Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Κάθε εμπόδιο για καλό παίδες.. Θα ξαναβγεί προκήρυξη μέσα στην επόμενη 2ετια με τη τωρινή κυβέρνηση γιατί η αστυνομία έχει ελλείψεις και χρειάζεται ενίσχυση.. Έχει γίνει πρόταση και για κατ'ετος πρόσληψη ειδικών φρουρών από το σεφεαα προς τον υπουργό..
Παιδιά αν περάσεις εποχικός πυροσβέστης μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για ειδικός φρουρός αν βγει προκήρυξη;
Μακάρι να βγει το 21 αλλιώς τν πατησαμε!
-
Και οι εξωτερικοί φρουροί φυλακών που θα πάρουν είναι καλή ευκαιρία να μπούμε στο Σώμα..
Δε μπαινεις στην αστυνομια... ειναι αλλο πραγμα!
-
Το ξέρω αγορινα..
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ranger94 έγραψε:Για να κοιταξουμε το πωπουδακι μας θελει και φραγκα... Δε φυτρωνουν τα μορια!Δεν ειναι σα τα κοινωνικα κριτηρια που ειναι τζαμπα!
Ολα παιζουν ρολο, καπου στη μεση ειναι η αληθεια!
Δούλεψε και μάζεψε τα, μη βγεις καμια 10αρια φορές έξω και θα τα μαζέψεις. Για κινητά και για άλλα έξοδα, πρώτοι είμαστε. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα προς Θεού.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ρε μάγκες το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα 400cc που έχω πιάνεται στην προκήρυξη για μονάδες μοτοσυκλέτας η μοτοποδήλατου; Πρέπει να έχεις το απεριόριστο για να σου συμπεριληφθουν οι μονάδες για την μοτοσυκλέτα;
Οχι παιρνεις μορια μοτοσυκλετας και με αυτο.. εκτος και αν αλλαξει κατι στο μελλον!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Φιλε αυτο που λες δεν ισχύει. Βγάλε το απο το μυαλό σου. Αν θες να μπεις εξωτερικός στο ευχομαι ολόψυχα. Αλλα μετα να κανεις για ειδικός φρουρός δε θα μπορεις. Οπως αυτοι που ειναι τωρα ειδικοι φρουροι δε μπορούν παιδια. Υπογράφεις για την πενταετία και δε μπορεις να φύγεις. Υπάρχουν ποινές μετα.MITSOS98 έγραψε:Και οι εξωτερικοί φρουροί φυλακών που θα πάρουν είναι καλή ευκαιρία να μπούμε στο Σώμα..
Το λενε όλες οι προκηρύξεις αυτό ακομα και η τελευταία που ειχε βγει για εξωτερικούς φρουρούς
ΔΕΛΤΑ
Ωραία. Και τώρα ρε παιδιά συγγνώμη αλλά επειδή εγώ δεν βγάζω άκρη με αυτό λέτε ότι πχ είναι 2500 η βάση. Δηλαδή εγώ με διπλώματα στρατό και ξένες γλώσσες όλα τα κριτήρια πχ μαζεύω 1400 μόρια ας πούμε, για να φτάσω στα 2500 τι άλλο πρέπει να κάνω. Μετράει κάπως ο βαθμός λυκείου και συναρθριζεται έτσι ώστε να βγει τελικό αποτέλεσμα;
Εννοειται μετραει το απολυτηριο λυκεο.. αμα εχεις 15 βαθμο.. ειναι 1500 μορια!
Σε ευχαριστώ πολύ ranger 94!!!
kyriakos155 έγραψε:Ότι θα πάρει, θα πάρει. Το πότε είναι το θέμα ;) Μας καιεί για εμας που ειμαστε του 92
φιλε καλησπερα τι κανεις; Και εγω του 92 ειμαι εαν βγει το 21 μας πιανει;
Φίλε μου δυστυχώς όχι γιατί θα έχεις ξεπεράσει τα 28. Θα πιάνονται άτομα από το 93 και μετά για προκήρυξη του 2021
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες