει...
Άποψη μου και λογική δική μου.
Έχει στην αναμονή για εξωτερικούς που και για εκεί αβέβαιο είναι - ενώ εχει φτάσει και στην βουλή το θέμα -
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
Αυτό για την εκπαίδευση των ε. φ. είναι μια βλακεία και μισή μου επιβεβαιώνουν οι φίλοι που υπηρετούν.
Θέλω να πιστεύω σε ένα θαύμα και ο μιχαλάκης να του βιδώσει αλλά όσα έμαθα τις τελευταίες 2 ημέρες μου έκοψαν τον αέρα και την μαγκιά.
Θέλω να πιστεύω σε ένα θαύμα και ο μιχαλάκης να του βιδώσει αλλά όσα έμαθα τις τελευταίες 2 ημέρες μου έκοψαν τον αέρα και την μαγκιά.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
kyriakos155 έγραψε:Αυτό για την εκπαίδευση των ε. φ. είναι μια βλακεία και μισή μου επιβεβαιώνουν οι φίλοι που υπηρετούν.
Σαν τη εμαθες δλδ, ;
Δεν υπαρχει φραγκο παιδια, εδω δε ξερουμε αναν θα βγει για Εξωτερικους και 480 Συμβασιουχους συνοριοφυλακες ενδοχωρας!
Παιδιά ίσως όντως με τον ιο να έμειναν ολα πίσω αλλα μην χάνεται την πίστη σας εδω ετοιμάζουν αναβάθμιση της Αθήνας στκ κέντρο πλατείες πεζόδρομους κτλπ... Καλός κακός εμείς εδω μεσα δεν μπορούμε μα ξέρουμε τις προθέσεις της κυβέρνησης μην αγχώνεστε θα ξανά πάρει ίσως οχι φετος ίσως το 21 δεν ειμαι τυχαίο όλοι το λένε οτι θα ξανά πάρει λίγη υπομονή μεσα στο καλοκαίρι ίσως έχουμε νεα
Στην τελικη ας σκεφτόμαστε απλα και λογικα σε φιλαράκια μου που μπήκαμ φέτος ειδικοί φρουροι μεσα στημ σχολή φώναζαν οτι μην αγχώνεστε αν δεν μπήκαν οι φίλοι σας θα ξανα πάρει.. Όταν ορκίζονταν σε συνεντεύξεις που δώσανε υψηλά σε βαθμό στέλεχοι έλεγαν ευχαριστούμε για τις συνδρομές αλλων συναδέλφων και το κράτος που βοήθησε μα ανοίξει η σχολή και με την σειρά τους περιμένουν τις νέες σειρές ο χρυσοχοιδης να το πω με απλά λόγια χωρίς παρεξηγήσεις γουστάρει σώματα ασφαλείας και την εξέλιξη τους δεν ειναι τυχαίο που απο το πασοκ ήρθε στημ νέα Δημοκρατία τον εμπιστεύεται ο Μητσοτάκης φουλ... Και στημ τελική κάποια στιγμή οι 1500 που μπήκανε το 19 θα γίνουν αστυφύλακες θα χρειαστεί να ξανα πάρουν ωστε μα εχει λόγο ύπαρξης το σεφεαα
Ναι το θεμα ειναι να παρει συντομα να μας πιανει το οριο ηλικιας, αμα ειναι να βγαλει οταν θα γινουν οι αλλοι αστφυλακες θα χουμε ασπρα μαλλια!
-
- Συνταγματάρχης
Ότι θα πάρει , θα πάρει. Το να πάρει φέτος μας ενδιαφέρει 

Καλα προφανώς συμφωνώ κάνεις δεν θέλει να αργήσει τόσο ετσι το είπα και καλα στην χειρότερη... Εγω πάντως πιστεύω σύντομα θα ξέρουμε τώρα το σύντομα ομως μπορεί να είναι το φθινόπωρο μπορεί και του χρονου τέτοια εποχή οτι θα πάρει το ξέρουμε λίγο πολύ ολοι δεν τίθεται τετοιο θέμα
Νε έχετε πίστη εγώ προσωπικά πιστεύω στην λύτρωση μέχρι και τελευταία στιγμή κατι ηα γίνει να λυτρωθεις... Μιλάω για όσους το θέλουν πολυ... Να ξέρετε παραιτήθηκε άτομο επειδή έπαιρνε 647 ευρώ και δεν του έκανε άλλος επειδή ήθελε να πάει μετάθεση Θεσσαλονίκη μπήκαν άτομα απλά για το δημόσιο επειδή όμως το σύνολο κανει εξαιρετική δουλειά και αρέσει στην κυβέρνηση αυτο και τους έρχεται και οικονομικά σύντομα πολυ σύντομα θα έχουμε νεα
Αυτο με τρελαινει περισσοτερο απο ολα, οτι ετυχε να εχουν μορια ανθρωποι που δε τους αρεσει και μπηκαν. Με τιποτα δε χωνευεται αυτο, ακουω να παραιτουνται και τρελαινομαι που πετανε τετοια ευκαιρια!
Απευθύνομαι σε αυτούς που γράφουν συνεχώς πώς "είναι το όνειρο τους", "το θέλουν πολύ", "οι άλλοι το κάνουν για τη μονιμότητα" και άλλα σχετικά.
Το δικό μου "όνειρο" ήταν να γίνω γιατρός και να σωζω ζωές. Ήθελα να ξοδέψω 10 χρόνια διαβάζοντας; Μάλλον όχι.
Επίσης "ήθελα πολύ" να γίνω μποξέρ σαν τον Τάισον και να είμαι πρωταθλητής κόσμου. Ήθελα να τρώω αμέτρητες μπουνιές για χρόνια; Σίγουρα όχι.
Νιώθω "αδικημένος" που δεν είμαι διάσημος ποδοσφαιριστής όπως ο Μέσσι. Ήθελα να προπονούμαι 5 ώρες τη μέρα φθείροντας τα πόδια μου; Πολύς κόπος.
Όλοι "θέλουν" κάτι, σκεπτόμενοι το τελικό στάδιο. Όσοι κοπιάσουν να το καταφέρουν το θέλουν πραγματικα, χωρίς εισαγωγικά.
Εσείς μάλλον δεν το θέλατε, ή περιμένατε να έρθει κάποιος και να σας πει: "Εσύ παιδί μου τι θες; Ε. Φ. Πέρνα μέσα. "
Είχα συμφοιτητή που δεν του άρεσε η σχολή, αλλά το έκανε για μόρια ΑΣΕΠ πτυχίου ΑΕΙ. Μια σειρά που δεν του άρεσε ο στρατός αλλά έγινε ΔΕΑ (ΕΔ) για τον ίδιο λόγο.
Και έναν γείτονα που δεν του έφταναν τα αγγλικά και πήγε φροντιστήριο γαλλικά - γερμανικά. ΄
Αναρρωτηθείτε μήπως θέλετε την τελική εικόνα και όχι όλες τις θυσίες που απαιτούνται.
Δεν είναι δα και μεγάλος στόχος να γίνεις Ε. Φ. μάζεψε 2-3 διπλώματα και έγινες.
Το δικό μου "όνειρο" ήταν να γίνω γιατρός και να σωζω ζωές. Ήθελα να ξοδέψω 10 χρόνια διαβάζοντας; Μάλλον όχι.
Επίσης "ήθελα πολύ" να γίνω μποξέρ σαν τον Τάισον και να είμαι πρωταθλητής κόσμου. Ήθελα να τρώω αμέτρητες μπουνιές για χρόνια; Σίγουρα όχι.
Νιώθω "αδικημένος" που δεν είμαι διάσημος ποδοσφαιριστής όπως ο Μέσσι. Ήθελα να προπονούμαι 5 ώρες τη μέρα φθείροντας τα πόδια μου; Πολύς κόπος.
Όλοι "θέλουν" κάτι, σκεπτόμενοι το τελικό στάδιο. Όσοι κοπιάσουν να το καταφέρουν το θέλουν πραγματικα, χωρίς εισαγωγικά.
Εσείς μάλλον δεν το θέλατε, ή περιμένατε να έρθει κάποιος και να σας πει: "Εσύ παιδί μου τι θες; Ε. Φ. Πέρνα μέσα. "
Είχα συμφοιτητή που δεν του άρεσε η σχολή, αλλά το έκανε για μόρια ΑΣΕΠ πτυχίου ΑΕΙ. Μια σειρά που δεν του άρεσε ο στρατός αλλά έγινε ΔΕΑ (ΕΔ) για τον ίδιο λόγο.
Και έναν γείτονα που δεν του έφταναν τα αγγλικά και πήγε φροντιστήριο γαλλικά - γερμανικά. ΄
Αναρρωτηθείτε μήπως θέλετε την τελική εικόνα και όχι όλες τις θυσίες που απαιτούνται.
Δεν είναι δα και μεγάλος στόχος να γίνεις Ε. Φ. μάζεψε 2-3 διπλώματα και έγινες.
Φίλε συμφωνώ μέχρι ενα σημείο εγω μπήκα στις ειδικες δυναμεις μόλις τελείωσα το σχολείο στα 18 δλδ απολύθηκα 19 ετών μολις βγήκε η προκήρυξη και είχα 2300 μόρια δεν ειχα τομ χρονο μα βγάλω διπλώματα και δήλωσα αλλα δυστυχώς δεν πέρασα ουτε απ έξω τον τελευταίο χρόνο όμως χάλασα χεομο και χρήμα να φτάσω σχεδόν τα 3000 ολοι πιστεύω παλεύουν αλλα δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική άνεση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες