Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το βασικό είναι να ψάξετε, να διαβάσετε, να ρωτήσετε,πριν μπείτε.

Διότι μέχρι στιγμής οι περισσότεροι είστε αδαείς και άσχετοι και τα περισσότερα που γράφετε είναι αποκυήματα της φαντασίας σας και απέχουν κατά πολύ απ'την πραγματικότητα.

Δεν αγοράζεις γουρούνι στο σακί. Προφανώς και πριν πεινάσεις μαγειρεύεις.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Όχι τίποτα άλλο κάποιοι θα μπουν χωρίς να έχουν ιδέα τι τους περιμένει και προφανώς δεν μιλάω για τα χρήματα. Και θα την κάνουν με ελαφρά αλλά τότε θα είναι αργά η θέση θα έχει χαθεί για καποιον που το χει όνειρο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Lk94 έγραψε:Ξέρω πολύ απλά ότι έχουν μικρή σύνταξη. Δεν ξέρω ακριβώς για τον μισθό. Αλλά προφανώς χωρις καν να έχουμε μπει μέσα ως εποπ, δεν γίνεται να ξεκινάμε κουβέντα ήδη γ άδειες κ δώρα κ χρήματα.Το βασικό είναι να μπούμε. Εγώ αυτό σκέφτομαι. Δεν έχω στο μυαλό μου από τώρα άδειες κλπ

Το βασικο ειναι να ξερεις, πριν μπεις, τη δουλεια που θα πας να κανεις. Ψαχνεις, ρωτας, κανεις ερευνα στο διαδικτυο και ρωτας τους παλιους " Βλεπε ΔΥΚ, Νασο " κτλπ. Οχι τιποτε αλλο, ειναι κριμα να φας μια θεση απο ενα παλικαρακι που το θελει και το ποναει το " αθλημα" αλλα επειδη εσυ δεν ηξερες, δεν εψαξες κτλπ κτλπ, μπηκες δεν σαρεσε, εφυγες και εφαγες μια θεση.

Υπαρχουν πολλα νηματα σχετικα με τα παντα περι ΕΠΟΠ θητειας.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Προφανώς κ θα ψάξω πολύ και θα ρωτήσω ανθρώπους που ξέρουν από στρατό κ εποπ. Από κει κ έπειτα ξέρουμε περίπου τον μισθό κ την μικρή σύνταξη. Ωστόσο χωρίς να έχει βγει η προκήρυξη κλπ το θεωρώ υπερβολή να ρωτάμε για άδειες, δώρα κλπ. Ας μην προτρέχουμε!

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Δεν είμαι άσχετη, ξέρω τι μου γίνεται κ έχω άτομα που ξέρουν για να ρωτήσω. Κ γ τον μισθό πάνω κάτω ξέρω κ για την σύνταξη. Απλά δεν μπορώ να σκέφτομαι από τώρα πόση άδεια θα πάρω αν μπω. Εννοείται ψάχνεις ρωτάς, έχεις μια ιδέα το τι σου γίνεται. Να ρωτήσεις για τις θέσεις, για τις ειδικότητες τι κάνουν ναι. Αλλά να ρωτήσω για άδεια, το θεωρώ υπερβολή.

Φιλικια πάντα τ λεω😊

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Φιλικά ήθελα να γράψω. Το τ9 έβγαλε φιλακια😑
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Lk94 έγραψε:Δεν είμαι άσχετη, ξέρω τι μου γίνεται κ έχω άτομα που ξέρουν για να ρωτήσω. Κ γ τον μισθό πάνω κάτω ξέρω κ για την σύνταξη. Απλά δεν μπορώ να σκέφτομαι από τώρα πόση άδεια θα πάρω αν μπω. Εννοείται ψάχνεις ρωτάς, έχεις μια ιδέα το τι σου γίνεται. Να ρωτήσεις για τις θέσεις, για τις ειδικότητες τι κάνουν ναι. Αλλά να ρωτήσω για άδεια, το θεωρώ υπερβολή.

Φιλικια πάντα τ λεω😊

Ολοι φιλικα μιλαμε εδω περα, δεν εχουμε να χωρισουμε κατι εξαλλου. Σε εναν κοινο στοχο δεν χωρανε στρατοπεδα.

Υ. Γ ετσι οπως το εθεσες τωρα, συμφωνω !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η άδεια που δικαιούνται τα μόνιμα στελέχη είναι κοινή για όλους.

Δικαιούνται 30 μέρες κανονική και 10 ΑΜΔ (άδεια μικράς διαρκείας) το χρόνο.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φιλικά θα πω κι εγώ ότι πρέπει να ψάξεις αρκετά σαν επάγγελμα αν σου κάνει. Διότι δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι και είναι κρίμα να πάθεις καμία κατάθλιψη
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Το ότι είμαι γυναίκα βρε παιδιά δεν σημαίνει ότι είμαι αδύναμη η χαζή η δεν ξέρω κ γω τι. Έχω ψάξει, θα ρωτήσω κ άτομα π ξέρουν, πάνω κάτω γ τν μισθό-σύνταξη γνωρίζουμε, αλλά δεν θα ρωτήσω γ άδεια. Είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Κ όλοι δλδ όσοι το θέλουμε, πρώτα θ κοιτάξουμε όλα τ άλλα κ μετά την άδεια. Μην προτρέχουμε!

Ας βγει η προκήρυξη κ βλέπουμε τι κανουμε

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν είναι ούτε θέμα δύναμης ούτε χαζομαρας. Απλά η στρατιωτική ζωή δεν είναι δημόσιο και όλα καλά όπως φαντάζεται το 70% από αυτούς που ενδιαφέρονται
Άβαταρ μέλους
GiotaZoiKaiKota
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GiotaZoiKaiKota »

Απο εκει ξεκιναμε. Αυτη ειναι η βαση. Πρωτα ρωτας για τα δικαιωματα σου, αυτο που δεν μας εμαθαν ποτε στην Ελλαδα και εχουμε καταντησει οπως ειμαστε. Τα παντα ερχονται σε σειρα με βαση τις φιλοδοξιες σου. Σε περιπτωση που δεν ανταποκρινεται το επαγγελμα σου με τους στοχους που εθεσες νομιζω ειναι χαμενος χρονος και χρημα! Ειδικα ο χρονος ειναι περιορισμενος στην ανθρωπινη φυση.
Δίωκε Δόξα και αρετήν
Άβαταρ μέλους
GiotaZoiKaiKota
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GiotaZoiKaiKota »

Εχει και καθισιο μπολικο ανα περιοδους δεν εισαι τσιτες συνεχεια... Μεγαλο κριτηριο η μοναδα και ο δικας που θα πετυχεις...
Δίωκε Δόξα και αρετήν
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Μα ποιος είπε ότι δεν έχω ψάξει; Προφανώς ξέρω τι μου γίνεται. Κ ξέρω ότι δεν είναι Σαν το υπόλοιπο δημόσιο ο στρατός. Ας ελπίσουμε να μπούμε όσοι το θέλουμε πραγματικά. Καλή τύχη να εχουμε✌️
Loxias316
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Loxias316 »

Όταν θα μπεις η άδεια πίστεψε με... Θα είναι το πρώτο που θα σε νοιάζει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες