Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Johnny94 »

Καλησπέρα ομάδα εύχομαι σε όλους όσους το θέλουν πραγματικά να μπουν γιατί η αστυνομία βασίζεται στο πάθος και το φιλότιμο είναι λειτούργημα και όχι δουλειά και έτσι μόνο μπορείς να ανέβεις... Μπορει να μην είσαι αξιωματικός μπορεί να είσαι απλά ένας ΕΦ αλλά αν το αγαπας θα γίνεις καλος αστυνομικός και θα κανείς πολύ ωραία πράγματα...

εγώ μετά από πολλά χρόνια θέλοντας παντα αυτό να κάνω από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου με πίστη στο θεό μου δόθηκε η ευκαιρία και μπήκα το ίδιο εύχομαι σε όλους σας πίστη στο θεό αυτός ξερει και αν δεν μπει κάποιος μην απέλπιζετε ο θεος ξέρει και μας οδηγεί... Να πιστεύετε όπως πίστευα και γω και μου δόθηκε η ευκαιρία...

Καλή επιτυχία σε όλους μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι και αν ακουστεί να ξέρετε θα το ξέρουν μόνο συγκεκριμένα άτομα από ψιλά όποτε επειδή μπαίνω στην θέση σας γιατί και γω σαν εσάς έμπαινα κάθε μερα χρόνια τώρα και περιμενα να ακούσω κάτι να ονειρευτώ να μην πέφτετε στην παγίδα της παραπληροφόρησης γιατί θα σας στεναχωρεί... Πίστη αγαπη κάντε το καλό στην ζωή σας και ο θεος είναι εδώ για τον καθένα μας... Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Να ελπίζετε και να έχετε υγεία όλοι.

PS επειδή ειδα κάποια μηνύματα ότι μπορεί να βγει προκυρηξη γιατί θέλουν άτομα στην οπκε να ενημερώσω πως στην οπκε (όχι στην δράση που υπάγεται στην οπκε) δεν πήγε κανείς νέος εκτός από δυο άτομα νεους μόνο που πήγαν για συγκεκριμένο σκοπό που δεν πρέπει να αναφερθεί εδώ να βοηθήσουν σε συγκεκριμένο κλάδο. Ειναι ειδική ομάδα δεν είναι για νέους.
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Δε χρεαιζεται καποιος πολυ "υψηλος" να μαθει τη πληροφορια.

Ο Ντουμας απο το σωματειο τα μαθαινει ολα 1ος, αυτος θα το μαθει αμεσως αν σκοπευουν να βγαλουν.

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ο πρόεδρος θεωρείς πως δεν είναι υψηλός; Και πίστεψε με ο Πρόεδρος δεν θα το πει στον καθένα πριν βγει...
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ο Ντουμας ειχε πει σε φιλο μου απο τον Ιανουαριο του 2019 οτι τον Αυγουστο του 2019 θα βγαλει προκηρυξη η ΝΔ!
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και σε ξανά ρωτάω το είπε σε ακυρο; εγώ μίλησα συγκεκριμένα για αυτούς που μπαίνουν και εδώ και παλιότερα σε αλλά forum και λέγανε βγαίνει βγαίνει και δεν ξεραν τίποτα... δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν και γω πιστεύω θα βγει και έτσι είχε ακουστεί πριν τον ιο τώρα δεν ξέρω...
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και αυτό που λες είναι λίγο περίεργο γιατί τότε ήταν το ΣΥΡΙΖΑ και αν είδες έγιναν όλα Πολύ γρήγορα δλδ αν δεν έβγαινε η ΝΔ όχι θέσεις δεν θα βγαζε αλλά τπτα... σκέψου πως μόλις βγήκε την έβγαλε μπορεί να μην έβγαινε...
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φιλε εγω το εμαθα αρχες Φεβρουαριου οτι θα βγαλει και ετρεξα να βγαλω το διπλωμα φορτηγου αλλα ημουν ατυχος κα επεσα πανω στις απεργιες και δε προλαβε να βγει, και αυτο μου στερησε το διορισμο... θα ειχα 2600 και θα εμπαινα ως επιλαχοντας!
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αν είσαι μικρος θα προλάβεις λογικα πίστη να έχεις.. Ξαναλεω αν δεν είχε βγει η ΝΔ δεν θα έβγαινε... απλά άκουσες αυτό που ήξερε ο πρόεδρος αν βγει η ΝΔ...
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

26 ειμαι, ελπιζουμε σε θαυμα!
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nik0s10 »

Εγώ είχα ακούσει ίσως το πάνε 29 το όριο ηλικίας όπως το λιμενικό και πυροσβεστική , όπως και για τους συνοριοφύλακες που είχαν ζητήσει 30 , άσχετος που δεν έγινε.
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από GreekMarines11 »

Γεια σας αλάνια! Εγώ συνεχίζω να μη καταλαβαίνω γιατί δεν απορροφάει τους ικανούς από τον πίνακα! Μου φαίνεται πολύ παράξενο από την στιγμή που υπάρχουν κενά!
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

nik0s10 έγραψε:Εγώ είχα ακούσει ίσως το πάνε 29 το όριο ηλικίας όπως το λιμενικό και πυροσβεστική, όπως και για τους συνοριοφύλακες που είχαν ζητήσει 30, άσχετος που δεν έγινε.

πόσο θα το θέλαμε :P

Moυ θυμίζει το '' μια πορτοκαλάδα ''

''από πορτοκάαααλια ;''

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Maria95 »

Παιδιά το δίπλωμα για λεωφορείο, ειναι απαραίτητο και το ΠΕΙ για τα μόρια στις προκήρυξεις; γιατί έδωσα τα πρώτα σήματα και τώρα έχω το ΠΕΙ και την οδήγηση, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο λέω να μην το δώσω
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δε χρεαιζεται πει για τα σωματα ασφαλειας!
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Maria95 δν χρειάζεται για τα σώματα ασφαλείας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες