Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 192

Δημοσίευση από George_Trls »

nikollaoos έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις φιλε μου παντα για το 2009 μιλαω ελεγετ τουλαχιστον αποφοιτος σχολειου (δεν θυμαμαι ταξης) αρα αν ακομη και σπουδαστης ιεκ να εισαι μετραει. Ποσο μαλλον πτυχιουχος ΑΕΙ Η τει (δεν ειμαι τιποτα απο τα 2)
Νίκο δεν ειπα κάτι περίεργο. Ξανα λεω, το πτυχίου του αει-τει ή ο, τι εχεις, θα μετρήσει στην ανάλογη κατηγορία. Αν σπουδαζεις οικονομικά, θα μετράνε τα μορια στο οικονομικό του εποπ. Αν εχεις νοσηλευτική, θα μετρήσει στο νοσηλευτικό μέρος κ παει λέγοντας. Δεν θα μετρήσει ενα χαρτί οικονομικών στα οπλα π. Χ. Στις ειδικες δυναμεις.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Αν δεν κάνω λάθος τλχστν Πχ εκτός ειδικων δυναμεων

(γτ γ ειδικές δυνάμεις ξέρω απλά ότι μόρια παίρνουν σίγουρα όταν έιχαν κ την αντίστοιχη ειδικότητα αν είχαν υπηρετήσει ειδ δυνάμεις)

όταν ζητάει

"τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου"

Παίρνουν μόρια όλα τα πτυχια

(βέβαια μπορεί τότε ν είχαν αποκλείσει κάποια δν ξέρω σίγουρα),

ενώ όταν ζητάει συγκεκριμένες ειδικότητες, δηλώνουν μόνο όσοι έχουν τα συγκεκριμένα πτυχία

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Konstantina.T έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι είμαι κορίτσι και είμαι 17 μισό τον Φεβρουάριο θα πάω δεκαοκτώ και πάω 2α Λυκ ... Για να μπω ΕΠΟΠ θα πρέπει να έχω απολυτήριο λυκείου;

Χρειάζεσαι (πλέον) τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου για να μπορείς να συμμετάσχεις σε προκηρύξεις για ΕΠΟΠ.

Η γνώμη μου ωστόσο είναι μιας και είσαι μικρή ακόμη, να ασχοληθείς με το διάβασμά σου, κάνοντας μια σοβαρή προσπάθεια για να περάσεις σε κάποια στρατιωτική σχολή εάν σε ενδιαφέρει το κομμάτι των ενόπλων δυνάμεων, καλύτερα.

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Navy »

DYK καλημέρα. Ειπώθηκε ότι δυναται και δευτερη ειδικότητα στο ΠΝ για όποιον το επιθυμεί. Θα ήθελα την γνώμη σου, η διαδικασία είναι πολυπλοκη; Αν τα καταφέρω και περασω Τ/ΜΗΧ θα ενδιαφερομουν να λάβω και την ειδικότητα του ΗΛ. Σ ευχαριστώ εκ των προτερων. Καλη συνεχεια

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, διότι έχουν γραφτεί ένα σωρό ανακρίβειες ήδη.

Δύναται να αποδοθεί δεύτερη ειδικότητα μόνο μετά την μονιμοποίηση και μόνο λόγω υπηρεσιακών αναγκών.

Ούτε σε ρωτάνε, ούτε επιλέγεις όπως εντελώς λανθασμένα ειπώθηκε. Στην αποδίδει η υπηρεσία από μόνη της και μόνο εάν υπάρξει ανάγκη.

Να το ξαναγράψω;

Navy, ως προς αυτό που ρωτάς, απαντάω παραπάνω.

Τσέκαρε όμως και τον παρακάτω σύνδεσμο .

Σε περίπτωση που καταταχθείς ως ΕΠΟΠ στο ΠΝ, δε θα ήταν άσχημα ένας τίτλος ανώτατης εκπαίδευσης.

Σκάνε από το πουθενά ενδιαφέρουσες διαταγές / προκηρύξεις.

nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikollaoos »

Μα φιλε γιωργο δεν μοριοδοτειται μονο το πτυχιο αει, τει η ιεκ αλλα και οι σπουδαστες στους, με απλη λογικη (μπορει να ειμαι λαθος (δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα)) ωπου δεν ζηταει καποιο πτυχιο και λεει για παραδειγμα τουλαχιστον αποφοιτος λυκειου μετρανε ολα ακομη και ιεκ προπονητικης που λεει ο λογος...
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

DYK. Τα τοποθετησες μια χαρά στη θέση τους. Άρα, θεωρώ ότι θα είναι δυσκολο να διεκδικήσεις και β ειδικότητα αρχής γενομένης του ανταγωνισμου και όλων των υπολοίπων που θα προκύψουν, βυσμα κλπ. Ένας τίτλος ανωτατης επαιδευσης θα ηταν ενα έξτρα μεγάλο συν. Πιστευεις οτι το πτυχιο ΕΠΑΛ παιζει να μοριοδοτηθει έξτρα με τ απολυτήριο Λυκείου. Θα ήταν Πολυ καλό αν γινει.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

nikollaoos έγραψε:Μα φιλε γιωργο δεν μοριοδοτειται μονο το πτυχιο αει, τει η ιεκ αλλα και οι σπουδαστες στους, με απλη λογικη (μπορει να ειμαι λαθος (δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα)) ωπου δεν ζηταει καποιο πτυχιο και λεει για παραδειγμα τουλαχιστον αποφοιτος λυκειου μετρανε ολα ακομη και ιεκ προπονητικης που λεει ο λογος...
Ναι το ξέρω οτι λεει κ. Για σπουδαστές απλα παιρνεις λιγότερα μόρια, νομίζω 100 λιγότερα. Αλλα το τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου εννοεί οτι χρειάζεται το απολυτήριο λυκείου. Δεν ξέρω αν είμαι κ γω τοσο λάθος, αλλα επειδή δοαβαζω το φόρουμ μηνες τώρα (διαβαζα κ τις συνομιλιες για την προκήρυξη του 9) αυτό λέγανε όλοι. Ο Dyk αν θέλει να απαντήσει θα ξέρει καλύτερα αλλα έχει ειπωθεί κ πιο πριν αυτό σε προηγούμενες συζητήσεις.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Να επισήμανω οτι δεν θέλω να ρίξω ψυχολογικά κάποιον γιατί και γω σπουδαστής οικονομικών είμαι, με συμφέρει να παιρνω τα μόρια οπου και να πάω.
Δερμάτινος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Δερμάτινος »

Dk2000 έγραψε:Από ότι ξέρω ενας σπουδαστής μπορεί να πάρει τα 350 μόρια, μόνο σε ειδικότητες που ζητάνε να εχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, εκεί που ζητάει πτυχίο πρέπει να έχεις πτυχίο τέλος! Και όσοι έχουν πτυχίο δεν θα μετράει σε ειδικότητες που θέλουν απολυτήριο λυκείου
Δηλαδή οι σπουδαστές παίρνουν τα μόρια και οι απόφοιτοι όχι; 🤔
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikollaoos »

Αυτο ακριβως γνωριζω και εγω dk2000. Για αυτο ειπα για τις ειδικες δυναμεις γιατι ηθελαν μεχρι απολυτηριο γυμνασιου... Και θυμαμαι οτι μου ειχαν πει οτι οι σπουδαστες εχουν τα 350 μορια
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Αν δεν κάνω λάθος.- Όταν ζητά απλά απολυτήριο λυκείου, δηλώνουν μόνο το απολυτήριο. Δεν σου μετράνε ο, τιδηποτε παραπάνω κ αν δηλώσεις.

-Όταν ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, τότε λγκ μετράνε και τα μόρια από πτυχία κ μόρια φοιτητών.

-Όταν ζητάει συγκεκριμένη ειδικότητα, πάνε κ τα αντίστοιχα πτυχία!

Το λέει άλλωστε κιόλας.

Τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, δλδ ας έχει από απολυτήριο κ πάνω!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Προς DYK Το πτυχιο ειδικότητας απο ΕΠΑΛ (αναφερομαι για την προκειμενη προκυρηξη για ΕΠΟΠ) αν πιστευεις βάσει εμπειριας να πιασει έξτρα μόρια μαζί με το απολυτήριο Λυκείου. Θα ήταν πολυ θετικό αν συμβεί.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αρα στα πολυβόλα ε. Δ. Που λεει τουλάχιστον γυμνασίου, μοριοδοτειται οτι σπουδαζω Οικονομικά. Αν ειστε τοσο σίγουροι οτι εννοεί αυτό, καλώς.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Navy έγραψε:

Προς DYK Το πτυχιο ειδικότητας απο ΕΠΑΛ (αναφερομαι για την προκειμενη προκυρηξη για ΕΠΟΠ) αν πιστευεις βάσει εμπειριας να πιασει έξτρα μόρια μαζί με το απολυτήριο Λυκείου. Θα ήταν πολυ θετικό αν συμβεί.

Η γνώμη μου είναι ότι θα μοριοδοτείται το ένα από τα δύο με πιθανότερο σενάριο αυτό του πτυχίου ως συνέχεια των ΤΕΕ Α και Β κύκλου, όπως έγινε και το 2009.

Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι σε αρκετές ειδικότητες (για να μην πω σχεδόν σε όλες), θα παίξει πολύ το ΙΕΚ.

Εσύ τι έχεις τελειώσει Navy;

Να ξέρεις ότι στο ΠΝ, κάποιες ειδικότητες ζητούσαν πτυχίο ΤΕΕ Β' κύκλου ναυτικού ναυτιλιακού τομέα πλοιάρχων ή μηχανικών (ανάλογα την ειδικότητα [κατάστρωμα - γέφυρα - μηχανή]), σπουδαστές ή απόφοιτους ΑΕΝ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Σεπ 22, 2020 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες