Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Ακριβως
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Ο θεσμός ξεκίνησε και ήταν ανοιχτός μόνο για όσους έχουν υπηρετήσει. Αλλά επειδή δεν πήγαινε κανένας τον άφησαν ανοιχτό για όλους.(το 2005 δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε στην αεροπορια οι θέσεις). Σ αυτήν την προκήρυξη δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό, γιατί θα γίνουν τουλάχιστον 15.000 αιτήσεις.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
δεν το γνώριζα. Ορίστε τι μαθαίνεις!Διασωστης31 έγραψε:Ο θεσμός ξεκίνησε και ήταν ανοιχτός μόνο για όσους έχουν υπηρετήσει. Αλλά επειδή δεν πήγαινε κανένας τον άφησαν ανοιχτό για όλους.(το 2005 δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε στην αεροπορια οι θέσεις).Σ αυτήν την προκήρυξη δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό, γιατί θα γίνουν τουλάχιστον 15.000 αιτήσεις.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Άρα γυναίκες δεν έπαιρναν εξ αρχής ΕΠΟΠ; Νομίζω το 2005 μπορούσαν να κάνουν αιτήσεις γυναίκες.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Εδώ θα είμαστε και θα δείτε ότι θα παίρνουν και αστρατευτους
Καταλαβαίνω την λογική που έγραψε ο Διασωστης όμως από μεγάλο υψηλόβαθμο του ΠΝ τον ρώτησα και εμαθα (πριν 3-4 μήνες) οτι θα μπορούν κανονικά να συμμετέχουν και όσοι δεν εχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Αν παραιτηθούν/απολυθουν από οβα (οπως κ απο εποπ) δεν μπορούν να κάνουν χαρτιά για ΕΠΟΠ. Το λέει ξακαθαρα στην παλιά προκήρυξη όπου δεν βρίσκω το λόγο να αλλαξει τωρα. Αλλά διασωστη δεν στέκει αυτό που λες με τους αστρατευτους, εδω θα είμαστε να το δουμε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Όσοι παραιτήθηκαν από ΟΒΑ μπορούν να κάνουν αίτηση. Από ΣΜΥ κλπ αν παραιτήθηκαν δεν μπορούν.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Οσοι δεν ανανεωσαν υποθέτω μπορούν, δεν είναι παραίτηση ούτε απόλυση. Για τα υπόλοιπα που εγραψε ο δυκ, ειναι αυτά που γράφει το φεκ κ ισχύουν ή έστω ίσχυαν μέχρι κ την τελευταία προκήρυξη. Τώρα για το κέντρο δεν γνωριζω οποτε δεν μπορω να απαντήσω, η λογική μου λέει οτι θεωρείται παραίτηση κι αυτό, αλλα μπορεί να κανω λάθος
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Στην ΤΕΝΕΦ η ειδικοτητα ειναι αμεταθετη;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
ΤΕΝΕΦ ναι είναι αμεταθετο, αλλά το ξεχνάς με τέτοια μόρια. Επίσης υπάρχουν ΣΤΡ, ΟΒΑ με προϋπηρεσία θα μπουν λογικά μόνο αυτοί, ίσως και κανένας με μόρια στον Θεό.
Έχεις ελπίδα ίσως στα όπλα ΠΖ ΤΘ ΠΒ και στο ναυτικο σίγουρα.
Έχεις ελπίδα ίσως στα όπλα ΠΖ ΤΘ ΠΒ και στο ναυτικο σίγουρα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 31
Σημερα ρωτησα τον κολλητο που εχει κανει 13 χρονια εποπ για τον αδερφο μου (εγω δεν μπορω λογω ηλικιας) και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητη η θητεια στον στρατο απλα δινει μορια.
Προχθές εγκρίθηκε στη Βουλή για τη χρονική περίοδο 2020 - 2034 η νέα δομή δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πέρα από κάποιες λεπτομέρειες που δεν σας αφορούν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω, αναμένεται να υπάρξει μέριμνα 3.000 προσλήψεων ΕΠ. ΟΠ Ανά έτος έως το 2025.
Το θετικό είναι ότι ασκούνται πιέσεις από όλους τους φορείς, ούτως ώστε να προκηρυχθούν οι πρώτες θέσεις φέτος. Μένει να δούμε αν θα γίνει.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.
Πέρα από κάποιες λεπτομέρειες που δεν σας αφορούν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω, αναμένεται να υπάρξει μέριμνα 3.000 προσλήψεων ΕΠ. ΟΠ Ανά έτος έως το 2025.
Το θετικό είναι ότι ασκούνται πιέσεις από όλους τους φορείς, ούτως ώστε να προκηρυχθούν οι πρώτες θέσεις φέτος. Μένει να δούμε αν θα γίνει.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Φετος εννοεις το 20; Αμα παιζει αυτο τοτε αντε να παει μεχρι ανοιξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες