Όχι φίλε Κυριάκο καμία παρεξήγηση και παρότι μου αρέσει η στατιστική, απεχθάνομαι εξίσου τους "στατιστικολόγους" ή αλλιώς αερολογους που ΜΗ βασιζόμενοιπουθενά εκφράζουν απόψεις για μόρια, κριτήρια όρια ηλικίας βάσεις το πότε θα βγει κλπ κλπ. μόνο και μόνο για να σπείρουν πανικό. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Πράγματι, στο φόρουμ 2019 εφ γινόταν ο κακός πανικός το παρακολουθούσα αλλά δε συμμετείχα γιατί δεν ήμουν ούτε στα μισά της θητείας μου τότε άρα δεν είχα και λόγο συμμετοχής.
2340 με ιεκ στέλεχος ασφάλειας με επαγγελματικά διπλώματα και δύο ξένες γλώσσες. Δυστυχώς, δεν υπηρέτησα εδ ούτε έχω τη τύχη να είμαι τριτεκνος πολύτεκνος κλπ.
Anestis12 έγραψε:2340 με ιεκ στέλεχος ασφάλειας με επαγγελματικά διπλώματα και δύο ξένες γλώσσες. Δυστυχώς, δεν υπηρέτησα εδ ούτε έχω τη τύχη να είμαι τριτεκνος πολύτεκνος κλπ.
Δυκ έχω μηχανή. Με μηχανή είμαι στα 2340. Ξέρω ότι είναι χαμηλά. ποντάρω σε πτώση βάσεων σε επόμενη προκήρυξη λόγω ότι πήρε ήδη 1500, πήρε άλλους τόσους περίπου σε λιμενικό συνοριοφυλακή, πήρε 2000 οβα συν 1200-1300 εποχικούς πυροσβέστες. Ωστόσο θα δείξει
Η αλήθεια ειναι ότι η λογική λέει οτι τα μόρια σε μια ενδεχώμενη προκύρηξη στα επόμενα 2-3χρονια θα είναι χαμηλότερες οι βάσεις, κανείς δεν ξέρει βέβαια αλλά λογικά θα ειναι πιο κάτω.
GreekMarines11 έγραψε:Μάγκες εγώ πέρασα πκε και έχω 2560 μόρια και μόλις είδα ότι πήραν μόνο 12 άτομα πονηρευτικα και πήρα τηλ να μάθω τι γίνεται! Στο τηλέφωνο δεν ήξεραν τι να μου πούνε έλεγαν ε δεν ξέρω και έκανα πως έψαχνε!
Φιλε μου και γω περασα πκε και εχω 2560 μορια... Λες να παιχτηκε κατι;