Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι πόσο χρονών μπορεί κάποιος να μπει ΣΜΥ.
- GeoCommand
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Η προκήρυξη μεταξύ άλλων ορίζει:
Οι υποψήφιοι -ες των ΑΣΣΥ πρέπει να µην έχουν υπερβεί το 21ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 ∆ εκεµβρίου του έτους συµµετοχής τους στις εξετάσεις.∆ ιόρθωση ηλικίας µε δικαστική απόφαση λαµβάνεται υπόψη, εφόσον προκύπτει ότι η απόφαση αυτή έχει καταστεί αµετάκλητη.
Οι υποψήφιοι -ες των ΑΣΣΥ πρέπει να µην έχουν υπερβεί το 21ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 ∆ εκεµβρίου του έτους συµµετοχής τους στις εξετάσεις.∆ ιόρθωση ηλικίας µε δικαστική απόφαση λαµβάνεται υπόψη, εφόσον προκύπτει ότι η απόφαση αυτή έχει καταστεί αµετάκλητη.
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Εγώ είμαι 22 τώρα και θέλω να δώσω πανελλήνιες του χρόνου. Θα με πάρουν λόγω ηλικίας;
- GeoCommand
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Γεια σας.. είμαι 27 χρονών μαθήτρια εσπερινού Λυκείου και του χρόνου θα δώσω πανελλήνιες... το όριο ηλικίας γνωρίζω ότι είναι μέχρι τα 21 αλλά δυστυχώς εγώ έγινα μητέρα στα 17... υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω στη σχολή;
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Μαρία έγραψε:Γεια σας. Είμαι 27 χρονών μαθήτρια εσπερινού Λυκείου και του χρόνου θα δώσω πανελλήνιες... Το όριο ηλικίας γνωρίζω ότι είναι μέχρι τα 21 αλλά δυστυχώς εγώ έγινα μητέρα στα 17... Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω στη σχολή;
Δυστυχώς όχι. Ακόμη και αν έπιανες το όριο ηλικίας πάντως, από εσπερινά λύκεια δεν υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές / σώματα ασφαλείας, παρά μόνο μέσω των ημερήσιων λυκείων.
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Μαρία έγραψε:Γεια σας. Είμαι 27 χρονών μαθήτρια εσπερινού Λυκείου και του χρόνου θα δώσω πανελλήνιες... Το όριο ηλικίας γνωρίζω ότι είναι μέχρι τα 21 αλλά δυστυχώς εγώ έγινα μητέρα στα 17... Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω στη σχολή;
νωρις θυμηθηκες
Όριο ηλικίας για ΣΜΥ
Δυστυχώς ούτε λόγω ηλικίας γίνεται αλλά δεν πρέπει να είσαι και παντρεμένος/η. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε την τελευταία φορά που κοίταξα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες