Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Μήπως υπάρχει μια υπερβολή
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Και μένα ρε παιδιά κουλό μου φαίνεται αυτό αλλά δεν νομίζω να το έβγαλε από το μυαλό του ο άνθρωπος! Για να το λέει κάτι ξέρει
όλο το τμήμα ήταν έτσι... απαντούσανε σε ολουςRanger94 έγραψε:Καλα ρεε φιλε και οι αλλοι μεσα στην αιθουσα δεν ειπαν ωπα τι κανετε εκει; Επισης οι επιτηρητες εκατσαν εκεινη την ωρα και διαβαζαν τα θεματα για να απαντανε;
αυτοί οι 3 είναι στην υπηρεσία τώρα.. δεν έχουν θεμαGreekMarines11 έγραψε:Και μένα ρε παιδιά κουλό μου φαίνεται αυτό αλλά δεν νομίζω να το έβγαλε από το μυαλό του ο άνθρωπος! Για να το λέει κάτι ξέρει
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Υπο 300 η μηχανή και 100 το φορτηγό!
Αυτή τι θέμα να έχουν. Έμεις εχουμε το θεμα
Δεν υπαρχει αυτο... θα εβλεπα εγω 2 επιτηρητες να μιλανε με αλλους και να κανουν νοηματα και δε θα μιλαγα; Δε παιζει αυτο.. στην Αθηνα αποκλειεται να εγινε, σε καμια μικρη πολη μπορει και παλι δυσκολα!
Ποτέ μν λες ποτέ
και του αυτοκινήτου θα συνεχίσουν να μετράνε;GreekMarines11 έγραψε:Υπο 300 η μηχανή και 100 το φορτηγό!
Ydneas ειδικοι φρουροι που μπηκαν το 2000, πιαστηκαν με πλαστα το 2017 οποτε ποτε δεν ειναι αργα για μαμησι!
κι όμως Αθήνα δώσανε... όλο το τμήμα ήξερε γύρω στα 12 ατομαRanger94 έγραψε:Δεν υπαρχει αυτο... θα εβλεπα εγω 2 επιτηρητες να μιλανε με αλλους και να κανουν νοηματα και δε θα μιλαγα; Δε παιζει αυτο.. στην Αθηνα αποκλειεται να εγινε, σε καμια μικρη πολη μπορει και παλι δυσκολα!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Ναι κανονικά μετράει του αυτοκινήτου!
σε ευχαριστώ φίλε... αλλά ας ελπίσουμε ότι θα βγάλει πάλι για πολλά άτομα γιατί αν βγάλει για 500 δυσκολαGreekMarines11 έγραψε:Ναι κανονικά μετράει του αυτοκινήτου!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Ρε αφού σου λέει δεν είναι πλαστό! Φαίνεται ότι έδωσες κανονικά! Δεν γίνεται να τους πιάσουν αυτούς
Ρε φιλε εγω οταν εδινα εξετασεις ημασταν 50 ατομα μεσα στην αιθουσα! Θα κατσουν 2 επιτηρητες να βοηθησουν τοσο κοσμο?Toeic εδιναν αυτοι; Μονο αυτο ειναι πολλαπλης επιλογης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες