Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Δεν σε πιανω
Είπαμε ότι απλά παει μεχρι c1, το β2 όμως μόνο αναγνωρίζεται
Ταύρε το ίδιο λεμε με άλλα λόγια. Τι λέω τόση ώρα; Ότι στο Γ2 δεν μετράει.
Δεν μιλάω για τα άλλα επίπεδα!
Πάντως δεν βλέπω και τρομερή ζήτηση αν σκεφτείτε ότι εδώ γράφουμε οι ίδιοι συνεχεια
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Το ξανά διευκρινίζω γιατί δεν το πιάνουν οι μισοίGIRL21 έγραψε:Ταύρε το ίδιο λεμε με άλλα λόγια. Τι λέω τόση ώρα; Ότι στο Γ2 δεν μετράει.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Πάνω κάτω τα ίδια λέμε απλά μπερδευομασυε τόσοι που είμαστε εδώ.
Ακριβώς επειδή πάνε κυρίως από επαρχία, μπορεί να μην έχουν κ τοσα μόρια. Εγώ Αθηναιους/ες δεν ξέρω κανέναν να θέλει ειδικά λόγω μεταθέσεων. Αν θέλουν είναι όσοι τελείωσαν με το ζορυ ένα λύκειο. Αντιθέτως από επαρχία ξέρω άτομα που επειδή μόνο με χωράφια ασχολούνται. Γ αυτό κ θα δηλώσουν πολλοί τέτοιοι αλλά δεν έχουν τα μορια (θ υπάρξουν βέβαια κ από επαρχία μ πολλά μόρια, αλλο αυτό).
Ακριβώς επειδή πάνε κυρίως από επαρχία, μπορεί να μην έχουν κ τοσα μόρια. Εγώ Αθηναιους/ες δεν ξέρω κανέναν να θέλει ειδικά λόγω μεταθέσεων. Αν θέλουν είναι όσοι τελείωσαν με το ζορυ ένα λύκειο. Αντιθέτως από επαρχία ξέρω άτομα που επειδή μόνο με χωράφια ασχολούνται. Γ αυτό κ θα δηλώσουν πολλοί τέτοιοι αλλά δεν έχουν τα μορια (θ υπάρξουν βέβαια κ από επαρχία μ πολλά μόρια, αλλο αυτό).
-
- Επιλοχίας
Έχει τραβήξει πολλά άτομα 1.500 Ε. Φ 800 Σ. Φ την άνοιξη ποτε ήταν
766 Σ. Φ αυτή που τρέχει
Πιστεύω δεν θα έχει τόση ζήτηση όσο την αστυνομία
766 Σ. Φ αυτή που τρέχει
Πιστεύω δεν θα έχει τόση ζήτηση όσο την αστυνομία
-
Επίσης το toeic αναγνωρίζεται ως c1, αλλά με την προηγούμενη προκηρυξη αναγνώριζαν β2 κ c2. Ούτε β1 ούτε c1 αναγνώριζαν. Επίσης το Lower μοριοδοτουνταν με 80μορια κ το proficiency με 160
Όπως και να χει μακάρι να μπούμε όλοι οσοι το θέλουμε παιδια, και όταν με το καλό βγεί καλή μας επιτυχία!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Αμα γραφανε κ οι 1600 που θα μπουν εδώ κοριτσαρα μου, αστο το τι θα γινόταν. Λίγοι και καλοι να μην γινομαστε μπαχαλο. Αρκεί να μην λεμε τα ίδια κ να συνεννοούμαστε
Στο νήμα των συνοριοφυλάκων και των ειδικών φρουρών αν μπεις γίνεται χαμός από usernames 

- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Ναι επειδή έχουν βγει οι προκηρύξεις. Εμας σήμερα ανακοινώθηκε. Κάτσε να δεις τι θα γίνει σε λιγο καιρο οταν βγει φεκ σε μας. Ερωτησεις απο παντου θα έρχονται
-
- Επιλοχίας
Έχει τρομερή ζήτηση καλώς η κακώς
-
Έχω συγγενείς υψηλόβαθμους στην αστυνομία. Το τι γίνεται γενικότερα με συνοριοφυλακες, ειδ φρουρούς κλπ δν παίζεται. Όλοι ψάχνονται από τώρα γιατί ακούγεται θα ξαναπαρουν ειδ φρουρούς. Για τον στρατό, γτ οκ λίγο πολυ έχουν γνωστούς τους, δεν υπάρχει παιδιά τέτοια ζήτηση. Κ το βλέπω κ εγώ από γνωστούς μου. Κυρίως παιδιά που δεν έχουν πτυχία κ που είναι από επαρχία το θέλουν ως έσχατη λύση
Πάντως μακάρι τουλάχιστον αφού το θέλουμε τόσο πολύ όλοι που μιλάμε εδώ, να μπούμε μέσα 😊
Πάντως μακάρι τουλάχιστον αφού το θέλουμε τόσο πολύ όλοι που μιλάμε εδώ, να μπούμε μέσα 😊
Σε κανα μηνα εδω απο 150 σελιδες θα εχει παει 500. Παιδια θα το ξαναπω δεν πειραζει, θα γινει η απολυτη σφαγη γιατι αρκετος κοσμος δεν εχει στον ηλιο μοιρα πολλοι απο αυτους με πτυχια ειδικοδυναμιτες και φυσικα μην ξεχναμε τοσοι οβα που περιμενουν (οι μισοι να μπουν παει τελειωσε)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες