Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Αυτο ακριβως, δεν εχει καμια βαση αυτο που λεει ο Αβραμιδης. Το αστειο ειναι οτι του το ειπαν λεει και απο το ΓΕΑ.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αρχισαμε παλι τα κλασσικα τυπου... " Ο θειος μου ο Ταξιαρχος μου ειπε, εχω τη κοπελα μου στο 1ο γραφειο και μου ειπε, ο πατερας μου δουλευει στο ΚΨΜ του ΓΕΣ και ακουσε, εχω κολλητο που του ειπε ο ΕΠΟΠ που του ειπε ο Λοχαγος που του ειπε ο Περιστεροπουλος κτλπ ".

Μην ακουτε κανεναν εκτος απο επισημη πηγη που εχει δημοσιευθει !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Νοέμ 01, 2020 2:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias316
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Loxias316 »

Αυτό που είπε ο φίλος ότι θα πάρουν λιγότερες γυναίκες το διάβασα κι εγώ... Μακάρι να μπουν όσες γυναίκες δηλώσουν ... Αλλά θα είναι κακό για την μετέπειτα πορεία... Θα ακούν ασκήσεις και θα βγάζουν Χίλια προβλήματα... Είναι μεγάλη πληγή η γυναίκα στον στρατό... Αλλά όπως είπα για να μην γίνω κακός... Να μπουν όλες :)
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Loxias316 έγραψε:Αυτό που είπε ο φίλος ότι θα πάρουν λιγότερες γυναίκες το διάβασα κι εγώ... Μακάρι να μπουν όσες γυναίκες δηλώσουν ... Αλλά θα είναι κακό για την μετέπειτα πορεία... Θα ακούν ασκήσεις και θα βγάζουν Χίλια προβλήματα... Είναι μεγάλη πληγή η γυναίκα στον στρατό... Αλλά όπως είπα για να μην γίνω κακός... Να μπουν όλες :)

Κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο. Εχω την αδερφη μου υπαξιωματικο Σε μαχιμο σωμα εδω και καμποσα χρονια (οι παλαιοι απο εδω μεσα ισως το θυμουνται μιας που το εχω ξανα αναφερει, βλεπε Διασωστη) και σε πληροφορω πως ειναι πιο μαχιμη και απο μερικους αντρες εκει μεσα. Σαφως και υπαρχουν γυναικες σε Διοικητικες Θεσεις, σαφως και πολλοι δεν τις θελουν λογω της αδειας εγκυμοσυνης που μπορουν να παρουν αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι υπαρχουν μαχιμες γυναικες μεσα που προσφερουν το 101% των δυνατοτητων τους !
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλα εδω σε ετεθ ημουν και υποτιθεται οτι ηταν μαχιμες αλλα οταν εσκαγε ανταρτοπολεμος αμφιβια η 50αρα δεν ειδα καμια και ποτε πραγματικα να συμμετεχει. Μονο σε βολες κι αυτο πολυ σπανια. Τελος παντων ας μη φυγουμε απο το θεμα απλα δεν μπορουσα να μη το πω.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καλα εκανες και το ειπες, συζητηση κανουμε και ανταλλαγη αποψεων. Απλα για να μη ξεφυγουμε απτο θεμα θα πω αυτο.

Παντα θα υπαρχουν οι " καποιοι " και οι " καποιες " που θα ξινιζουν στο ακουσμα ασκησεων ή δεν ξερω κι εγω τι. Ειναι λογικο, σε ολες τις δουλειες, απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν χρειαζεται να τις βαζουμε ολες στο ιδιο σακι, οπως επισης και τους αντρες. Αν και... Ειμαστε λιγο πιο κομαντο, πως να το κανουμε ! Εικόνα
GiannisAvramidis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από GiannisAvramidis »

Εγώ δεν είπα ότι έχω γονείς θείους ή γνωστός γνωστού υποστράτηγους κτλ.Εμενα με ενδιαφέρει η πολεμική αεροπορία και είδα ότι θα γίνουν προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ.

Και λέω πως γίνεται να πάρουν ΟΒΑ ενώ θα βγάλουν για ΕΠΟΠ (κάτι άλλο πάνε να κάνουν)

Πήρα τηλέφωνο στο ΓΕΑ και μου είπαν το εξής

Θα αλλάξει ο θεσμός των ΟΒΑ δηλαδή παραμένουν ΟΒΑ χωρίς να έχουν δικαίωμα για προκυρηξη για ΕΠΟΠ (τους ΟΒΑ ποιος θα τους αναπληρώσει αν κάνουν αίτηση για ΕΠΟΠ; Μειώνεται το στράτευμα έτσι)

Μου είπαν το εξής ότι θα αλλάξει η τροπολογία στο επίσημο ΦΕΚ που θα βγάλει η κυβέρνηση όταν βγει η προκήρυξη.

Καλό είναι να το ενημερώσω και όποιος έχει αμφιβολία και λέει εξυπνάδες χωρίς να ξέρει ας πάρει ένα τηλέφωνο για να το ράψει.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

GiannisAvramidis έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι έχω γονείς θείους ή γνωστός γνωστού υποστράτηγους κτλ.Εμενα με ενδιαφέρει η πολεμική αεροπορία και είδα ότι θα γίνουν προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ.

Και λέω πως γίνεται να πάρουν ΟΒΑ ενώ θα βγάλουν για ΕΠΟΠ (κάτι άλλο πάνε να κάνουν)

Πήρα τηλέφωνο στο ΓΕΑ και μου είπαν το εξής

Θα αλλάξει ο θεσμός των ΟΒΑ δηλαδή παραμένουν ΟΒΑ χωρίς να έχουν δικαίωμα για προκυρηξη για ΕΠΟΠ (τους ΟΒΑ ποιος θα τους αναπληρώσει αν κάνουν αίτηση για ΕΠΟΠ; Μειώνεται το στράτευμα έτσι)

Μου είπαν το εξής ότι θα αλλάξει η τροπολογία στο επίσημο ΦΕΚ που θα βγάλει η κυβέρνηση όταν βγει η προκήρυξη.

Καλό είναι να το ενημερώσω και όποιος έχει αμφιβολία και λέει εξυπνάδες χωρίς να ξέρει ας πάρει ένα τηλέφωνο για να το ράψει.

Γιανναρε, με ολο το σεβασμο, εχουν βγει κατα καιρους σε παλια φορουμ,10αδες σαν κι εσενα και λεγανε αυτα που λες και στο τελος ψαχναμε να τους βρουμε οταν βγαζανε το ΦΕΚ αλλα ηταν αφαντοι. Μπορει να λες αληθεια, δεν αντιλεγω, αλλα και παλι ολοι ειναι επιφυλακτικοι με τετοιου ειδους αναρτησεις (τηλεφωνα στο ΓΕΑ και μπλα μπλα) . Φιλικα στο λεω.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λευτερη συμφωνω σε αυτο που λες αλλα χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι οταν υπαρχουν σε μια μοιρα καταδρομων περιπου 10 γυναικες και με ειδικοτητες μαχιμες οχι γραφειου και να μην δω ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ σε καποια απο τις αρκετες ασκησεις που ειχα την τυχη να κανω. Τι να πω, να επεσα στην περιπτωση; Μπορει ! Αλλα δε νομιζω !
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

XristosMP έγραψε:Λευτερη συμφωνω σε αυτο που λες αλλα χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι οταν υπαρχουν σε μια μοιρα καταδρομων περιπου 10 γυναικες και με ειδικοτητες μαχιμες οχι γραφειου και να μην δω ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ σε καποια απο τις αρκετες ασκησεις που ειχα την τυχη να κανω. Τι να πω, να επεσα στην περιπτωση; Μπορει ! Αλλα δε νομιζω !

Εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου Χρήστο, αλλα επειδη ειμαι σιγουρος πως παρακολουθουν πολλες γυναικες στα " κρυφα " τις συζητησεις εδω, ας το σταματησουμε εδω μη βγουμε και " φασιστες ".Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Νοέμ 01, 2020 2:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλα ναι εμενα μου εχει βγει ηδη, τα χω ''ακουσει'' πολλακις. Φυσικα και δεν εχω θεμα με τις γυναικες απλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται, μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας !
Loxias316
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Loxias316 »

Τελικά μόνο ο Χρήστος ξέρει τι γίνεται πραγματικά... Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον άλλο... Τέλος πάντων... Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά που είναι οβα θα μπορούν να συμμετέχουν για ΕΠΟΠ Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος για οβα...
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Καλο μηνα κύριοι,

Λετε να εχουμε νεα;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Loxia φυσικα αξιζει να παει καποιο παιδι για ΟΒΑ. Υπαρχουν παιδια που βγαλανε ενα γυμνασιο αλλα ειναι τρομεροι αθλητες και πειθαρχιμενα ατομα, σε μοιρες καταδρομων αλεξιπτωτιστων θα ειναι πολυ χρησιμοι και θα ζησουν το ονειρο λιγο παραπανω εφοσον δεν εχουν τα απαιτουμενα μορια ετσι κι αλλιως για ΕΠ. ΟΠ.
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

Εννοείται αν έξω στον ιδιωτικό τομέα δε κανεις τίποτα να μπεις ΟΒΑ γαι 6 χρόνια να κολλάς ένσημα δημοσίου με τη προοπτικη να μείνεις που και να μην μείνεις δε θα μπαινες για κανέναν λόγο χωρίς πτυχια κλπ μέσω ΑΣΕΠ..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες