Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Χρηστάρα που είσαι εσύ να κάνουμε κάμψεις μαζί; 

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Είμαι από Αθήνα όλοι να μπούμε Ε. Φ θελουμε βρήκαμε κάποιοι την ευκαιρία χωθήκαμε Σ. Φ στην Αθήνα κιόλας με την τελευταία... Για στρατό από Αθήνα μην φοβάστε θα έχει και 2 αιτήσεις😂Ο Αθηναιος δεν φεύγει για κανέναν λόγο
GIRL εχω πεσει ηδη και παιρνω. Επιτρεπεται να σηκωθω; 

Όχι. Όσο πιο κάτω τόσο καλυτερα

https://www.google.com/amp/s/www.tanea.gr/2020/10/22/greece/megalonei-o-stratos-sxedio-gia-enisxysi-me-30-000-maximous/amp/ Ούτε εκείνοι δεν ξέρουν τι γίνεται!Girl να ξέρεις έχω κλάψει! Δίκασε τους όλους!
Andri υπομονή μέχρι να βγει η προκήρυξη και θα δούμε 😄
Εγώ ψάχνω να βρω κάποια συνέντευξη η κάποιο βίντεο που να λέει κάποιος για τις προσλήψεις, αλλά μόνο άρθρα βλέπω. Δεν βρήκα κάποια επίσημη δήλωση 😂
Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν παρερμηνείες / παρεξηγήσεις,
Πάμε πάλι μπας και το κατανοήσουν μερικοί,
Αντιγράφω από τον επίσημο λογαριασμό του κυρίου Παναγιωτόπουλου που τυγχάνει να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας και να γνωρίζει καλύτερα από τα ΝΕΑ ή την κυρία Κούλα της γειτονιάς.
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του ΠΘ @kmitsotakis στη ΔΕΘ για την ενίσχυση της Άμυνας και της Ασφάλειας σε προσωπικό και με συντονισμό των συναρμόδιων Υπουργείων εγκρίθηκε για το 2021 η εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές και η πρόσληψη 1600 ΕΠΟΠ και 1000 ΟΒΑ https://t.co/aBTCP8XLtF
Κατανοητό;
Πάμε πάλι μπας και το κατανοήσουν μερικοί,
Αντιγράφω από τον επίσημο λογαριασμό του κυρίου Παναγιωτόπουλου που τυγχάνει να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας και να γνωρίζει καλύτερα από τα ΝΕΑ ή την κυρία Κούλα της γειτονιάς.
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του ΠΘ @kmitsotakis στη ΔΕΘ για την ενίσχυση της Άμυνας και της Ασφάλειας σε προσωπικό και με συντονισμό των συναρμόδιων Υπουργείων εγκρίθηκε για το 2021 η εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές και η πρόσληψη 1600 ΕΠΟΠ και 1000 ΟΒΑ https://t.co/aBTCP8XLtF
Κατανοητό;
George Avramidis από έγκυρη πηγη που έχεις. Με ποια αιτιολογία δεν θα μπορέσουν οι νεοπροσληφθεντες ΟΒΑ να λάβουν μέρος για ΕΠΟΠ; Μου ακουγεται αρκετά περιεργο ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη περιοδο να μην θέλουν ήδη εκπαιδευμενους οπλιτες; Αν κάποιος ΟΒΑ πιανει τα μόρια για ποιο λόγο να μην δυναται να λάβει μέρος;
Ο καθένας ότι νάνε γράφει... Όλοι έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και οι οβα που έχουν μπει ακόμα και μια μέρα
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Εγω θα ξανα ρώτησω κάτι που δεν απαντηθηκε. Παρόλο που δεν έχει βγει ακόμα αυτη η προκήρυξη (εγω κοιταω κ την συνέχεια), θα βγαίνει καθε χρόνο στο ίδιο μοτίβο; Δηλαδή 1600 εποπ και 1000 οβα; Ρωταω γιατι αν κάποιος χάσει αυτή τη χρονιά, να γνωρίζει έστω και κατα προσέγγιση για τις επομενες.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Προφανώς δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με ακρίβεια, αλλα ρωταω κυρίως τους γνωστες του αντικειμένου με βάση την εμπειρία τους. Ευχαριστώ
Αυτο δεν το ξερει κανεις. Ουτε οι ιδιοι οι υπευθυνοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες