Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Ακομη και 20 θεσεις ειναι πολλες σε αυτη την περιπτωση.
Πολλές είναι.. κ δεν είναι τίμιο για κανέναν.. Αλλά ας μην κρυβόμαστε όλοι αν έχουμε κάποιον που πραγματικά αν θέλει να βοηθήσει κάποιον το ξέρεις πολύ καλά αυτό.. ας σταματήσει το παπατζιλικι τού τύπου δεν ξέρουμε.. ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι παίζει.. δεν είπαμε να τον περάσει άντε έτσι αλλά λίγο να βαζει χερακι.. ειδικά στους επιλαχών πάει στα τάρταρα.. εκεί μπαίνει παραπάνω λιγάκι
Ο. Π. Κ. Ε
Γιατι να πηδηξει θεσεις ειναι εξυπνος; ! Αμα. ξερετε κατι πειτε το ονομα να το ψαξουμε στις λιστες!
Ρε Χρήστο αυτό λέμε ρε αδερφέ είναι άδικο.. Αλλά τι περιμένεις; Η μην μ πεις ότι δεν ξέρεις τι παίζει.. Η αν γίνεται αυτό.. το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις άτομο π έγινε.. Εγώ ξέρω από του 11.. Αλλά κ πάλι δεν θα ασχολιομουν.. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος τον πράξεων του κ αν αυτός θεωρεί πως ήθελε την δουλειά παραπάνω απο αυτόν π την έφαγα δεκτών. Θα μ. πεις καλά βλάκας είσαι?; μια δουλειά για μια ζωή.. ε εγώ μια ζωή παίζει να ήμουν άυπνος.. ρόδα είναι κ γύριζει φίλε..
Ο. Π. Κ. Ε
Εννοειται οτι θα ασχολιομουν αμα ηξερα το ονομα! Αμα. με ειχε προσπερασει εμενα με μπινια και πηγαινα δικαστικα θα διοριζονταν ολοι αυτοι που πηδηξε ο "εξυπνος"!
Μαμησι και στρατιωτικο περιπατο θελουνε!
Μαμησι και στρατιωτικο περιπατο θελουνε!
Μάγκες ότι έγινε έγινε. Από εδώ και πέρα κοιτάμε μπροστά. Αν δν ασχολούνται αυτή που δηθεν τους πέρασε ένας η και παραπάνω και δν μιλάνε ας πρόσεχαν. Όπως είπε και ο ξανθός ροδα είναι και γυρίζει.
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Αλάνια φταίμε και εμείς! Πήγαμε στα πκε καη βλέπαμε ότι περνάνε άτομα με τατουάζ και δεν κάναμε τίποτα! Ξέρω όνομα με τατουάζ στο χέρι που είναι εμφανίσιμο και ήταν μέσα στην πρώτη 10δα αλλά δεν λέει τίποτα αυτό! Ότι ήταν να κάνουμε δεν το κάναμε όταν έπρεπε!
Επρεπε να πατε δικαστικα τις επιτροπες... σας φαγανε τις θεσεις εσας που ησασταν κοντα, επρεπε να τους ξεβρακωσετε τι φοβηθηκατε?!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Έλα ντε ρε φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάναμε τίποτα! Αφού βλέπαμε τι γινόταν
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Πάλι για αδικίες θ μιλάμε ρε τσακάλια ; Γιατί ο ένας ήταν τρίτεκνος , γιατί ο άλλος έχει τατου γιατί ο άλλος την έχει μεγαλύτερη... την βυσματάρα του. Κοιτάξτε λίγο εσείς τι κάνετε για εσας , αφήστε τους άλλους. Εκ του ασφαλούς όλοι ξέρουμε να λέμε... Ο καθε ενας απο εμας αν ειχε έναν λόγο να βοηθηθεί κάπως , θα το έκανε... τέλος
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
Αν θεωρείς οτι αδικείσαι και δεν έκανες κάτι τότε που έπρεπε , μη κλαίγεσαι τώρα.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Κάτσε ρε τρελέ τι λες τώρα; Δηλαδή άντε να κλείνουμε τα μάτια σε όλα και να μην μιλάμε ; Όχι ρε μεγάλε δεν το δέχομαι να μην μπαίνω εκεί που γουστάρω και να μπαίνουν άτομα που δεν πρέπει!
-
- Συνταγματάρχης
GreekMarines11 έγραψε:Κάτσε ρε τρελέ τι λες τώρα; Δηλαδή άντε να κλείνουμε τα μάτια σε όλα και να μην μιλάμε ; Όχι ρε μεγάλε δεν το δέχομαι να μην μπαίνω εκεί που γουστάρω και να μπαίνουν άτομα που δεν πρέπει!
Όχι..." τρελέ " , να έκανες κάτι τότε που σε αδικούσαν. Τρελός είσαι εσύ που κόλωσες να μιλήσεις, όχι εγώ.
Συμφωνώ απόλυτα !
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Ναι ρε δίκιο έχεις σε αυτό απλά περιμέναμε ότι θα μπούμε γι αυτό πιστεύω ότι δεν κάναμε κάτι! Και να που κανονικά έπρεπε να μπούμε και δεν παίρνουν επιλαχόντες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες