Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Μη βιάζεστε να γερασετε. Είναι νωρίς ακόμα για να μιλάτε έως τα 50 για σύνταξη... Στα 50 αν δεν έχει αλλάξει κάτι που πιθανόν να το πάνε 53 όριο του αρχιλοχία... Θα φύγουν όσοι μπουν 27-28 χρονών... Έως τότε θα έχουν αλλάξει κι άλλες φορές
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Καλα για μας δεν ειναι θεμα ισως αλλαξει κατι μεχρι τοτε για τους τωρινους ειναι το θεμα που αποστρατευονται οπου να ναι.
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Όσοι είναι τώρα ΟΒΑ θα μπορούν να δηλώσουν για ΕΠΟΠ και να ναι έχουν κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα;
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Κατι ακομη... Δωρο δεν παιρνουν λογω δημοσιου οι ΕΠΟΠ; Και εχουν 1 ή 2 μηνες αδεια ετησιως;
Δίωκε Δόξα και αρετήν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Βρε παιδιά ακόμη δεν μπήκαμε κ μιλάτε για μισθούς, άδειες ήδώρα; Ας μπούμε με το καλό κ βλέπουμε. Απλά ότι θα είναι μικρή η σύνταξη είναι σίγουρο με βάση τα έως τώρα δεδομένα. Από κει κ έπειτα δώρα δεν νομίζω ότι παίρνουν, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχουν καταργηθεί αυτά. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι παίρνουν δώρα, αν παίζει κάτι άλλο λόγω εποπ δν ξέρω
Για 2021 λένε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 31
Προσωπικα πιστευω πριν το 21 θα βγει καποιο ΦΕΚ και με το νεο ετος καποια πιθανη προκηρυξη.
Πριν το 21 για προκηρυξη, δυσκολα !
Πριν το 21 για προκηρυξη, δυσκολα !
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Οχι δεν εχουν καποιο πλεονεκτιμα.JOHNKALALA έγραψε:Όσοι είναι τώρα ΟΒΑ θα μπορούν να δηλώσουν για ΕΠΟΠ και να ναι έχουν κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα;
You couldn't beat me even if you wanted to.
Εγώ έχω 17.2 λύκειο, προφισιενσι, ειδικές δυνάμεις,ecdl... Πόσα μόρια βγαίνουν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Παμε να μπουμαι στο δημοσιο δεν διεκδικουμαι μια θεση σε χρηματηστιριακη εταιρια της Wall Street. Σε σχεση με τον ιδιοτικο τομεα ειναι πολυ καλυτερα.
Δεν ξέρω αν το δει ο αδελφός που ρώτησε τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων. Θα απαντήσω όμως... Το σπεεποπεδ που είπα είναι κάτι σαν των Καταδρομών... Ο κάθε θεσμός έχει τα δικά του... Όπως οι από παραγωγικές σχολές το κεαπ για να γίνουν καταδρομείς η οι στρατιώτες το Πεν... Σβεα όχι μπορεί να είναι απ' τα βασικά σχολεία αλλά δεν είναι υποχρεωτικό... Απλά πιθανόν αν δεν το έχεις βγάλει θα σε κουτσομπολευουν λίγο από πίσω σου Κτλ... Όσο για αστιγματισμό και τα λοιπά σου λέει σύνολο έως 2 βαθμούς και απ' τα δύο μάτια
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
Εσυ δηλαδη θες να μου πεις οτι εισαι σπουδαγμενη και δεν θες να ξερεις τι απολαβες θα εχεις για να οργανωσεις την ζωη σου. Απλα πας για σφαγη και οτι γινει... Δεν καταλαβαινω πως σκεφτεστε μερικοι πραγματικα
Δίωκε Δόξα και αρετήν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Ξέρω πολύ απλά ότι έχουν μικρή σύνταξη. Δεν ξέρω ακριβώς για τον μισθό. Αλλά προφανώς χωρις καν να έχουμε μπει μέσα ως εποπ, δεν γίνεται να ξεκινάμε κουβέντα ήδη γ άδειες κ δώρα κ χρήματα. Το βασικό είναι να μπούμε. Εγώ αυτό σκέφτομαι. Δεν έχω στο μυαλό μου από τώρα άδειες κλπ
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
Συμβουλη ζωης. Εξετασε τους θεσμους που δειχνεις ενδιαφερων στο βελτιστο. Μην βρεθεις προ εκπληξεων γιατι θα πρεπει να φας 4-8 χρονακια μεσα αμα ορκιστεις
Δίωκε Δόξα και αρετήν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες