Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Δεν έκανα τίποτα κύριοι.
Η ευχαρίστηση η δική μου θα είναι να ενταχθείτε με το καλό όλοι στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων.
Η ευχαρίστηση η δική μου θα είναι να ενταχθείτε με το καλό όλοι στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Καλό μήνα σε ολους/ες για χτες!
Dyk μπορεί να μην σε ξέρω αλλά σε ευχαριστώ πολύ! Μόνο κ μόνο που ασχολείσαι με ολους/ες μας εδώ μέσα...
Να σαι πάντα καλά!
Dyk μπορεί να μην σε ξέρω αλλά σε ευχαριστώ πολύ! Μόνο κ μόνο που ασχολείσαι με ολους/ες μας εδώ μέσα...
Να σαι πάντα καλά!
Καλησπέρα σε όλους !DYK σ ευχαριστούμε πάρα πολύ 😁
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Εφτιαξες την μερα μας. Αντε να δούμε. Καλη επιτυχία σε όλους
Ρε παίδες να ναι καλά ο άνθρωπος που ασχολείται αλλά ηρέμηστε τέτοια άρθρα ανεβαίνουν μήνες δεν μου φαίνεται για κάτι σίγουρο. Παρόλαυτα να σαι καλά δυκ
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Το θέμα είναι αλλού όμως. Πώς προέκυψε το 1334 στον αντ1; Γιατί δεν εχει ανακοινωθεί κ απο τα. Μέσα;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Συμφωνώ με τον Χρήστο, γι αυτό και οι ερωτήσεις-αποριες τώρα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Τετοια αρθρα ανεβαινουν χρονια οχι μηνες. Ποτε ομως μετα απο ανακοινωσεις πρωθυπουργου και υπουργου για προσληψεις εποπ. Οι 1334 μπορει να αφορουν μονο τον ΣΞ η μπορει απλα να ειναι μπαρουφες δημοσιογραφων.
Άρα ερχόμαστε πάλι στη λογική απάντηση ότι αν δεν βγει ΦΕΚ θα λέμε αερολογιες και θα αναπαράγουμε την κάθε Μ... Α από διάφορα σιτε αξιόπιστα η μη.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Απλός, λιτός, τίμιοςXristosMP έγραψε:Άρα ερχόμαστε πάλι στη λογική απάντηση ότι αν δεν βγει ΦΕΚ θα λέμε αερολογιες και θα αναπαράγουμε την κάθε Μ... Α από διάφορα σιτε αξιόπιστα η μη.
Εκτιμώ ότι ίσως οι 1334 θέσεις να αφορούν μόνο τον στρατό ξηράς.
Παραδοσιακά πάντα το ΓΕΣ προκήρυσσε πρώτο διαγωνισμούς και δεν έπεφτε ποτέ κάτω από το χιλιάρικο.
Παραδοσιακά πάντα το ΓΕΣ προκήρυσσε πρώτο διαγωνισμούς και δεν έπεφτε ποτέ κάτω από το χιλιάρικο.
George η λογική είναι ρε φίλε ... Έλεος δηλαδή έριξε ένα άρθρο ο δυκ (καλή του ώρα του άνθρωπου και μόνο που κάθεται και ασχολείται) και κάνουν λες και ανακοινώθηκαν προσλήψεις σε 1 μηνα. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ όταν θα βγει θα λυσαξουν όλα τα μέσα εδώ θα είναι το τελευταίο μέρος που θα το μάθετε.
Καλημέρα στο forum. Βάσει εκτιμήσεων και δη του DYK, αν οι 1330 Θέσεις θα αφορουν Πεζικό, από 500 θα κατανεμηθούν στα υπόλοιπα δυο σώματα; Προβλεπεται υψηλός ανταγωνισμός. Εν αναμονή προκυρηξεων και ποιες θέσεις θα ζητάνε;
Καλημέρα σας, οι προκηρύξεις των 3 σωμάτων τρέχουν συνήθως ταυτόχρονα η μπορεί να βγάλει πρώτα για ΣΞ μετά απο 3 μήνες ΠΝ και έπειτα ΠΑ;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Οπως ανέφερε ο Dyk πάνω, συνήθως πρωτα έβγαζε ο ς. Ξ. Τώρα μετά από ποσο διάστημα θα βγάλει ο αλλος δεν ξερουμε προφανώς, την ιδια. Χρονιά σίγουρα, ε λογικα εκει στο 2μηνο-3μηνο,Andriou έγραψε:Καλημέρα σας, οι προκηρύξεις των 3 σωμάτων τρέχουν συνήθως ταυτόχρονα η μπορεί να βγάλει πρώτα για ΣΞ μετά απο 3 μήνες ΠΝ και έπειτα ΠΑ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες