541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΒ1980
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από ΚΒ1980 »

Ειναι κανείς άλλος για 541 Αφάντου; Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί;

17/8/09 Περνάω την πύληΕικόνα

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από ratatoulis »

Φιλε μην αγχώνεσαι 541 Ειναι και ***** τα Κέντρα. Δεν ΘA μείνεις Για πολύ εκει Κρίμα, οι εγκαταστάσεις Ειναι αρκετα Καλές.
Anonymous

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα παιδια, μπαινω 9/11 στο 541 Αφάντου ξερεις κανεις τι γινεται με το στρατοπεδο; Τι κατασταση επικρατει μεσα?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Rafale »

NiHa έγραψε:Καλησπερα παιδια, μπαινω 9/11 στο 541 Αφάντου ξερεις κανεις τι γινεται με το στρατοπεδο; Τι κατασταση επικρατει μεσα;
Ειναι ταγμα εθνοφυλακης που αντι να το κλεισουν το μετατρεπουν σε κεντρο νεοσυλλεκτων. Ειναι μονο δια δωδεκανησιους
Anonymous

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Anonymous »

Ναι και γω Δωδεκανησιος ειμαι και εχω ειδικοτητα τεχνικο απλα παρουσιαζομαι εκει. Γι'αυτο ρωταω τι παιζει για να ξερω τι θα περιμενω μεσα
Fesman

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Fesman »

Αξεχαστες στιγμες στο 541 σαν νεος!306 σειρά...2ος Λόχος - 2η Διοιμοιρία!

Δυστυχώς για τους ροδίτες το 541 έχει σταματήσει πλέον να είναι ΚΕΝ, το οποίο σημαίνει οτι για κατάταξη πλεόν θα πηγαίνουν Κόρινθο κλπ κλπ!

Guest

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Guest »

Fesman έγραψε:Αξεχαστες στιγμες στο 541 σαν νεος!306 σειρά...2ος Λόχος - 2η Διοιμοιρία!

Δυστυχώς για τους ροδίτες το 541 έχει σταματήσει πλέον να είναι ΚΕΝ, το οποίο σημαίνει οτι για κατάταξη πλεόν θα πηγαίνουν Κόρινθο κλπ κλπ!

Ωπ, πρόσφατο μήνυμα βλέπω και κάνεις λάθος φίλε :P
10 Μαίου παρουσιάζομαι Αφάντου.
Καλή μας θητεία!
Άβαταρ μέλους
GeoT
Πολίτης
Πολίτης

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από GeoT »

Μήπως υπάρχει κάποιος πιο πρόσφατος που μπορεί να μας πει για το στρατόπεδο; Κυρίως με ενδιαφέρει το θέμα υγιεινή, έχω ακούσει ότι τα 'χει τα προβληματάκια του :P
Damianos

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Damianos »

Παιδιά είμαι σειράς 129/77ΔΕσσο έκανα 17 μήνες στη Ρόδο στην Ψίνθο, Η θητεία όνειρο στη Ρόδο αν μπορούσα θα ξαναπήγαινα στη θέση οποιουδήποτε δεν γουστάρει στρατό Σαν γραφέας είχα στα χέρια μου όλες τις άδειες για όλους και όσες ήθελα για μένα Σπάνια πείρα άδεια πέρναγα στη μονάδα μέσα σούπερ με τα φιλαράκια!! Η Ρόδος πανέμορφη ζήστε το η φίλοι και η ομάδα δεμένοι ακόμη και με τους διοικητές είχα απολυθεί και πήγαινα στο γραφείο στη μονάδα για προσαρμογή στα γραφικά των νέων γραφιάδων!!! Φίλοι βλέπεις Ψινθος Αφάντου κολλυμπια ελεουσα Απολακιά Καταβιά πηγαίνετε παντού αξίζει, καλή θητεία,
Άβαταρ μέλους
Papadoman
Πολίτης
Πολίτης

541 ΤΠ - Αφάντου Ρόδος

Δημοσίευση από Papadoman »

Καλησπέρα κι απο μενα, καποιος που να πηγε με την προηγουμενη ΕΣΣΟ ή να εχει προσφατη εμπειρια και να μας πει γενικα τι παιζει, και ειδικα με τα κινητα; Ευχαριστω!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες