Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι λόγω γεγονότων με ιό σε παγκόσμιο επίπεδο και με ότι αυτό συνεπάγεται, είν'ευκαιρία η επερχόμενη για εξωτερικούς..
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Μάγκες όσοι είστε στο όριο καλά είναι να μην το ρισκάρετε πάντως και να κάνετε τα χαρτιά σας! Εγώ εύχομαι μα βγει πάντως σύντομα για να μπούμε όλοι με το καλό γιατί προσπαθήσαμε πολύ και φτάσαμε κοντά!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Και για εξωτερικούς είναι καλή ευκαιρία..
Παιδια μηπως ξερει κανεις ποσα μορια ειχανε αυτοι οι 12 επιλαχοντες που καλεσανε τωρα?
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Νομίζω 2570 χωρίς να είμαι σίγουρος
Αυτοι απο τη Β ειχαν κατω απο 2500... κοιμηθηκε ο θεος και μπηκαν!!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Καλά αυτοί ναι!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Δεν ξέρω τίποτα, απλά έχω διαίσθηση ότι θα βγάλει. Μπορεί να πέσω και έξω. Πάντως ο Μητσοτάκης είναι τρελός και ότι έχει πει το έχει κάνει...
Εδώ σε προσωπικό αίτημα που του έστειλα στο mail, είχα τηλεφώνημα από το γραφείο του στο κινητό μου...
Τι με λες τώρα ναούμε...
Εδώ σε προσωπικό αίτημα που του έστειλα στο mail, είχα τηλεφώνημα από το γραφείο του στο κινητό μου...
Τι με λες τώρα ναούμε...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
Όσο αφορά τους εξωτερικούς. Ότι θα βγάλει, θα βγάλει σίγουρα.
Πάντως από φιλαράκι που ρωτάω, ενώ υπάγονται στο Προστασίας του Πολίτη, οι ταυτότητες τους ακόμη ''Υπουργείο δικαιοσύνης'' αναγράφει.
Σε αίτημα που είχε στείλει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για το θέμα αυτό, ζήτησε να παραλάβει το προσωπικό νέο τύπου ταυτότητες (τύπου κάρτας) όπου θα αναγράφεται το σωστό υπουργείο και θα αναγράφονται και νέα στοιχεία της υπηρεσίας.
Στην απάντηση, έλαβε δείγμα της νέας ταυτότητας ο πρόεδρος με όλα όσα ζήτησε ΠΛΗΝ του νέου υπουργείου. Σαν να τους τρόλαρε και να μην θέλουν να το αναγράφουν. Πολύ ''στην μπάτσα'' πρέπει να τους έχουν οι της ''Ελ. ΑΣ'' αυτούς των ''Φυλακών'' και δεν μου αρέσει καθόλου προσωπικά ... Αλλά τι να κάνεις... ;
Πάντως από φιλαράκι που ρωτάω, ενώ υπάγονται στο Προστασίας του Πολίτη, οι ταυτότητες τους ακόμη ''Υπουργείο δικαιοσύνης'' αναγράφει.
Σε αίτημα που είχε στείλει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για το θέμα αυτό, ζήτησε να παραλάβει το προσωπικό νέο τύπου ταυτότητες (τύπου κάρτας) όπου θα αναγράφεται το σωστό υπουργείο και θα αναγράφονται και νέα στοιχεία της υπηρεσίας.
Στην απάντηση, έλαβε δείγμα της νέας ταυτότητας ο πρόεδρος με όλα όσα ζήτησε ΠΛΗΝ του νέου υπουργείου. Σαν να τους τρόλαρε και να μην θέλουν να το αναγράφουν. Πολύ ''στην μπάτσα'' πρέπει να τους έχουν οι της ''Ελ. ΑΣ'' αυτούς των ''Φυλακών'' και δεν μου αρέσει καθόλου προσωπικά ... Αλλά τι να κάνεις... ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Μηπως ξερουμε ποτε σκοπευουν να τη βγαλουν?; Και τι σημασια εχει αν υπαγεται ή οχι στο Προστασιας του Πολιτη, αστυνομια δε θα γινει ουτως η αλλως!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι παιρνουν καλυτερα λεφτα απο τους ειδικους φρουρους!
1447 Μορια μπαρκα γεωργια απο την α κατηγορια και 406 κοσιφας παναγιωτης-αυγερινος β'κατηγορια
-
- Συνταγματάρχης
Ranger94 έγραψε:Μηπως ξερουμε ποτε σκοπευουν να τη βγαλουν;Και τι σημασια εχει αν υπαγεται ή οχι στο Προστασιας του Πολιτη, αστυνομια δε θα γινει ουτως η αλλως!
Έχει και μεγάλη σημασία μάλιστα, μπορώ να στο αναλύσω σε άλλο θέμα όμως, όχι εδώ.
Παρ'όλα αυτά είναι ένα ζήτημα πολυσυζητημένο στο οποίο δεν μπορώ να τοποθετηθώ παραπάνω. Αφορά κυρίως τις προαγωγές και την μισθολογική ιεραρχία.
Ότι παίρνουν καλύτερα λεφτά, παίρνουν, ισχύει αυτό.
Μαλλον καποιος απο αυτους τους 12 ηταν βυσματαρα και πιεσε πολυ.. αλλιως θα επαιρναν περισσοτερους επιλαχοντες αμα ηθελαν να γεμισουν τα κενα απο τις παιραιτησεις και οχι μονο 12 ατομα! Υποπτο που προσλαβανε μονο 12 ατομα..4 απο τη Β και 8 απο την Α!!
-
- Συνταγματάρχης
Surgeon έγραψε:Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι λόγω γεγονότων με ιό σε παγκόσμιο επίπεδο και με ότι αυτό συνεπάγεται, είν'ευκαιρία η επερχόμενη για εξωτερικούς.
Είναι μια ευκαιρία ναι για όλους όσους είναι στο όριο της ηλικίας και δεν σταθήκαμε τυχεροί στην προηγούμενη των ειδικών.
Παρ'όλα αυτά, δεν ξέρω αν έχει και το ίδιο ενδιαφέρον σαν δουλειά.
-
- Συνταγματάρχης
Ranger94 έγραψε:Μαλλον καποιος απο αυτους τους 12 ηταν βυσματαρα και πιεσε πολυ. Αλλιως θα επαιρναν περισσοτερους επιλαχοντες αμα ηθελαν να γεμισουν τα κενα απο τις παιραιτησεις και οχι μονο 12 ατομα!Υποπτο που προσλαβανε μονο 12 ατομα.4 απο τη Β και 8 απο την Α!
Εσύ τι θέση επιλαχών ήσουν ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης