Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

2470 στη β κατηγορια ο κοσυφας. Και 2570 η μπαρκα σορυ για το προηγουμενο οι αριθμοι ηταν η σειρα καταταξης στην λιστα επιτυχοντων

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Δεν ημουνα στους ικανους ουτε καν δεν εδωσα πκε...1900+ σειρα ημουν!! Αλλα υποπτο που προσλαβανε μονο 12... αφου τα κενα ειναι πανω απο 100 θεσεις!

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Papaxito τι λεει ο Ντουμας θα βγαλει τπτ του χρονου?;
MITSOS98
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από MITSOS98 »

Εφόσον η εξωτερική φρουρά υπάγεται πλέον στο υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αλλάξουν στις υπηρεσιακές ταυτότητες και να αναγράφεται ακόμη το δικαιοσύνης. Θα το αλλάξουν.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παιδες μην ακουτε φαμφαρες κανενας δεν μηλαει για θεσεις εφ. Εχετε πιστη ομως μαζεψτε μορια και να ειστε ετημοι ολοι να κανετε το μπαμ. Τα αλλα ολα ειναι ευχολογια. Αν κατι ακουστει θα το μαθετε συγουρα. Οτι αλλο ειναι να χαμε να λεγαμε. Εμεις ειδικα δν ξερουμε τιποτα περοσοτερο απο εσας που ψαχνετε τα παντα και ειναι λογικο να το κανετε, ευχομαι απ την καρδια μου ολους που γουσταρετε να πετυχετε! Ο θεος μαζι σας να εχετε πρωτα υγεια! Οτι εχω στανταρ θα σας το γραψω αν οχι η σιωπη ειναι καλυτερη. Καλο βραδυ σε ολους.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

Papaxitos έλα να σε γλεντησω στη Λάρισα ρρρεεε τρελαραααααα... έλα θα πάρω κ τον κυριακο155 τον χαρμάνι... χα χαχα.. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα λεφτά έχουν οι εξωτερικοί από εφ κ όπως τα λέει ο Κυριάκος είναι ακριβός περί βαθμολογικά κ όλα αυτά...
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από GreekMarines11 »

Μάγκες εγώ πέρασα πκε και έχω 2560 μόρια και μόλις είδα ότι πήραν μόνο 12 άτομα πονηρευτικα και πήρα τηλ να μάθω τι γίνεται! Στο τηλέφωνο δεν ήξεραν τι να μου πούνε έλεγαν ε δεν ξέρω και έκανα πως έψαχνε!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Papaxitos έλα να σε γλεντησω στη Λάρισα ρρρεεε τρελαραααααα... Έλα θα πάρω κ τον κυριακο155 τον χαρμάνι... Χα χαχα. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα λεφτά έχουν οι εξωτερικοί από εφ κ όπως τα λέει ο Κυριάκος είναι ακριβός περί βαθμολογικά κ όλα αυτά...

γεια σου ρε φιλαρακι! Να μπεις εξ. Φρουρος ρε αλανι! Να εισαι καλα παιχταρα μου! Και ολα να πανε καλα αδερφε! Τα λεμε...

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φιλε σου λεω στανταρ καποιο βυσμα υπηρχε εκει κι πιεζε... αλλιως γτ να παρουν μονο 12; Αφου τα κενα ειναι περισσοτερα απο τις παραιτησεις. Με πασοκο υπουργο ολα γινονται!

Surgeon
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Surgeon »

Αδερφέ επειδή εχω κ εγώ τρέλα με αστυνομία από την προεφηβική μου εποχή.. και έχω αναλύσει κ πιο πάνω τους λόγους που δν μπόρεσα μέσω πανελλαδικών λόγω του ότι τότε δν μπορούσα ν δώσω μέσω θεωρητικής για αστυνομια κ τελικά πέρασα τεφαα η δεύτερη αγαπημένη μου σχολή , έχω ακόμα μέχρι τ 2023 περιθώριο... από την άλλη σκέφτομαι πολλά . η προκυρηξη των εξωτερικών όπως προείπαμε είν' τεράστια ευκαιρία.. τώρα για το ενδιαφέρον της δουλειάς κ γω μαζί σου απλά είμαι της άποψης πως επειδή δν ξέρω ακριβώς το πώς νιώθει και πως περνάει ένας αστυνομικός ο οποίος πχ έχει αμέτρητες δυσκολίες δν τους δίνουν ρεπό είν' εκτεθειμένοι σε όλους τους μπαχαλακηδες ή πολύ απλά δν παίρνουν την βοήθεια από τους από πάνω σε πολλούς τομείς.. δηλαδή απροστάτευτοι.. εδώ ακόμα δν τους επιβράβευσαν για όλα αυτά με εβρο κτλπ τελευταίο διάστημα.. θεωρώ λοιπόν πως αυτό π θέλω ν πω είναι έξω γενικά απτή δουλειά Μ φαίνεται κ μένα αλλόλα κτλπωραια κ ομορφά μόνο ομως πραγματικά αυτοί που είναι μέσα στο σώμα ξέρουν τι τραβάνε.. γι'αυτό το ενδιαφέρον δουλειάς για μένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.. από την άλλη κάθε μέρα σκέφτομαι το ενδεχόμενο άμα περάσω κ μπω σαν εξωτερικός αν έχω τη δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά μου σε ενδεχόμενη προκυρηξη εάν γίνει κ εάν περάσω σαν εφ.. είναι πολλά μέσα στ μυαλό Μ πραγματικά... το τι θα γίνει και τι απόφαση θ πάρει ο καθένας είν' ένα ρίσκο που όμως δεν ξες πως θ σ βγει. στη τελική ότι είν' ν γίνει θα γίνει..
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Xanthos έγραψε:Papaxitos έλα να σε γλεντησω στη Λάρισα ρρρεεε τρελαραααααα... έλα θα πάρω κ τον κυριακο155 τον χαρμάνι... χα χαχα.. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα λεφτά έχουν οι εξωτερικοί από εφ κ όπως τα λέει ο Κυριάκος είναι ακριβός περί βαθμολογικά κ όλα αυτά...
χαρμάνι ε ; 😂
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Surgeon έγραψε:Αδερφέ επειδή εχω κ εγώ τρέλα με αστυνομία από την προεφηβική μου εποχή.. και έχω αναλύσει κ πιο πάνω τους λόγους που δν μπόρεσα μέσω πανελλαδικών λόγω του ότι τότε δν μπορούσα ν δώσω μέσω θεωρητικής για αστυνομια κ τελικά πέρασα τεφαα η δεύτερη αγαπημένη μου σχολή , έχω ακόμα μέχρι τ 2023 περιθώριο... από την άλλη σκέφτομαι πολλά . η προκυρηξη των εξωτερικών όπως προείπαμε είν' τεράστια ευκαιρία.. τώρα για το ενδιαφέρον της δουλειάς κ γω μαζί σου απλά είμαι της άποψης πως επειδή δν ξέρω ακριβώς το πώς νιώθει και πως περνάει ένας αστυνομικός ο οποίος πχ έχει αμέτρητες δυσκολίες δν τους δίνουν ρεπό είν' εκτεθειμένοι σε όλους τους μπαχαλακηδες ή πολύ απλά δν παίρνουν την βοήθεια από τους από πάνω σε πολλούς τομείς.. δηλαδή απροστάτευτοι.. εδώ ακόμα δν τους επιβράβευσαν για όλα αυτά με εβρο κτλπ τελευταίο διάστημα.. θεωρώ λοιπόν πως αυτό π θέλω ν πω είναι έξω γενικά απτή δουλειά Μ φαίνεται κ μένα αλλόλα κτλπωραια κ ομορφά μόνο ομως πραγματικά αυτοί που είναι μέσα στο σώμα ξέρουν τι τραβάνε.. γι'αυτό το ενδιαφέρον δουλειάς για μένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.. από την άλλη κάθε μέρα σκέφτομαι το ενδεχόμενο άμα περάσω κ μπω σαν εξωτερικός αν έχω τη δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά μου σε ενδεχόμενη προκυρηξη εάν γίνει κ εάν περάσω σαν εφ.. είναι πολλά μέσα στ μυαλό Μ πραγματικά... το τι θα γίνει και τι απόφαση θ πάρει ο καθένας είν' ένα ρίσκο που όμως δεν ξες πως θ σ βγει. στη τελική ότι είν' ν γίνει θα γίνει..
φυσικα και να τα κάνεις οποια κ απο τις δυο βγει πρωτα ! Καλή επιτυχία
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Anestis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Anestis12 »

Καλησπέρα παίδες. Καινούργιος εδώ μέσα. Έχοντας διαβάσει και τις 28 σελίδες του φόρουμ και έχοντας την ίδια αγωνία και επιθυμία με όλους εσάς, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω και γω τη γνώμη μου σχετικά με το πότε θα ξαναβγεί προκήρυξη. Θεωρώ ότι έτος ορόσημο είναι το 2022, καθότι σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη η οικονομία θα επανέλθει σε προ ιού εποχές σε δύο χρόνια. Αυτό εκθειαζόταν ως το πιο αισιόδοξο σενάριο για την οικονομία και εκεί βασίζω την άποψη μου. Ωστόσο ελπίζω να βγει νωρίτερα να προλάβουν και άλλα παιδιά που το θέλουν το ίδιο με εμένα γιατί κατανοώ το πακέτο λόγω κριτηρίων ν μείνεις απ'έξω, το έζησα στη προηγούμενη προκήρυξη που ήμουν μόλις 3 μήνες στρατιώτης.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

Χαρμάνι με την καλή έννοια ρε τρελαρα κ εσύ.. με. Με έβαλες στο κουρμπέτι ξανά τώρα θα με υποστείς... χαχχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Anestis12 έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Καινούργιος εδώ μέσα. Έχοντας διαβάσει και τις 28 σελίδες του φόρουμ και έχοντας την ίδια αγωνία και επιθυμία με όλους εσάς, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω και γω τη γνώμη μου σχετικά με το πότε θα ξαναβγεί προκήρυξη. Θεωρώ ότι έτος ορόσημο είναι το 2022, καθότι σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη η οικονομία θα επανέλθει σε προ ιού εποχές σε δύο χρόνια. Αυτό εκθειαζόταν ως το πιο αισιόδοξο σενάριο για την οικονομία και εκεί βασίζω την άποψη μου. Ωστόσο ελπίζω να βγει νωρίτερα να προλάβουν και άλλα παιδιά που το θέλουν το ίδιο με εμένα γιατί κατανοώ το πακέτο λόγω κριτηρίων ν μείνεις απ'έξω, το έζησα στη προηγούμενη προκήρυξη που ήμουν μόλις 3 μήνες στρατιώτης.
Ανέστη , χωρις να θέλω να σε παρεξηγήσω αν και μόλις ήρθες - καλως ηρθες κιολας - στην κ19 Ε. Φ. είχαμε κατι στατιστικολόγους που λέγανε για τις βάσεις. Να μου επιτρέψεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες