Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Xrounk »

Καλημέρα παιδιά καλή είναι και ή 500αρα..
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Έλαβα απάντηση από τον κο. Ντούμα.

Δεν γνωρίζει κάτι για νέο διαγωνισμό , άλλωστε λέει πως αν κάτι ετοιμαστεί δεν προγραμματίζεται μήνες πριν αλλά αποτελεί διαδικασία λίγων ημερών. Αποφάσεις δηλαδή της τελευταίας στιγμής. Τέλος είπε πως κανείς δεν θα μπορέσει να μου απαντήσει με βεβαιότητα για πιθανό διαγωνισμό.

Αυτά. Δεν ξέρω αν αυτό τρέφει ακόμη ελπίδες , σίγουρα όμως από την στιγμή που δεν γνωρίζει ούτε και ο ίδιος κρατάμε κάτι για ελπίδα... Ίσως και όχι.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nick521 »

Η μπορει απλα να μην θελουν να ανακοινωσουν κατι ακομα, εγω προσωπικα πιστευω πως θα βγει εστω και για 500 λιγο δυσκολο μου φαινεται για διαδικασια λιγων ημερων γιατι ο Μητσοτακης ειχε δεσμευτει προεκλογικα για τους 1500 πολυ καιρο πριν βγει οποτε υπηρχε ενα σχεδιο για το τι προσληψεις θα γινουν και ποσο αυτο βεβαια ειναι εφικτο λογω της οικονομιας, και με τοσες αναγκες καποια στιγμη θα ξαναγβαλει σιγουρα μεχρι τοτε πιστη και υπομονη
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Τοτε ηταν εκλογες και το ειχε πει καιρο πριν για να παρει ψηφους... ο Ντουμας εννοει οτι δε χρεαζεται πολυ καιρο, μπορει τον Σεπτεμβριο να πει θα παρουμε ειδικους φρουρους και τον Οκτωβριο να βγει η προκηρυξη!

Επισης πιστευω οτι ακομα και να ηξερε ο Ντουμας οτι υπαρχει σχεδιασμος για προκηρυξη, δε θα το ελεγε σε καποιον σε ενα απλο μηνυμα email!

Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Surgeon »

Προσωπικά πιστεύω στα λεγόμενα του στο γεγονός ότι δεν ξέρουν ακόμα το τι μέλλει γενέσθαι.. θα δούμε παίδες μακάρι η ύφεση η οποία έρχεται να μην μας εμποδίσει και να μην έχουμε επανάληψη της προηγούμενης δεκαετίας (2011) τελευταία προκυρηξη πριν του 19
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σε ποιον στέλνουμε τώρα ; Μητσοτάκη ; Εικόνα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στείλτε τίποτα και εσείς ρε τσακάλια , θα μπω σε blacklist εγώ
Surgeon
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Surgeon »

Κυριάκο εγώ είχα πάρει τα γραφεία του σεφεαα λίγο μετά την περσινή προκυρηξη και τους είχα ρωτήσει εάν σκοπεύουν να ξαναβγαλουν κ με είχαν πει πως δεν γνωρίζουν πάντως πιστεύουν πως θα ξαναβγάλει ειδικά με αυτή την κυβέρνηση.. αυτό με είχαν πει τότε..
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Surgeon έγραψε:Κυριάκο εγώ είχα πάρει τα γραφεία του σεφεαα λίγο μετά την περσινή προκυρηξη και τους είχα ρωτήσει εάν σκοπεύουν να ξαναβγαλουν κ με είχαν πει πως δεν γνωρίζουν πάντως πιστεύουν πως θα ξαναβγάλει ειδικά με αυτή την κυβέρνηση.. αυτό με είχαν πει τότε..

Ναι το είπες και προχθες , ωραίος !

MITSOS98
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από MITSOS98 »

Κάτι θα βγει και φέτος το καλοκαίρι έστω και μια 500αρα γιατί υπάρχουν πολλά κενά σε αρκετές υπηρεσίες και ειδικά στην ΟΠΚΕ.. Πίστη και αισιοδοξία παίδες και όλα θα πάνε καλά!
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επειδή έχω λάβει περίπου στα 10 προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους που παρακολουθούν το φορουμ. Θέλω να σας απαντήσω από εδώ για να το καταλάβετε καλά.

Δεν είμαι εδώ για να δώσω ελπίδες ψεύτικες σε κανέναν, είμαι ένας απλός ενδιαφερόμενος, σαν εσάς, δεν κρύβω ούτε διεστρεβλώνω καμία αλήθεια.

Προσπαθώ να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη και να βοηθήσω και εσας με το αν μάθω κάτι. Ούτε είμαι κάποιος που θέλει το κακό κάποιου.

Σταματήστε να μου λέτε ότι γνωρίζω πράγματα και σας τα κρύβω. Δεν κρύβω τίποτα από κανέναν ούτε είμαι κάποιος που τρολάρει κλπ. Οι περισσότεροι εδώ μέσα με γνωρίζουν και προσωπικά και μπορούν να τοποθετηθούν και οι ίδιοι αν θέλουν.

Επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι το φόρουμ αυτό επιβλέπεται και από ανθρώπους τρίτους.

Μη με κανετε να μην ξανά ποστάρω τίποτα, σας παρακαλώ.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

+1 Κυριάκος γιατί τον ξέρω πολύ καλά.. ποτέ δεν θα έβλαπτε ούτε θα έλεγε ψέματα.. ίσα ίσα ρωτάμε ο ένας τον άλλον κ πιστέψτε με ειμαο ο πρώτος πιστεύω που μαθαίνει κάθε τι κίνηση να στείλει κάτι σε κάποιον μεγάλο μπας κ μάθει το οτιδήποτε.. Κ κατά την προσωπική μου άποψη είναι ο μοναδικός από εδώ μέσα που πιστεύω πως ασχολείται έτσι με το να ρωτάει πχ ντουμα η όποιον άλλον με επιστολές ώστε να μάθει κάτι.. Κ κύριος για να το μοιραστεί εδώ ενώ θα μπορούσε να τα κρατήσει για πάρτυ του κ να ψηθεί όποιος άλλος θέλει να το κάνει προσωπικά για την πάρτυ του από το να τον περιμένουμε ποτέ θα μπει ο Κυριάκος αν έμαθε κάτι!!! Κυριάκο ++++
Ο. Π. Κ. Ε
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ωραίος Κυριάκο!! Ευχαριστούμε!! Εννοείται ότι δε ξέρεις κάτι το οποίο μας κρύβεις, εγώ για πλάκα το σχολίασα αν αναφέρεσαι και σε μένα.. μη σε νοιάζει τι λένε να σαι καλά που ασχολείσαι όπως λέει και ο xanthos.. θα ήθελα να στείλω και εγώ όπως είχα πει αλλα δε το τολμώ λόγο το ότι πιθανότατα να τα κάνω σαλάτα μιας και δεν είμαι και πολύ του γραπτού λόγου.. Ίσως προσπαθήσω.. Όσο για την απάντηση του Ντουμα εγώ το βρίσκω θετικό ότι σου είπε ότι παρ όλο που δεν έχει ακούσει κάτι δεν παίρνει και πολύ καιρό για να υλοποιηθεί μια τέτοια απόφαση.. Δε ξέρω μπορεί να το βλέπω όπως μας συμφέρει τι να πω😂
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξέρουν αυτοί που στείλανε ποιοι είναι Στέλιο. Μην αγχώνεσαι.

Τέλος πάντων.

Ευχαριστώ Ξάνθε ! Εσύ ειδικά ξέρεις καλύτερα απ'όλους.

Το άγχος που έχετε όλοι, το χω και εγώ.

Παρ'όλα αυτά keep going !

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ydneas »

Αν για παράδειγμα βγάλει για πεντακόσιους πόσα μόρια λέτε περίπου να είναι η βάση ρε παίδες; δεν θα αντέξω να μείνω πάλι απ' εξω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες