Προς Διασώστη. Καλησπερα, πως εικαζεις ότι θα γίνει ο καταμερισμός θέσεων και στα τρία Σώματα; Πολυ λίγες οι θέσεις για τόσες απαιτήσεις που έχουν και τα τρία Όπλα.
Μα κ να μην γίνει καταμερισμός. Και αν υποθέσουμε ότι πάρουν 1330 μόνο στρατό... Ποιος δλδ θα πρώτο μπει στους 1330 ακόμη κ αν είναι μόνο γ στρατό; Κλάμα η κατάσταση. Αν δε, γίνει καταμερισμος κ στα 3 σώματα. Εκεί κ αν είναι τραγική η κατάσταση.
Εμένα μου φαίνεται περίεργο μόνο 1330ατομα. Δλδ θα πάρουν λίγους τώρα κ θα βγουν πιο πολλες θέσεις σε προκυρηξεις άλλες; Μ φαίνεται δύσκολο αυτό.
Εκτός αν στους 15χιλ είναι κ εποπ, οβα κ από σχολές.1330 να παίρνει κάθε χρόνο σε εποπ, άλλους τόσους σε σχολες (γτ θα αυξηθούν κατά 500ατομα διάβασα) κ κάνα 1600συνολικα σε οβα. Μια χαρά βγαίνει τότε 15χιλ😑
Να βγει το 20 πολύ δύσκολο. Άλλωστε αρχικά έλεγαν γ αρχές του χρόνου. Το πότε θα βγει δν ξέρουμε. Αλλά σε λίγους μήνες θα κολλήσουμε; Τι έβγαινε Δεκέμβρη τι Μάρτιο. Σιγά το πράγμα.
Επίσης δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει 500 αεροπορια κ 500ναυτικο. Το ναυτικό είναι που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.
Κ επίσης στο δελτίο ειδήσεων δεν ειπε:1330 γ ένα σώμα. Είπε γενικότερα 1330 για ενοπλες δυναμεις, δεν είπε γ πολλές προκηρύξεις! Για μια μόνο προκηρυξη ουσιαστικά ειπε
Στις ειδήσεις ήταν ξεκάθαρο παιδιά.1334 ατομα (μην ξεχναμε αυτα τα 4 ατομα, κανουν την διαφορά χαχα) στις ένοπλες δυνάμεις. Θα γίνει λογικά καταμερισμός στα 1334 ατομα
Μπορεί να χει διαρρεύσει αυτό το νούμερο και να αφορά την πρώτη προκήρυξη, μόνο τα άλλα επιτελεία μπορεί να τις βγάλουν 2-3 μήνες μετά. Έχει διαφορά αν βγει εντός 2020 το φεκ, αλλάζει το όριο ηλικίας μετά την πρωτοχρονιά.
Έτσι είπε ο Αντ1 αύριο θα πει κάτι άλλο ο Σκάι. Μήν αναλωνεστε τζάμπα ρε παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο Μητσοτάκης είπε για 15000 αυτό να έχετε στο μυαλό σας
Μα δν κατάλαβες τι είπαν; Είπαν για 1334 το 22. Δεν είπε μια από τις προκηρυξεις γ ενοπλες δυναμεις θ είναι 1334ατομα. Εκαναν αναφορά μόνο γ μια προκηρυξη
Οτι οβα δεν θα παει κανείς, ισχύει. Γι αυτο το λόγο γνώμη μου δεν θα βγει καν οβα. Τωρα οσο για το ποιοι θα μπουν μεσα κτλ, θα δείξει η πορεία. Τζάμπα αγχωνεστε απο τώρα, συγκεκριμένα εσυ lk