dim92 έγραψε:Ypodekanea το προφισινσι που θέλω να βγάλω κ εγώ, πόσο καιρό προετοιμασία σ πήρε; έδωσες το μισιγκαν ή τα πιο απλά (ελαρεν) που θέλουν λιγότερη προετοιμασία?
Εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις LRN εγώ το έδωσα το Γενάρη και το πέρασα φαντάσου είχα πάρει το lower πριν 5 χρόνια και δεν είχα καμία σχεδόν επαφή με αγγλικά απο τότε... τα θυμόμουν βέβαια αλλα μόνο με 5-6 τεστακια απο τα παλιά διαγωνίσματα πήγα δεν είναι δύσκολο σχετικά αν τα πας καλά με τα αγγλικά.. έχει 50% βάση και είναι αναγνωρισμένο απο ασεπ όποτε είσαι κομπλέ ... αν δεν κανω λαθος εχουν ανοίξει οι εγγραφές για τον Ιούνη... το Μίσιγκαν πιστεύω θέλει πολύ διάβασμα..
Το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να ξαναβγεί προκήρυξη ΕΦ, τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα για μόρια-κριτήρια-εκπαίδευση κτλ. Μέχρι στιγμής δυστυχώς δεν έχει ακουστεί τίποτα για ενδεχόμενη νέα προκήρυξη πέρα από τα αιτήματα του ΣΕΦΕΑΑ στον Χρυσοχοΐδη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαζεύουμε μόρια και να περιμένουμε. Όλοι έχουμε το άγχος και σκεφτόμαστε "Αν δεν ξαναβγάλουν; ", "Αν βγάλουν και έχω περάσει το όριο ηλικίας; ", "Αν βγάλουν και πάλι δεν είμαι μέσα στους επιτυχόντες; ", "Αν δεν έχω μαζέψει αρκετά μόρια; " αν αν αν. Λογικό είναι να σκεφτόμαστε έτσι, υπομονή και πίστη χρειάζεται και όλα θα έρθουν.
Πάντως παιδιά όποιος έχει γνωρίζει κάποιο νέο να μας ενημερώσει, όλοι μας νομίζω έχουμε κάποιον γνωστό στο σώμα, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι όσα μας λένε είναι αλήθεια. Υπάρχουν και κάποια άτομα όπως ο PAPAXITOS, ο fsafsa, ο glock που μπορούν να μας επαληθεύσουν η να διαψεύσουν οπότε όσοι γνωρίζουν κάτι ας το αναφέρουν.
Οι απλοι αστυνομικοι δε γνωριζουν ποτε θα βγει προκηρυξη.. μονο αυτοι που ειναι στο σωματειο ξερουν τις προθεσεις της κυβερνησης! Σε εναν φιλο μου ο Ντουμας του το ειχε πει απο το Φεβρουαριο του 2019 οτι το καλοκαιρι του 2019 θα βγαλει προκηρυξη με το που βγει η ΝΔ!