Ranger94 έγραψε:Fsafsa μιας και εισαι μεσα. Τι γνωμη εχεις για τα κενα που εχουν μεινει απο τις παραιτησεις των 1500 που μπηκαν;150 περιπου ατομα παρσιτηθηκαν και καποιοι ακομα θα φυγουν επειδη ειναι επιτυχοντες λιμενοφυλακες και συνοριοφυλακες.
Αρα μιλαμε για πανω απο 200 κενες θεσεις. Πιστευεις θα τις καλυψουν με νεα μικρη προκηρυξη; Ή θα καλεσει επιλαχοντες απο τη λιστα των αποτελεσματων;
Αν πάμε κατά γράμμα αυτό που έγραφε η προκήρυξη τα κενά πλέον δεν μπορούν να καλυφθούν, δεν ξέρω αν θα τα καλύψουν με προκήρυξη ή με λίστα, πάντως σίγουρα θα ξαναβγάλει προκήρυξη το 2021 η κυβέρνηση (ΝΔ).
Λογω των γεγονοτων η καλυψη θεσεων με αμεσες προσληψεις ειναι μονοδρομος. Αστυνομικο πρωσοπικο δεν χρειαζεται μονο στην Αθηνα αλλα και στην υπολιπη Ελλαδα. Ο μονος θεσμος που μπορει να δωσει γρηγορες προσληψεις υψηλης μαχιμοτητας πρωσοπικου ειναι η ΕΦ.
Καλημέρα σας καταλαβαίνω γιατί και εγώ για 5 χρονια πάλευα να μπω κάπου τα κατάφερα και μπήκα ειδικός φρουρός εύχομαι να τα καταφέρετε αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αυτά τα 80 άτομα για Σαντορίνη θα είναι από όλη την αστυνομία και ειδικούς φρουρούς και αξιωματικούς και αστυφύλακες το έψαξα προσωπικά γιατί θέλω να πάω μόνιμα Σαντορίνη επίσης η προκήρυξη δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο γιατί έχουν σειρά υπουργεία υγείας όπως επίσης άμυνας ποιο εύκολα εποπ αν θα βγάλει αστυνομία ουσιαστικά είναι και η συνοριοφύλακες σε 8 χρονια γίνονται αστυφύλακες όποτε δεν έβγαλε 1500 θέσεις έχει βγάλει κοντά στα 3000 θέσεις που είναι πραγματικά αρκετές με τους επιλαχόντες τώρα καλούν κανονικά ήμουν πάνω συντήρηση και είδα 25 άτομα καινούργιους...
ΣπυροςΜαλ με τα κενα που εμειναν απο παραιτησεις τι γινεται; Ποσους επιλαχοντες εχουν καλεσει και μεχρι ποια σειρα?; 150 ατομα παραιτηθηκαν συνολικα οπως επισης θα φυγουν και καποιοι επειδη ειναι επιτυχοντες λιμενοφυλακες και συνοριοφυλακες!