Πατα προκήρυξη εποπ 2009 μόρια κ θα στο βγάλει πρωτο πρώτοydneas έγραψε:Παιδιά επειδή δε βρίσκω παλιές προκηρύξεις αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Ποια προσόντα δίνουν μόρια; Είναι σαν τους ειδικούς φρουρούς; Για παράδειγμα το δίπλωμα μηχανής μετράει;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Μπες στο army την σελίδα στους εποπ. Κατω κατω γράφει καθήκοντα. Κατεβαζεις το. Αρχείο κ. Στα. Εχει αναλυτικά πζ, τθ, εδ, πβ κτλDass77 έγραψε:Ξέρει κανείς τι σχολεία υπάρχουν στις ΕΔ για ΕΠΟΠ;
Διπλωματα αυτοκινητου μηχανης μεχρι και την τελευταια ΔΕΝ δινανε μορια. Ισως αλλαξει τωρα αν και δεν νομιζω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Νομίζω τα διπλώματα οδήγησης δεν δίνουν μόρια. Επίσης σαν άτομο που έχει σπουδάσει στην Μυτιλήνη που είναι κ το τρίτο μεγαλύτερο νησί, δεν φαντάζεστε ακρίβεια στα ενοίκια. Μια τρύπα ούτε 30τμ μπορεί να έκανε
300+ Με φουλ μούχλα υγρασία κλπ.
Λέτε να έχουμε σύντομα νέα; Ελπιζω να βγει αρχές τ χρονου
300+ Με φουλ μούχλα υγρασία κλπ.
Λέτε να έχουμε σύντομα νέα; Ελπιζω να βγει αρχές τ χρονου
Δεν βρήκα κάτι. Μόνο τις ειδικότητες.
George_Trls έγραψε:Μπες στο army την σελίδα στους εποπ. Κατω κατω γράφει καθήκοντα. Κατεβαζεις το. Αρχείο κ. Στα. Εχει αναλυτικά πζ, τθ, εδ, πβ κτλDass77 έγραψε:Ξέρει κανείς τι σχολεία υπάρχουν στις ΕΔ για ΕΠΟΠ;
Δεν βρήκα κάτι. Μόνο τις ειδικότητες λέει. Όχι τα σχολεία.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Για τα σχολεια ρωτα καποιον εποπ ολο και καποιον θα γνωριζεις.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Για τον φίλο που ρώτησε σχολεία υπάρχουν τα βασικά για αρχή... Το σπεεποπεδ ... Σβεα και ειδικότητα... Και στη συνέχεια κάνα κεοαχ αυτοδυτων η μυκ... Υπάρχουν και άλλα αλλά θα τα ψάξεις στην συνέχεια
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Μονοδρομος η συγκατοικηση ή νοικιαζεις τρυπα. Καποια στιγμη πρεπει να κανεις και αποταμιευση. Σε περιπτωση που οντως παιρνουν 400 συνταξη καλο θα ηταν να μην δηλωσει κανεις... Δεν νομιζω να βγαινει καποιος με 400 και τοσες υποχρεωσεις... Και οσο για τα 900 ευρω οποιος πιστευει οτι ειναι πολλα ειναι αξιος της μοιρας του 

Δίωκε Δόξα και αρετήν
-
Η σύνταξη 400 δν νομίζω να είναι. Μπορεί να είναι 600, δν ξέρω κιόλας. Αλλά κ 900 να είναι ο μισθος, γ να έχεις ένα αξιοπρεπές Σπίτι πχ σε νησί όπως η Μυτιλήνη,
θες 350-400 στην ξεφτυλα, αν βάλεις και κάνα 100αρι το μήνα σε λογαριασμούς.
Ε βλέπεις τι μένει. Ίσα ίσα απλά είναι στάνταρ μισθός.
Η σύνταξη μικρή όπως πολλοί άλλοι, συμφερει μόνο αν έχεις έστω ένα σπίτι ώστε όταν πάρεις σύνταξη να τ βολεύεις κάπως.
Απλά δεν είναι λύση σίγουρα γ άτομα π νομίζουν ότι θα λυθεί το οικονομικό τους κ ότι θα ζουν άνετα οικογένεια.
θες 350-400 στην ξεφτυλα, αν βάλεις και κάνα 100αρι το μήνα σε λογαριασμούς.
Ε βλέπεις τι μένει. Ίσα ίσα απλά είναι στάνταρ μισθός.
Η σύνταξη μικρή όπως πολλοί άλλοι, συμφερει μόνο αν έχεις έστω ένα σπίτι ώστε όταν πάρεις σύνταξη να τ βολεύεις κάπως.
Απλά δεν είναι λύση σίγουρα γ άτομα π νομίζουν ότι θα λυθεί το οικονομικό τους κ ότι θα ζουν άνετα οικογένεια.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Κοιτα στα 50 θα παρεις συνταξη, ως τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει. Ξεκινας με περιπου στα 900 και φτανεις μεχρι 1500 νομιζω εκτος απο ειδικες κατηγοριες. Θα εχεις δουλεια μεχρι τα 50 αν αντεξεις μεχρι τοτε, μετα τα 50 ο Θεος και η ψυχη σου.
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
1500; Νομιζω είπες πάρα πολλά, εκτός αν 1500 παίρνουν ειδικές κατηγορίες.
Εγώ πχ έχω σπίτι, ξέρω πως αν μπω κ πάρω σύνταξη θα μπορώ να ζήσω, ένας άνθρωπος όμως π δεν έχει πχ ένα σπίτι πως θα ζήσει την οικογένεια του με 500-600 σύνταξη; !
Εκεί την πατάνε πολλοι
Εγώ πχ έχω σπίτι, ξέρω πως αν μπω κ πάρω σύνταξη θα μπορώ να ζήσω, ένας άνθρωπος όμως π δεν έχει πχ ένα σπίτι πως θα ζήσει την οικογένεια του με 500-600 σύνταξη; !
Εκεί την πατάνε πολλοι
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Παιδιά το απολυτήριο λυκείου μετράει;
-
Ναι ναι μετράει με βάση πάντα δλδ τα τότε δεδομενα
Μέλη σε σύνδεση