Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Ααα οκ πασο. Αλλα προφανως αμα σκοπευεις να μπεις πρεπει να το σκεφτεις αυτο. Εννοειται
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Εγώ που υπηρέτησα δόκιμος στην Ρόδο όλοι οι εποπ που είχαν 10 χρόνια μια μετάθεση είχαν, δεν είναι αξιωματικοί που τους κάνουν μπαλάκι κάθε 3 χρόνια ούτε από ΣΜΥ που έχει μια εξέλιξη... Τους εποπ τους μεταθέτουν δύσκολα γενικά, όσοι πήγανε Ρόδο αράξανε εκεί κάνανε οικογένειες κτλπ, αν θέλετε για καταδρομες είναι διαφορετική η φάση και δεν πρέπει να σε νοιάζει καν η μετάθεση
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Το τι μόρια δίνει το καθε ενα κτλ μην τα λετε εδω και χαλαμε το θεμα. Γιατί ο καθε ενας λεει κ κατι διαφορετικό. Υπάρχει θέμα βάσεις-μόρια να συζήτησετε για τα αγγλικά κ ολα τα πτυχια. Εδω ας συζητησουμε για ειδικότητες κ άτομα που μας καίνε πολύ
Ναι ισχυει μη το ξεχειλωσουμε το νημα αυτο εδω.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ναι σωστα. Εγω προσωπικα ζητω συγγνωμη. Εγραψα τα περισοτερα που αφορουσαν τα αγγλικα. Κατι ασχετο ειναι κανεις απο Λαρισα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Ναι βρε εννοείται πρέπει να το σκεφτεί κάποιος. Εμένα δν με νοιάζει τόσο το θέμα μεταθέσεων οπότε οκ. Αλλά κάποιοι που θα μπούνε κ θα φύγουν κ θα πιάσουν άδικα θέση; Γ αυτό λέω κιόλας ότι λόγω των μεταθέσεων κυρίως δεν δηλώνουν τόσοι όσο στους ειδ φρουρούς, αλλα δηλώνουν πολλοί που δεν έχουν τπτ άλλο να κάνουν. Τώρα θα δείξει τι θα γινει✌️
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Αυτος βασικα ειναι Και ο κυριος λογος που θα δηλωσουν και τωρα
-
- Επιλοχίας
Ένας Αθηναιος ας πούμε δηλώνει 1 στις 1000, οι πιο πολλοί είναι από επαρχία και νησιά που ξέρουν ότι θα μείνουν και στον τόπο τουςLk94 έγραψε:Ναι βρε εννοείται πρέπει να το σκεφτεί κάποιος. Εμένα δν με νοιάζει τόσο το θέμα μεταθέσεων οπότε οκ. Αλλά κάποιοι που θα μπούνε κ θα φύγουν κ θα πιάσουν άδικα θέση; Γ αυτό λέω κιόλας ότι λόγω των μεταθέσεων κυρίως δεν δηλώνουν τόσοι όσο στους ειδ φρουρούς, αλλα δηλώνουν πολλοί που δεν έχουν τπτ άλλο να κάνουν. Τώρα θα δείξει τι θα γινει✌
Ας μην μαντεύουμε αν δεν έχει βγει πρώτα η προκυρηξη. Αγχωνόμαστε δίχως λόγο 

Πέρσυ έδωσα και γω το τόικ, κάνεις εξασκηση, πας δίνεις κ το παίρνεις άνετα, και μέχρι c1 πιάνει. Και μια χαρά αναγνωρίζεται!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Μα εκει ειναι το θεμα οτι κανεις δεν θα σκεφτει ουτε μεταθεσεις ουτε μισθους οταν θα δηλωσει Γιατι πολυ απλα θα βλεπει απλα μια μονιμη θεση. Ασχετα οτι θα κοπει απο τη βασικη εκπαιδευση μετα, η θεση θα εχει χαθει.
Στην προηγούμενη προκυρηξη δεν αναφέρει καν για μοριοδοτηση στο επίπεδο C1.
Λέει μόνο για Β2 και Γ2.
Αυτό που είπα εγώ ότι δεν αναγνωρίζεται εννοουσα στο επίπεδο προφισενσι. Δεν έχει νόημα να πάει να το βγάλει κάποιος αφού δεν θα πιάνει μορια
Λέει μόνο για Β2 και Γ2.
Αυτό που είπα εγώ ότι δεν αναγνωρίζεται εννοουσα στο επίπεδο προφισενσι. Δεν έχει νόημα να πάει να το βγάλει κάποιος αφού δεν θα πιάνει μορια
-
- Επιλοχίας
Μα εκει ειναι το θεμα οτι κανεις δεν θα σκεφτει ουτε μεταθεσεις ουτε μισθους οταν θα δηλωσει Γιατι πολυ απλα θα βλεπει απλα μια μονιμη θεση. Ασχετα οτι θα κοπει απο τη βασικη εκπαιδευση μετα, η θεση θα εχει χαθει.[/QUOTEΕνώ στην αστυνομία δεν χάνεται για αυτο είναι 100 χρόνια πίσω ο στρατός
-
- Επιλοχίας
Έχει νόημα γιατί πιανει το Β2 100 μόρια αν είναι τα ίδια τουλάχιστον με εμάς στην αστυνομίαGIRL21 έγραψε:Στην προηγούμενη προκυρηξη δεν αναφέρει καν για μοριοδοτηση στο επίπεδο C1.
Λέει μόνο για Β2 και Γ2.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες