Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Τι εφάπαξ καλέ ακόμη δν μπηκαμε😆είναι τι τελευταίο π θα πρέπει να μας νοιάζει. Βέβαια αυτό με την σύνταξη είναι θέμα. Αν βέβαια έχεις δικό σ σπίτι ακόμη κ μικρή σύνταξη να έχεις την παλεύεις αλλά απ ότι έχω διαβάσει, οι πιο πολλοί δυσκολεύομαι οικονομικά στην σύνταξη.
Σχετικά με τα πτυχία λογικά θα πάρει κάποιος μόρια από αει/ΤΕΙ αλλά πολλά μπορούν να αλλάξουν γ αυτό ας περιμένουμε προκηρυξη. Σίγουρα σε θέση που θέλει συγκεκριμένο πτυχίο, το αντίστοιχο πτυχίο θα δώσει μόρια.
Όσο για απλό απολυτήριο κ Lower μ φαίνεται δύσκολο. Εγώ έχω απολυτήριο 15,8, πτυχίο θεωρητικής κατεύθυνσης κ σε λίγο proficiency κ πάλι δύσκολα με κόβω.
Αλλά αν δεν δούμε προκηρυξη να δούμε τι θα μοριοδοτουν ας μην κάνουμε σενάρια 😎✌️
Σχετικά με τα πτυχία λογικά θα πάρει κάποιος μόρια από αει/ΤΕΙ αλλά πολλά μπορούν να αλλάξουν γ αυτό ας περιμένουμε προκηρυξη. Σίγουρα σε θέση που θέλει συγκεκριμένο πτυχίο, το αντίστοιχο πτυχίο θα δώσει μόρια.
Όσο για απλό απολυτήριο κ Lower μ φαίνεται δύσκολο. Εγώ έχω απολυτήριο 15,8, πτυχίο θεωρητικής κατεύθυνσης κ σε λίγο proficiency κ πάλι δύσκολα με κόβω.
Αλλά αν δεν δούμε προκηρυξη να δούμε τι θα μοριοδοτουν ας μην κάνουμε σενάρια 😎✌️
Μια χαρα εισαι κοπελια
Ρε παιδιά ηρεμήστε... Ακόμα δεν έχει βγει τίποταΚαι κάθεστε και λέτε τα μόρια σας...
Ας βγει πρώτα και βλέπουμε...
Σίγουρα θα αλλάξει η προκήρυξη.
Δεν θα είναι έτσι...
Ας βγει πρώτα και βλέπουμε...
Σίγουρα θα αλλάξει η προκήρυξη.
Δεν θα είναι έτσι...
-
Μπα ο dyk είπε ότι τέτοια Πτυχία δεν πήραν μόρια κ μ φαίνεται κουλό. Εγώ ανήκω στον τομέα των ανθρωπιστικων επιστημών, δεν γίνεται πλέον να πάρουν μόρια πχ όλες οι σχολές κ όχι αυτές. Πιστεύω πλέον-αν ίσχυε τότε αυτό-θ μοριοδοτουνται όλα τα πτυχία.
Αλλα και πάλι με κόβω δύσκολο να μπω. Ξεκίνησα κ προετοιμασία, διατροφή κλπ κ θα δηλώσω λογικά κάποια ειδικότητα με πολλές θέσεις κ που θα ζητάει τλχστν απολυτήριο λυκείου, αλλα αγχωνομαι
Αλλα και πάλι με κόβω δύσκολο να μπω. Ξεκίνησα κ προετοιμασία, διατροφή κλπ κ θα δηλώσω λογικά κάποια ειδικότητα με πολλές θέσεις κ που θα ζητάει τλχστν απολυτήριο λυκείου, αλλα αγχωνομαι
-
Επειδή το έφερε η συζήτηση γ αυτό είπαμε γ τα μόρια. Πάντως γ να ανεβάσει τον πήχη σίγουρα θα μοριοδοτειται τα πτυχία κ σίγουρα ηλικία δεν θα αυξήσει. Πιστεύω θα μοριοδοτησει πιο πολύ όσους έχουν παει ειδ δυναμεις κ θα θέλουν να μπουν εκεί.
Τώρα θ δείξει, υποθέσεις κανουμε
Τώρα θ δείξει, υποθέσεις κανουμε
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Αστεία σύνταξη παίρνουν όλοι. Τα εισοδήματα κλπ βγαίνουν διαφορετικά από προκήρυξη σε προκήρυξη ... Εννοείται ότι θα σε κεράσω καφεδάκι. Όπως εννοείται ότι θα δουλεύουμε όλοι δεύτερη δουλειά και όταν βγούμε σύνταξη ακόμη
Περί εφάπαξ πιστεύω ένα 60ρι το τσιμπανε

Δίωκε Δόξα και αρετήν
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
Τέλος πάντων... Όταν θα έρθει η ώρα θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να έχεις πολλά χαρτιά... Οι περισσότεροι είναι ακατάλληλοι και εσύ φοβάσαι με προφισιενσι μην φας πόρτα ;

Δίωκε Δόξα και αρετήν
Παιδιά το ECDL μοριοδοτείται;
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
Εκείνο για το δημόσιο νομίζω ναι ... Εξαρτάται από το τι θα ζητήσουν. Υπήρχαν παλιότερα και θέσεις με γυμνάσιο το ελάχιστο
Δίωκε Δόξα και αρετήν
-
Ε αν δν πάρω μόρια από το πτυχίο σε θέσεις που ζητάει τλχστν απολυτήριο λυκείου τότε θ ειμαι πολύ δύσκολα. Επίσης 60χιλ δεν παίζει να παίρνουν εφάπαξ. Έχω γνωστό μ αστυνομικό πολύ πιο ανώτερο αντίστοιχα από εποπ κ με πολλά χρόνια δουλειάς, κ πάλι νομίζω δν πήρε 60χιλ
-
Κ γω έχω ecdl αλλά όντως δν ξέρω αν μοριοδοτειται
Μην ξεχνάτε ότι οι πιο πολλοί είναι τριτεκνοι και πολύτεκνοι. Εκεί είναι τα μόρια τα βαρβατα
-
Πόσα μόρια Παίρνουν οι τριτεκνοι πολύτεκνοι; Ε γ αυτό λέω σιγά μην μπω, λόγω πολυτέκνων. Τι να κάνω οι γονείς μ 2κορες έκαναν, όχι 3😆
Και μακάρι ρε φιλαράκι να πιούμε και καφέ μας το εύχομαι αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα διότι θα πέσουν άπειρες αιτήσεις λόγω ανεργίας
Εγώ τώρα έχω άλλη απορία. Θα μπορούμε να δηλώσουμε μόνο 1 ειδικότητα η αρκετές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje και 16 επισκέπτες