Εγώ θέλω να δω αυτά τα 15χιλ προσλήψεις στην 5ετια π ελεγαν😆θεωρητικά πρέπει Να προσλαμβάνουν 3χιλ τον χρονο (το αν θα είναι μόνο εποπ η και οβα κ από σχολές, αυτό δν ξέρουμε).
Αλλα σοβαρά το ναυτικό είναι που έχει μεγάλη ανάγκη και ο στρατός. Η αεροπορια όχι τόσο με βαση τα άλλα 2
500 άτομα για το Πολεμικό Ναυτικό είναι η βάση κατά τη γνώμη μου.
Για να επουλώσει τις πληγές του κανονικά θα έπρεπε να τσιμπήσει τουλάχιστον κανένα χιλιάρικο με έμφαση στις επιχειρησιακές ειδικότητες και στις ειδικότητες υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Το Πολεμικό Ναυτικό έχει τις περισσότερες παραιτήσεις ΕΠΟΠ διαχρονικά.
Πραγματικά το ναυτικό έχει πλ μεγάλη ανάγκη. Μόνο η αεροπορια δν έχει τόση ανάγκη όσο ναυτικό κ στρατός. Αλλά κ πάλι φεύγουν οι πιο πολλοί από το ναυτικό γτ δν θέλουν να λείπουν μονιμως στα καράβια.
Navy εσύ μ φαίνεται πρέπει να αγχώνεσαι λγτερο απ όλους μας, αφού δν έχει ζήτηση το ναυτικό. Πάντως αφού το αγαπάς έτσι μακάρι να μπεις😊
Οι συνθήκες εργασίας και η καθημερινότητα είναι που αποτρέπουν τους υποψήφιους από αυτό, ειδικά όταν παράλληλα τρέχουν κι άλλες προκηρύξεις μεγαλύτερου προσελκυστικού ενδιαφέροντος.
Καλό είναι να ξεχάσετε ότι το ΠΝ δεν έχει τοση απήχηση. Με τέτοια πείνα που δέρνει τον κόσμο όταν και αν βγει τελικά προκήρυξη θα γίνει ο κακος χαμός από αιτήσεις και στους 3 κλάδους.
Τ'αγαπαω γιατι υπηρέτησα σ αρματαγωγο, ήμουν ΑΚΑ, γνώρισα πολυ καλα παιδια, που αγαπουσαν την Πατριδα και τώρα είμαι άλλου, παντα στην ειδικότητα μου. Μ είχες συμβουλέψει οτι στο Ναυτικό τηρείται πιστα η ιεραρχία. Αν εισαι σωστός επαγγελματίας, ΣΕΒΕΣΑΙ για να σε σεβονται, αποκτάς εμπειρίες ζωής και προς στιγμήν αυτό συμβαίνει στην περιπτωση μου. Δυσκολίες υπάρχουν παντου. Ευχομαι σ όλα τα παιδια ευοίωνα νεα!