Θητεία και γναθοχειρουργική επέμβαση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
alexlaz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alexlaz »

Καλησπέρα, δε ξέρω αν ακόμα είναι ενεργό το φόρουμ αλλά μιας και το βρήκα θα ρωτήσω. Έχω ένα πρόβλημα με τα δόντια μου συγκεκριμένα λέγεται crossbite, και επειδή είμαι 25 ετών δύσκολα επιτυγχάνεται με σιδεράκια το να μεγαλώσει η άνω γνάθος Πια. Έτσι έρχεται η γναθοχειρουργική η οποία λύνει απευθείας το πρόβλημα με ένα σχετικά εύκολο χειρουργείο. Η ερώτηση είναι, υπάρχει περίπτωση μια τέτοια επέμβαση να μου τη παρέχει ο στρατός; Είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά και θα ήθελα να βρω Απαντήσεις, ευχαριστώ!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στη διάρκεια της θητείας σου είσαι καλυμμένος με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αν κριθεί ότι χρήζεις επεμβάσεως υπάρχει περίπτωση να κάνεις το σχετικό χειρουργείο στο 401 ή σε άλλο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Να φανταστείς παιδί από τη σειρά μου είχε κάνει επέμβαση ρινικού διαφράγματος στο 401 στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
alexlaz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από alexlaz »

Άρα αυτό θα το μάθω σίγουρα αφού μπω, απλώς η συγκεκριμένη κοστίζει ακριβά για αυτό ήλπιζα στο στρατό.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με Αξιωματικό του Οδοντιατρικού, θέλει ψάξιμο πάντως.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες