Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
1334 κ για τα 3σωματα είναι πάρα πλ λίγο!
Εγώ αγχώνομαι διότι απλά με ένα απολυτήριο 15,8, πτυχιο κοινωνικών επιστημών,ecdl (π λγκ δεν μετράει) κ σε λίγο καιρο θα πάρω κ proficiency. Δεν θα δω τον στρατό ούτε με τα κιάλια 😆
Εγώ αγχώνομαι διότι απλά με ένα απολυτήριο 15,8, πτυχιο κοινωνικών επιστημών,ecdl (π λγκ δεν μετράει) κ σε λίγο καιρο θα πάρω κ proficiency. Δεν θα δω τον στρατό ούτε με τα κιάλια 😆
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Εχεις περισσότερα από μενα σκεψου γτ φανταρος δεν εχω παει, Γενάρη μπαίνω. Τζαμπα σκας σου λεω, δεν θα πανε επιστήμονες εκει. Χαλαρωστε
-
Εσύ τι έχεις; Το λέω διότι βρε παιδιά αν όντως είναι 1334 θ μπουν όλοι με πολυτεκνιες, πτυχία, κάνα 2γλωσσες κλπ.
Και μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι γυναίκα.
Στην τελευταία προκηρυξη που ήταν 2000στν στρατό, μπήκαν κάνα 400γυναικες. Αν είναι τώρα 1334 κ για τα 3σωματα. Αν μπουν γυναίκες θ είναι πολυτεκνες, με διαφορά πτυχία κλπ
Οι άντρες τλχστν μπορείτε να πάρετε μόρια κ από αλλου
Και μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι γυναίκα.
Στην τελευταία προκηρυξη που ήταν 2000στν στρατό, μπήκαν κάνα 400γυναικες. Αν είναι τώρα 1334 κ για τα 3σωματα. Αν μπουν γυναίκες θ είναι πολυτεκνες, με διαφορά πτυχία κλπ
Οι άντρες τλχστν μπορείτε να πάρετε μόρια κ από αλλου
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Ρε συ σταμάτα να λες τα ιδια κ τα ίδια και να κλαιγεσαι. Καταντάει κουραστικό.16 απολυτήριο, αγγλικά, ε. Δ. Οταν με το καλο μπω Γενάρη κ περάσω, και σπουδαστής οικονομικών (αν μετρήσει γιατι δεν την εχω τελειωσει). Ε αυτά, μην κλαις ολη την ωρα
Αποκλείεται ρε παιδιά να είναι μόνο 1300 θέσεις ηρεμηστε. Που ξέρεις δηλαδή ότι δεν μιλούσε για 1300 οβα; Αγχώνεστε χωρίς λόγο όλα θα γίνουν. Υγεία να έχουμε!
Δεν πιστεύω να είναι τόσο λίγο το νούμερο...
Παραπάνω θα είναι!
- GreekGod
- Posts in topic: 84
Παιδιά και εμένα ο αριθμός μου φαίνεται πολύ μικρός. Άλλο 3000 και άλλο 1334. Μένει να δείξει το ΦΕΚ μόλις δημοσιευτεί.
The only easy day was yesterday.
Ας υποστηρίξουμε τις γυναίκες παιδιά. Ας μπούμε 1330 γυναίκες και 4 άντρες και φυσικά σε αυτούς τους 4 να είμαι κι εγώ 

Ρε παιδια ηρεμήστε λιγο.Ψυχραιμία!
Πως ειναι δυνατον να λετε οτι θα παρουν απο πανελλήνιες; Απο στρατιωτικες σχολες παίρνουν ετσι κι αλλιως και χωρις να υπαρχουν προκυρηξεις, απλα θελει ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
Οποιος διαβαζει παει ψηλά οποιος οχι κάθεται και αγχωνεται και παραλογιζεται.
Απο το πολυ αγχος τα εχετε παιξει.
Επαγκελματιας ειναι οποιος πληρωνεται και ειναι η δουλειά του να κανει κατι.
Ολους τους ΕΠΟΠ τους θεωρεί επαγκελματιες, οπως και τους οβα.
Παρεπιπτοντος για οσους ειναι οβα θα ισχυει κατι αλλο, δεν θα πανε με ολους τους υπόλοιπους εποπ μιας και πολλοί απο την πρωτη σειρα εχουν ξεπεράσει τα 28.
Παντως ειναι πολύ πιθανο να τους κρατησει ολους χωρις να φανε τις θεσεις για τους εποπ.
Πως ειναι δυνατον να λετε οτι θα παρουν απο πανελλήνιες; Απο στρατιωτικες σχολες παίρνουν ετσι κι αλλιως και χωρις να υπαρχουν προκυρηξεις, απλα θελει ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
Οποιος διαβαζει παει ψηλά οποιος οχι κάθεται και αγχωνεται και παραλογιζεται.
Απο το πολυ αγχος τα εχετε παιξει.
Επαγκελματιας ειναι οποιος πληρωνεται και ειναι η δουλειά του να κανει κατι.
Ολους τους ΕΠΟΠ τους θεωρεί επαγκελματιες, οπως και τους οβα.
Παρεπιπτοντος για οσους ειναι οβα θα ισχυει κατι αλλο, δεν θα πανε με ολους τους υπόλοιπους εποπ μιας και πολλοί απο την πρωτη σειρα εχουν ξεπεράσει τα 28.
Παντως ειναι πολύ πιθανο να τους κρατησει ολους χωρις να φανε τις θεσεις για τους εποπ.
-
Για οβα δν ξέρω αν κ μου φαίνεται δύσκολο να τους μονιμοποιησει (άλλωστε δεν έχει ακουστεί τπτ τέτοιο).
Κάνεις δν είπε εδώ ότι θα πάρει εποπ από πανελλήνιες. Λέμε πολύ απλά ότι μέσα σ αυτούς τους 15χιλ που υποτίθεται θα πάρουν στην 5ετια... Οτι μπορεί να συμπεριλαμβάνει εποπ + οβα+ άτομα από σχολές. Μάλιστα λένε ότι θα αυξηθούν τα άτομα στις στρατιωτικες σχολες κλπ κατά 500ατομα.
Απο κει κ έπειτα. Αυτό που μας νοιάζει είναι να βγάλει προκηρυξη για εποπ το 21.
Το αν θα είναι 1334 άτομα κ γ τα 3σωματα. Θα δειξει😑
Κάνεις δν είπε εδώ ότι θα πάρει εποπ από πανελλήνιες. Λέμε πολύ απλά ότι μέσα σ αυτούς τους 15χιλ που υποτίθεται θα πάρουν στην 5ετια... Οτι μπορεί να συμπεριλαμβάνει εποπ + οβα+ άτομα από σχολές. Μάλιστα λένε ότι θα αυξηθούν τα άτομα στις στρατιωτικες σχολες κλπ κατά 500ατομα.
Απο κει κ έπειτα. Αυτό που μας νοιάζει είναι να βγάλει προκηρυξη για εποπ το 21.
Το αν θα είναι 1334 άτομα κ γ τα 3σωματα. Θα δειξει😑
Εκτός λοιπόν των ανωτέρω επιπλέον μονίμων στελεχών, εγκρίθηκε η πρόσληψη 2-3.000 ΕΠΟΠ ανά έτος για την επόμενη πενταετία, για τις ανάγκες των τριών Κλάδων.
ΆΡΘΡΟ
ΆΡΘΡΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Οκτ 02, 2020 3:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 31
Ποσα χρωσταμε στον ΔΥΚ ενας θεος ξερει
DYKΕυχαριστούμε πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες