Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Υπομονή θέλει αλλά αρκετή δόση! Άλλοι περιμενουν από ένα έως πέντε έξι χρόνια για να μπουν στο σώμα που αγαπάνε άλλοι δεν μπαίνουν κ καθόλου ενώ αυτή τη δουλειά τη θέλουν από μικροί.. έτσι πάνε αυτά .. απλά στην τελική παίδες ότι είν' να γίνει θα γίνει.. εμείς ελπίζουμε να καθιερωθεί συχνά η πρόσληψη των εφ κ από εκεί κ πέρα βλεπουμε
Σίγουρα θα βγει κάτι κάντε υπομονή παιδιά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Έτσι λέω και εγώ ... Κάτι θα βγει , δεν θα μας αδικείσαι έτσι ο Θεός. Και αν δεν βγει δεν χάσαμε και τίποτα , αντιθέτως το ευχαριστιέμαι που κάθε βράδυ η ελπιδα μου ταρακουνάει την καρδιά σαν τύμπανο ενώ για χρόνια τα είχα παρατήσει...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
- TB
- Posts in topic: 75
Έχει δίκιο αδερφέ δεν είναι για τους ΕΦ. Αν δεις λέει ότι το ανακοίνωσε η Γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. Η Σοφία Νικολάου ανέφερε ότι θα γίνουν προσλήψεις στις φυλακές με προκήρυξη ίδια με των Ειδικών Φρουρών. Άσε τι γράφουν στα dikaiologitika.DrTEO έγραψε:Φίλε μου για ειδικούς αναφέρεται για τις φυλακες είναι άλλες προκηρύξεις που το λένε καθαρά ότι είναι για φυλακες συν ότι λέει συμπληρώνουν αυτές που είχαν γίνει. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πολλοί γράφουν ότι να ναι θυμάμαι πριν βγει η τελευταία λέγανε ότι να ναι. Υπομονη παιδιά μέχρι να δούμε ή να μάθουμε κάτι πιο έμπιστοSurgeon έγραψε: Φίλε αυτό δεν είναι για ειδικούς φρουρούς είν' για τις φυλακές στα κριτήρια των ειδικών απλά αυτοί που γράφουν γενικά δεν έχουν ιδεα
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση φίλεTB έγραψε:Έχει δίκιο αδερφέ δεν είναι για τους ΕΦ. Αν δεις λέει ότι το ανακοίνωσε η Γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. Η Σοφία Νικολάου ανέφερε ότι θα γίνουν προσλήψεις στις φυλακές με προκήρυξη ίδια με των Ειδικών Φρουρών. Άσε τι γράφουν στα dikaiologitika.DrTEO έγραψε:Φίλε μου για ειδικούς αναφέρεται για τις φυλακες είναι άλλες προκηρύξεις που το λένε καθαρά ότι είναι για φυλακες συν ότι λέει συμπληρώνουν αυτές που είχαν γίνει. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πολλοί γράφουν ότι να ναι θυμάμαι πριν βγει η τελευταία λέγανε ότι να ναι. Υπομονη παιδιά μέχρι να δούμε ή να μάθουμε κάτι πιο έμπιστοSurgeon έγραψε: Φίλε αυτό δεν είναι για ειδικούς φρουρούς είν' για τις φυλακές στα κριτήρια των ειδικών απλά αυτοί που γράφουν γενικά δεν έχουν ιδεα
-
- Posts in topic: 121
Έτσι είναι παιδιά αυτό το άρθρο το σχολίασα με αρκετά Φλεβάρη στο φόρουμ όταν βγήκε μάλιστα είχαμε πάρει χαρά όταν είχαμε δει τους τίτλους αυτούς λέμε εδώ είμαστε έρχεται ξανά φθινόπωρο αλλά μιλάει για εξωτερικούς φρουρούς... και η προκήρυξη αυτή που έρχεται είναι προφανώς μια ευκαιρία για όλους ειδικά γιαυτους που δεν έχουν όριο ηλικιακό πλέον να περιμένουν ειδικούς φρουρούς η και για άλλους που δεν έχουν δουλειά είτε απλά περιμένουν για εφ που είν' όλα ρευστά.. στα της δουλειας δν ξέρω ακριβώς έχω ακούσει γενικά καλά λόγια από ορισμένους από εκεί κ πέρα το έψαξα λίγο έχει μεταγωγες κρατουμένων φύλαξη κ οχι μόνο εξωτερική φρούρηση φυλακών δηλαδή.. θεωρώ πως αξίζει για αυτούς που αγαπάνε αστυνομία κτλπ.. θα τ κανω τ χαρτιά εγώ προσωπικά κ βλεπουμε
-
- Συνταγματάρχης
Όλα καλά θα πάνε , καλό βράδυ παιδιά
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ας περιμενουμε παιδες... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια... Αν και ειμαι αισιοδοξος οτι μεχρι το 21 το φθινοπωρο κατι θα εχει βγει...
-
- Συνταγματάρχης
Απο Ιούλιο θα χουμε νέα
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Τι εννοείς φίλε μου ; Τι νέα
Παιδιά καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να με ενημέρωση ποιο ΙΕΚ δίνει μόρια για τους ειδικούς φρουρούς, ευχαριστω εκ των προτέρων.
Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας Προσωπων και Υποδομων!2 χρονια ειναι συν 6 μηνες πρακτικη!
Δώσε πόνο Χρηστάρα δωστα όλα.. υπομονή παίδες να ξεκαθαρίσει το τοπίο με όλα αυτά έχουν δώσει βάση σε αλλά θέματα ψάξτε το λίγο... έχουν προτεραιότητα τώρα γύρο στις 4500 θέσεις σε αλλά υπουργεία δυστυχώς.. Από μέσα καλοκαιριού θα υπάρχει εικόνα κ ειδικά για τους εξωτερικούς.. αν κ έχουν αφήσει πολλά κενά με την νέα προκήρυξη που έλεγαν για τα πρότυπα ειδικων φρουρων.. Όπως ηλικιακά κ όλα αυτά!! θα δείξει έχετε πίστη κ υγεία κ όλα θα γίνουν...
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Posts in topic: 79
Τι κενά εννοείς;
Το όριο ηλικίας κ η μοριοδότηση... Από την στιγμή π λένε στα πρότυπα ειδικων φρουρων κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες