Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Αρχικά δεν ξέρουμε αν τλκ θα μετρήσουν όλα τα πτυχία για μόρια. Μπορεί να αλλάξει κατι. Μην σκέφτεσαι έτσι. Να σκέφτεσαι θετικά κ κανε τα χαρτιά σου και στα 3 σώματα αν θες, αν δεν προσπαθήσεις δεν θα ξέρεις αν θα μπορούσες να μπεις. Καλή επιτυχία 😊
Αν εχεις καλο βαθμο στο απολυτηριο να ελπιζεις σε ειδικοτητες που δεν ζητανε πολλα πολλα
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Παιδια δεν εχω παρακολουθησει ολα τα προηγουμενα ποστ που κανατε σε αυτο το τοπικ, αλλα πληροφοριακα θα παμε να δηλωσουμε ΕΠ. ΟΠ. Θεωρω λοιπον απολυτηριο και Lower ειναι υπεραρκετα για να μπει κανεις. Απλα δηλωστε σωστες ειδικοτητες... Περι Μεταθεσεων που πηρε κατι το ματι μου, οι ΕΠ. ΟΠ. Μαζευουν μορια στην παραμεθωριο και ερχονται καποια στιγμη και αθηνα... Το ζητημα ειναι να μαζεψουν τα καλυτερα μορια σε περιπτωση που δηλωσουν να ειναι πανω απο αλλους... Βεβαια πισω στο μακρυνο 2012 οπου υπηρετησα δεν ειχαν προλαβει να ανεβουν βαθμολογικα αρκετοι απο εκεινους αλλα εβλεπες μερικους και στην αθηνα σε διαφορες μοναδες διασπαρτους. Οσο για τα αθληματα... Ειμαι καπνιστης/ποτης και βρησκομαι στην δευτερη εβδομαδα προπονησης απο μονος μου χωρις προπονητη και μπορω να πω πως τα αθληματα τα εχω ολα εκτος απο το χλμ σε χρονο! Οπως λενε και στο χωριο μου καντε λιγο φοκους και ο στοχος σας θα επιτευχθει 

Δίωκε Δόξα και αρετήν
Με απολυτηριο και lower καλα θα κανεις να μην εισαι και τοσο σιγουρος και παει τσαμπα η προπονηση
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
XristosMP έγραψε:Με απολυτηριο και lower καλα θα κανεις να μην εισαι και τοσο σιγουρος και παει τσαμπα η προπονηση
θες να μου πεις οτι οι υπηρετες ελαφρου οπλισμου εχουν τρελα προσωντα που θα σε πεταξουν εξω αν δηλωσεις εκει ή θα μπορεσουν ολοι να βγαλουν αθληματα... Με ολο τον σεβασμο αλλα στον στρατο θα δηλωσεις να μπεις

Δίωκε Δόξα και αρετήν
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
ΠΖ ΤΘ ΠΒ Αθήνα δεν βλέπουν ούτε με κιάλι. Δεν υπάρχουν μονάδες να πάνε, πέρα από ειδικες δυναμεις.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Τα μόρια της σχολής μου (οικονομικό αει) πιάνονται γενικά ή πρέπει να δηλωσω οικονομικό για να πιαστούν; Ή δεν πιάνονται καν τα αει;(ο άκυρος της παρέας, κλαιν μαιν)
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
Διασωστης31 έγραψε:ΠΖ ΤΘ ΠΒ Αθήνα δεν βλέπουν ούτε με κιάλι. Δεν υπάρχουν μονάδες να πάνε, πέρα από ειδικες δυναμεις.
Εγω που ημουν στην Σ. Α. Ν. Ειχαμε ΕΜΘ ΠΖ και ΠΒ. Στο χαιδαρι ειναι ΔΒ οπως και στο Σακετα;
Δίωκε Δόξα και αρετήν
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
George_Trls έγραψε:Τα μόρια της σχολής μου (οικονομικό αει) πιάνονται γενικά ή πρέπει να δηλωσω οικονομικό για να πιαστούν; Ή δεν πιάνονται καν τα αει;(ο άκυρος της παρέας, κλαιν μαιν)
Αναλογα την ειδικοτητα πανε και τα χαρτια που μπορεις να καταβαλεις. Εγω ας πουμε ειμαι ψυκτικος ΕΠΑΛ αλλα αν δηλωσω σε αλλη ειδικοτητα οπως γνωριζω δεν μοριοδοτουμαι βαση των προηγουμενων προκυρηξεων... Θα παρουν εναν σκασμο ατομα... Δυσκολα θα μεινει καποιος εξω...
Δίωκε Δόξα και αρετήν
Φιλικα στο λεω αλλα μην περιμενεις οτι με αυτα τα μορια εισαι σιγουρα μεσα, σιγουρα δεν θα εχει τρελη ζητηση οπως των ειδικων φρουρων αλλα θα πεσουν παααρα πολλες αιτησεις Λογω ανεργιας οποτε θα πρεπει να μην εισαι και τοσο σιγουρος ακομα και για την πιο απλη ειδικοτητα.
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
XristosMP έγραψε:Φιλικα στο λεω αλλα μην περιμενεις οτι με αυτα τα μορια εισαι σιγουρα μεσα, σιγουρα δεν θα εχει τρελη ζητηση οπως των ειδικων φρουρων αλλα θα πεσουν παααρα πολλες αιτησεις Λογω ανεργιας οποτε θα πρεπει να μην εισαι και τοσο σιγουρος ακομα και για την πιο απλη ειδικοτητα.
Δεν υπαρχει ανεργια στην ελλαδα... Οποιος θελει βρησκει να δουλεψει... Και με παραπανω χρηματα απο τον στρατο βεβαιως... Η συνταξιοδοτηση και το εφαπαξ ειναι το κινητρο μονο στο ΕΠ. ΟΠ.
Δίωκε Δόξα και αρετήν
- GiotaZoiKaiKota
- Υποδεκανέας
XristosMP έγραψε:Φιλικα στο λεω αλλα μην περιμενεις οτι με αυτα τα μορια εισαι σιγουρα μεσα, σιγουρα δεν θα εχει τρελη ζητηση οπως των ειδικων φρουρων αλλα θα πεσουν παααρα πολλες αιτησεις Λογω ανεργιας οποτε θα πρεπει να μην εισαι και τοσο σιγουρος ακομα και για την πιο απλη ειδικοτητα.
εγω εχω μπει ηδη, οταν περασεις και εσυ ελα να κερασω καφε στο ΚΨΜ

Δίωκε Δόξα και αρετήν
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Από πότε η συνταξιοδότηση ειναι κίνητρο στα εποπ; Εγω ξέρω οτι έχουν κόψει πολλά κ έχουν αυξήσει τα χρόνια
- Antonatos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Ξέρουμε πως πάει το έφαπαξ και πόσο είναι ;
Μαλλον δεν θα με κερασεις γιατι προφανως δεν ξερεις οτι στα 50 αποστρατευονται με αστεια συνταξη και ψαχνουν για μεροκαματο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες