Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Υποτίθεται ότι μπαίνει κάποιος γιατί γουστάρει αυτό που θα διαλέξει και να το κάνει καλά... Αν καταφέρει να μην έχει καλή αξιολόγηση... Απλά είναι ένα παλτό που ήθελε να χωθεί κάπου και τρώει την θέση κάποιου που του αξίζει η θέση. Τέτοια παλτά θα υπάρξουν πολλά... Αλίμονο απ' τους δυο που θα πρέπει να βγάζουν δουλειά για δέκα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Επειδή κάτι ειδα ότι αν δεν ανταπεξερχεσαι στην ειδικότητα σου, θα σε πάνε σε γραφείο κλπ. Δηλαδή να μπεις ολμιστης ΠΖ και επειδή σε πονάει η μεσουλα, να σε βάλει ο δοικας να πλένεις σεντόνια.
Φεύγεις, σου κάνει αναφορά και απολύεσαι συνοπτικά, όπως και οι οβα αν πει ο δοικας ότι είσαι ακατάλληλος λήγει η σύμβαση. Το ίδιο ισχύει και στους εποπ τα πρώτα 7 χρόνια.
Μετά τα 7 απολύεσαι πιο δύσκολα, μπαίνουν επιτροπές στην μέση, αλλά πάλι μπορούν να σε διώξουν.
Φεύγεις, σου κάνει αναφορά και απολύεσαι συνοπτικά, όπως και οι οβα αν πει ο δοικας ότι είσαι ακατάλληλος λήγει η σύμβαση. Το ίδιο ισχύει και στους εποπ τα πρώτα 7 χρόνια.
Μετά τα 7 απολύεσαι πιο δύσκολα, μπαίνουν επιτροπές στην μέση, αλλά πάλι μπορούν να σε διώξουν.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Πάλι καλά που τα λες διασώστη ωμά όπως είναι γιατί πολλοί δεν θέλουν να καταλάβουν πώς είναι τα πράγματα και για ΕΠΟΠ αλλά και οβα.Διασωστης31 έγραψε:Επειδή κάτι ειδα ότι αν δεν ανταπεξερχεσαι στην ειδικότητα σου, θα σε πάνε σε γραφείο κλπ.Δηλαδή να μπεις ολμιστης ΠΖ και επειδή σε πονάει η μεσουλα, να σε βάλει ο δοικας να πλένεις σεντόνια.
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 31
Παιδια παντα με οτι ισχυει για το 2009 ποιες πιστευετε θα ειναι οι ειδικοτητες με τα χαμηλοτερα μορια; Ξερω οτι εχουν περασει πολλα χρονια και θα αλλαξουν πολλα απλα λεω αν ισχυσει οτι και το 2009
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
το εχουμε συζητησει νωριτερα αυτο, μπορεις να το κοιταξεις, θα σου λυθουν κ περισσοτερες αποριες.nikollaoos έγραψε:Παιδια παντα με οτι ισχυει για το 2009 ποιες πιστευετε θα ειναι οι ειδικοτητες με τα χαμηλοτερα μορια; Ξερω οτι εχουν περασει πολλα χρονια και θα αλλαξουν πολλα απλα λεω αν ισχυσει οτι και το 2009
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
nikollaoos έγραψε:Παιδια παντα με οτι ισχυει για το 2009 ποιες πιστευετε θα ειναι οι ειδικοτητες με τα χαμηλοτερα μορια; Ξερω οτι εχουν περασει πολλα χρονια και θα αλλαξουν πολλα απλα λεω αν ισχυσει οτι και το 2009
Εγω που ειχα ρωτησει εδω στο φορουμ συγκεκριμενα για ΤΘ και ειδικοτητα πληρωμα αρματος M48A5MOLF/LEO1A5 με βαση το 2009 ο τελευταιος μπηκε με 103 μορια. Για κατι αλλες ειδικοτητες ΕΔ πολυβολητης και σχετικα ειχαν γυρω στα 50 αν θυμαμαι καλα. Καμια 30ρια σελιδες πισω ειπωθηκαν αυτα και για αλλες ειδικοτητες πανε δες.
Πως γίνεται να μπεις με 50 μόρια ; Απλά είχανε δηλαδή απολυτήριο νηπιαγωγείου η κάνω κάπου λάθος. Δεν υπολογίζω σωστά τα μόρια ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Χαχαχα ιδια απορια ειχα και εγω... Με 430 μορια πιστευετε εχω καμια ελπιδα;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Ανάλογα τι έχεις στα χέρια σου κ που μπορείς να τα διαθέσεις, εννοώντας σε ποια κατηγορία. Γιατί αν εχεις πτυχίο οικονομικών δεν νομιζω οτι μπορείς να το καταθέσεις στις ειδικές δυναμεις σύμφωνα με τα παλιά παντα. Αν ειναι τα 430 απο τα γυρω γυρω έχεις αρκετές ελπίδες ναιnikollaoos έγραψε:Χαχαχα ιδια απορια ειχα και εγω... Με 430 μορια πιστευετε εχω καμια ελπιδα;
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
https://www.armyvoice.gr/2020/09/σ υμβούλιο-άμυνας-θητεία-εποπ/amp/ από το 21 η προκυρηξη
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
Άλλο βγήκε λάθος 🤗🤗🤗
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Στις ειδικες δυναμεις φιλε μου παντα για το 2009 μιλαω ελεγετ τουλαχιστον αποφοιτος σχολειου (δεν θυμαμαι ταξης) αρα αν ακομη και σπουδαστης ιεκ να εισαι μετραει. Ποσο μαλλον πτυχιουχος ΑΕΙ Η τει (δεν ειμαι τιποτα απο τα 2)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Ο σύνδεσμος π ανέβασες λέει κτ για σεισμό δν λέει για το συμβούλιο π έγινε τις προάλλες. Αλλά λογικά αυτό λες π ανεβάσαμε τις προαλλες😊 Απλά ακούγεται ότι θα είναι η πρώτη προκυρηξη σχετικά με τις ενοπλες δυναμεις μέσα στο '21. Δεν είπαν σιγουρα
- Konstantina.T
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Να ρωτήσω κάτι είμαι κορίτσι και είμαι 17 μισό τον Φεβρουάριο θα πάω δεκαοκτώ και πάω 2α Λυκ ... Για να μπω ΕΠΟΠ θα πρέπει να έχω απολυτήριο λυκείου;
Konstantina
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Μπερδεύτηκα μάλλον.18ετων δευτέρα λυκειου; Εκτός αν έμεινες σε τάξη.
Κοίτα με τα τότε δεδομένα νομίζω είχε θέσεις π ζήταγε ακόμη κ απολυτήριο γυμνασίου. Δεν είμαι σίγουρη. Απλά δεν ξέρουμε τι θα έχει ως προαπαιτουμενα τώρα όταν βγει. Μπορεί να θέλει απολυτήριο λυκείου.
Ηλικιακά πάντως αν γίνεις 18
(δλδ γεννημένη του 2003) κ ζητάει έστω απολυτήριο γυμνασίου μπορείς να δώσεις, απλά είναι πολύ πιο δύσκολο από βάση μοριων αν είναι όπως τότε.
Παντως καλή επιτυχία σε όλους κ σε όλες μας😊
Κοίτα με τα τότε δεδομένα νομίζω είχε θέσεις π ζήταγε ακόμη κ απολυτήριο γυμνασίου. Δεν είμαι σίγουρη. Απλά δεν ξέρουμε τι θα έχει ως προαπαιτουμενα τώρα όταν βγει. Μπορεί να θέλει απολυτήριο λυκείου.
Ηλικιακά πάντως αν γίνεις 18
(δλδ γεννημένη του 2003) κ ζητάει έστω απολυτήριο γυμνασίου μπορείς να δώσεις, απλά είναι πολύ πιο δύσκολο από βάση μοριων αν είναι όπως τότε.
Παντως καλή επιτυχία σε όλους κ σε όλες μας😊
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες