Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Κατι θα ξερω κι εγω κοριτσακι απο οικογενεια στρατιωτικων ειμαι. Τα φιλια σου δεν τα θελω να σαι καλα. Καλο βραδυ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Αφού είσαι από οικογένεια στρατιωτικων γιατί αγχώνεσαι τόσο; ! Σαν στρατιωτικοι όλο κ κάτι θα ξέρουν για επερχόμενη προκηρυξη! Επίσης όταν σου μιλάει κάποιος ωραία, να του μιλάς κ εσύ. Αλλά αφού δεν καταλαβαίνεις, γ αυτό κ η ειρωνεία μου με τα φιλιά (δόξα το θεό είμαι αρκετά ωραια, δεν θ είχα ανάγκη για κτ τετοιο). Όπως επίσης να δέχεσαι πως κ άλλοι γνωρίζουν όχι μόνο εσύ.
Βρε παιδιά μη μαλώνετε ...
Ας κάνει ο καθένας ότι καλύτερο για τον εαυτό του μπορεί και καλή επιτυχία σε όλους μας, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες.
Και να διαβάζουμε εδώ μετά το φόρουμ όλοι μαζί και να γελάμε...
Ας κάνει ο καθένας ότι καλύτερο για τον εαυτό του μπορεί και καλή επιτυχία σε όλους μας, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες.
Και να διαβάζουμε εδώ μετά το φόρουμ όλοι μαζί και να γελάμε...

- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Χαλαρωστε λίγο μωρέ. Κανείς δεν τα ξέρει όλα. Ο, τι ξέρει κανένας και το λέει καλό είναι. Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε. Μην σπάζεστε τοσο εύκολα
-
Girl μου, εγώ νομίζεις θέλω να τσακωνομαι με τον Χρήστο; Αλλά όταν δν μιλάει ωραία ή πετάει ειρωνείες κ νομίζει πως εγώ ή οποιοσδήποτε δεν ξέρουμε τπτ. Ε δεν γίνεται να μην απαντήσεις μετά! Εγώ λέω κλ επιτυχία σε όλους συνέχεια κ πραγματικά όσοι το θέλουμε να μπούμε. Υπομονη τώρα ως την προκήρυξη. Τώρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε!
-
Παιδιά γ να μην παρεξηγηθώ. Εγώ δν είπα ότι τα ξέρω όλα! Είπα απλά ότι γνωρίζω αυτά που με ενδιαφέρουν. Αυτό π δν ήξερα μου το έλυσε ένα παιδί σε προσωπικό μνμ. Ότι κάποιοι μπορεί να ξέρουμε γτ έχουμε γονείς κλπ σε τέτοια επαγγελματα, αλλο αυτό. Ότι ξέρει πάντως κάποιος κ νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιον εδώ, ας το λεει
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
Ειναι κανεις απο Αθηνα ν κανουμε καμιά προπονηση; Στειλτε μ μνμ
Παιδιά καλησπέρα, επειδή κοντεύω να κάψω κάθε εγκεφαλικό μου κύτταρο μπορώ να έχω μια διευκρίνηση; Ενδιαφέρομαι για βοηθός νοσοκόμου με πτυχίο επάλ με ένα Χ βαθμό, λαμβάνω 210 μορία και αν υπάρξει ισοβαθμία στα τελικά μου μόρια παίζει ρόλο ο βαθμός; Ενδεχομένος να προστίθενται και το πτυχίο ΑΕΙ ανεξαρτήτως ειδικότητας ώς έξτρα;
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Βοηθός νοσοκομου θέλει ΙΕΚ η επαλ με την αντίστοιχη ειδικότητα για να το δηλώσεις.
-
Αλήθεια παιδιά, όσοι είναι από Αθήνα, ξέρουν κάποιο προπονητή που προετοιμάζει για στρατιωτικες σχολες;
Υπάρχουν κάποιοι που προπονουν στο δάσος Χαϊδαρίου, αλλοι στον πανελλήνιο στη Βικτώρια, κάποιοι ίσως ζωγράφου πανεπιστημιούπολη και κάποιοι στο γαλατσι
-
Εγώ έχω ακούσει γ τον πανελλήνιο στο κέντρο και για κάποιους που προπονουν στην γυμναστικη ακαδημία προς άγιο Δημήτριο. Ζωγράφου Ιλίσια προπονουν αλλά δν ξέρω που ακριβώς. Αν ξέρει κάποιος λεπτομέρειες για προπονητές κλπ ας πει✌️
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Πάτρα είναι ένας. Στο Σεγας. Ζουμης λέγεται. Οποιος είναι από Πάτρα να πάει σε αυτόν.100% επιτυχία
Πόσο παίρνουν οι προπονητές; Ξέρει κανείς τι παίζει από τιμές;
-
Κ γω πάνω κάτω αν πατήσω στο Google, βρίσκω γ εκτός Αθηνών. Αθήνα δν ξέρεις κανείς κάποιον συγκεκριμένα; Κ τιμές όντως τι παίζει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες