Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- Antonatos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Ρώτησα στο γες θα πάρει όβα αυτό το μηνα
Ατομα τα οποια υπηρετουν σε μοναδες εθνοφυλακης θα παρουν εξτρα μορια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beastakos την Παρ Σεπ 18, 2020 7:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κανένας για ΟΒΑ γιατί είναι χαμένη υπόθεση και ένας άκυρος θεσμος
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Επίσης αμφιβάλω αν σου είπαν αληθεια
- Antonatos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Πήρα εχτές και σήμερα και μου είπαν το ίδιο ας πάρει και ένας από εσάς να δούμε τη παιζει
D.Y.K. Καλησπέρα, μπορείς να αναφέρεις ποιες ειδικότητες είναι πιο προσιτές για τις γυναίκες σε αεροπορία και στρατό ξηράς;
Που πήρες τηλ, σε ποιο τηλεφωνο ;
Δεν υπάρχουν προσιτές ειδικότητες. Μην μπαινετε με αυτά τα μυαλά θα φύγετε νωρίς και θα φάτε άδικα θέσεις σε κάποιους που το γουστάρουν και δεν μπόρεσαν να μπουν από Στρ σχολές
Πρώτον, λέω προσιτές διότι οι άντρες σε σχέση με τις γυναίκες έχετε πλεονέκτημα λόγω της θητείας σας, πράγμα αδύνατο για τις γυναίκες. Κι εγώ δεν τα κατάφερα μέσα από τις στρατιωτικές σχολές αλλά αυτό δεν αφορά και κανέναν.
Δεύτερον, δε μπορείς να ξέρεις πόσο το γουστάρω εγώ όπως κι εγώ δεν ξέρω πόσο το γουστάρεις εσύ.
Ελπίζω να έγινα σαφής.
Δεύτερον, δε μπορείς να ξέρεις πόσο το γουστάρω εγώ όπως κι εγώ δεν ξέρω πόσο το γουστάρεις εσύ.
Ελπίζω να έγινα σαφής.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Τα ατομα για οβα με χιλια ζορια μαζευτηκαν και πολλα απο αυτα παραιτηθηκαν.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Ας βγαλουν για τους εποπ, να μπορουν να μπουν και οι γυναικες να ειμαστε δικαιοι. Και οι γυναικες ειναι καλες εκπαιδευτριες αλλα και στα γραφεια καλες στη δουλεια τους!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Και συ γυναίκα; 😊 Κοίτα κ εγώ ήθελα πάρα πολύ να μπω σε τέτοιες σχολές αλλά δν κατάφερα μεσω των πανελληνίων.
Απλά σίγουρα ας έχουμε στο νου μας ότι ο στρατος δεν είναι παιχνιδάκι. Δεν ξέρω ακριβώς με λεπτομέρειες τις ειδικότητες, αλλά σίγουρα οι πιο προσιτές ειδικότητες-έτσι πιστεύω δλδ-θα είναι ειδικότητες που θα τις κυνηγήσουν άτομα με υψηλά μόρια.
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι ✌️
Απλά σίγουρα ας έχουμε στο νου μας ότι ο στρατος δεν είναι παιχνιδάκι. Δεν ξέρω ακριβώς με λεπτομέρειες τις ειδικότητες, αλλά σίγουρα οι πιο προσιτές ειδικότητες-έτσι πιστεύω δλδ-θα είναι ειδικότητες που θα τις κυνηγήσουν άτομα με υψηλά μόρια.
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι ✌️
Omerta9 έγραψε:
D.Y.K. Καλησπέρα, μπορείς να αναφέρεις ποιες ειδικότητες είναι πιο προσιτές για τις γυναίκες σε αεροπορία και στρατό ξηράς;
Με τον όρο "προσιτές", τι ακριβώς εννοούμε;
Επίσης, ποιες είναι οι γραμματικές σου γνώσεις; Τι χαρτιά έχεις; Έχεις τελειώσει κάτι; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα που να σε ενδιαφέρει;
Διότι η κάθε ειδικότητα, του κάθε όπλου, έχει ιδιαιτερότητες και αυτό που με ρωτάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 45
Εχεται κατασταλαξει για ειδικοτητες ποιες ειναι οι αποψεις επι του θεματος πρωσοπικα ΣΞ Αεροπορια Στρατου ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας ΠΑ βοηθος ελεγκτη πτησεων και ΠΝ στρατολογος.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Με τον όρο προσιτές το εκλαμβάνω ως "καθισιό". Τα γραφεία αν και πέφτει δουλειά ανάλογα τη μονάδα όμως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες