Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Καλησπέρα... να ρωτήσω κατι. Εαν κάποιος έχει περασει σχολή ΣΜΥ (και δεν έχει ολοκληρώσει την σχολή) και βγει μια προκήρυξη για ΕΦ μπορεί να πάει και έχει πιθανότητες να τον πάρουν επειδή είναι σε ΣΜΥ ή είναι δύσκολο
Αμα μπορεις να περασεις ΣΜΥ τοτε μπορεις να μπεις και Αστυφυλακων.. κοντα ειναι οι βαθμολογιες στα μορια!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Η ΣΜΥ έχει 14.000 και κάτι και αστυφυλάκων έχει 16.550
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Μάγκες μεταφέρω πληροφορία. Ο προϊστάμενος στη δουλειά μου μου είπε, όταν του ανέφερα ότι ενδιαφέρομαι για εφ, να κάνω κινήσεις για εξωτερική φρουρά φυλακών, γιατί συζητιέται από πάνω οι εξωτερικοί να καταργηθούν ως σώμα και να ενταχθούν στο άμεσο μέλλον ως εφ, κάτι ανάλογο που έγινε πρόσφατα με τους δημοτικούς αστυνομικούς. Κάτι σαν ενοποίηση μου είπε. Ο τύπος είναι απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛΑΣ. Και αν δεν απατωμαι το όριο για εξωτερικούς είναι μεγαλύτερο (?)
Αμα απορροφηθουν οι εξωτερικοι ως ειδικοι φρουροι, μετα θα ξεμεινουν οι φυλακες απο εξωτερικους. Δεν εχει νοημα αυτο! Αμα θελει ειδικους φρουρους θα βγαλει προκηρυξη!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εκτός αν τους απορροφήσει και τους δεσμεύσει για όσο διάστημα είναι μέχρι να βγει προκ εφ που θα σου λέει παίρνω εφ για τα καταστήματα κράτησης. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η γενική γραμματέας αντεγκληματικης πολιτικής είχε αναφερθεί σε πρόσληψη άλλων 1500 εφ ως το φθινόπωρο, αλλά εκείνης αρμοδιότητα είναι τα καταστήματα κράτησης, υπάγεται στο δικαιοσύνης. Γιατί να κάνει τέτοια δήλωση οπότε; Μήπως όντως σκοπευεται εκ των έσω τέτοια κίνηση; Ιδωμεν.Ranger94 έγραψε:Αμα απορροφηθουν οι εξωτερικοι ως ειδικοι φρουροι, μετα θα ξεμεινουν οι φυλακες απο εξωτερικους. Δεν εχει νοημα αυτο! Αμα θελει ειδικους φρουρους θα βγαλει προκηρυξη!
Όπως και να έχει εγώ δε το ρισκάρω.. πες ότι μπαίνεις, αν δε τους απορροφήσουν; συμφωνώ βέβαια με το ranger δεν θα με χάλαγε αλλα δεν είναι αυτό που θέλω.. αλλο πράμα ο ΕΦ!!
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 75
Η Νικολάου δεν έκανε ποτέ δήλωση για νέα προσλήψη Ειδικών φρουρών το φθινόπωρο! Αναφέρθηκε η άμεση πρόσληψη υπαλλήλων στις φυλακές (εξωτερικούς φύλακες, σωφρονιστικούς κτλ) όπως έγινε και με την προκήρυξη των ειδικών φρουρών! Μην μπερδεύετε την π@#?τσα με την βούρτσα..
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
https://www.google.com/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/288845/erxontai-1-500-nees-proslipseis-eidikon-frouron-xoris-asep-mexri-to-fthinoporo/amp ορίστε οι δηλώσεις της Νικολάου και μετά πες μας τι μπερδεύει ποιοςTB έγραψε:Η Νικολάου δεν έκανε ποτέ δήλωση για νέα προσλήψη Ειδικών φρουρών το φθινόπωρο! Αναφέρθηκε η άμεση πρόσληψη υπαλλήλων στις φυλακές (εξωτερικούς φύλακες, σωφρονιστικούς κτλ) όπως έγινε και με την προκήρυξη των ειδικών φρουρών! Μην μπερδεύετε την π@#?τσα με την βούρτσα..
- TB
Φιλαράκι, έχω δει τις δηλώσεις της Νικολάου σε βίντεο. Τα dikaiologitika γράφουν ανοησίες. Αν θέλεις να επιβεβαιωθείς ψάξε το βίντεο να ακούσεις με τα αυτιά σου τι δήλωσε η Νικολάου!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τότε φίλε αν είναι έτσι, *****@. Το "dikaiologitika" το θεωρούσα σοβαρό site. Κρίμα και μας έδωσε μία ελπίδα, ειδικά για αυτούς που είναι του 92-93.TB έγραψε:Φιλαράκι, έχω δει τις δηλώσεις της Νικολάου σε βίντεο. Τα dikaiologitika γράφουν ανοησίες. Αν θέλεις να επιβεβαιωθείς ψάξε το βίντεο να ακούσεις με τα αυτιά σου τι δήλωσε η Νικολάου!
Μονο αν φτιαξουν φυλακες τυπου Γ θα τις φυλαει αστυνομια! Εκει θα μπορει να προσλαβει ειδικους φρουρους για να τις φυλαει!
- TB
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#e959dd66-c910-423c-8b43-ab6600e3fe1aAnestis12 έγραψε:Τότε φίλε αν είναι έτσι, *****@. Το "dikaiologitika" το θεωρούσα σοβαρό site. Κρίμα και μας έδωσε μία ελπίδα, ειδικά για αυτούς που είναι του 92-93.TB έγραψε:Φιλαράκι, έχω δει τις δηλώσεις της Νικολάου σε βίντεο. Τα dikaiologitika γράφουν ανοησίες. Αν θέλεις να επιβεβαιωθείς ψάξε το βίντεο να ακούσεις με τα αυτιά σου τι δήλωσε η Νικολάου!
Πήγαινε στο 24:07 να ακούσεις τι λέει η Νικολάου. Εγώ πάντως δεν ακούω για ίδια μοριοδότηση με των Ειδικών Φρουρών, καταλαβαίνω ότι θα γίνουν οι προσλήψεις τόσο γρήγορα όπως και οι προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών.
-
- Posts in topic: 121
Με τα ίδια κριτήρια είχαν πει όπως των εφ
Ναι απλα λεμε οτι θα εχει ιδια μοριοδοτηση με των ε. φ επειδη πλεον βγαινει απο το Προ. Πο η προκηρυξη. Λογικα η μορφη της θα ειναι σαν. αυτη των συνοριοφυλακων των νησιων. Δηλαδη θα κατανεμει τις θεσεις ανα περιοχη!
Και ισως το οριο να ειναι 30 χρονων!
Και ισως το οριο να ειναι 30 χρονων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες