Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Εγώ ξαναλέω μέσο δεν έχω άλλα όσο κ να μην μας αρέσει ακόμη κ στν ασεπ υπάρχουν βύσματα. Κ δν μιλάμε γ στρατό απλά, ακόμη κ σ θέσεις γραφείου. Έχω ακούσει περιστατικά κ έχω πάθει σοκ. Από κει κ έπειτα δν έχει νόημα ν λέμε τέτοια. Σίγουρα όμως είναι πιο αξιοκρατικά με ασεπ.

Εφόσον καποιος/α έχει τα μόρια ας μην φοβάται τπτ!

Το θέμα πότε θα αρχίζουμε να μαθαίνουμε νέα γ την προκήρυξη!

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Για το ναυτικό έστω χρειάζονται άτομα. Όχι οι οβα δεν γίνονται αυτόματα ΕΠΟΠ δεν ξέρουμε αν ίσως γίνει κάποια τροποποίηση για τους οβα που υπηρετούν και δεν τους πιάνει το όριο να μπορέσουν με κάποιο παραθυράκι να συμμετάσχουν.
You couldn't beat me even if you wanted to.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lk94 έγραψε:

Εγώ ξαναλέω μέσο δεν έχω άλλα όσο κ να μην μας αρέσει ακόμη κ στν ασεπ υπάρχουν βύσματα. Κ δν μιλάμε γ στρατό απλά, ακόμη κ σ θέσεις γραφείου. Έχω ακούσει περιστατικά κ έχω πάθει σοκ. Από κει κ έπειτα δν έχει νόημα ν λέμε τέτοια. Σίγουρα όμως είναι πιο αξιοκρατικά με ασεπ.

Εφόσον καποιος/α έχει τα μόρια ας μην φοβάται τπτ!

Το θέμα πότε θα αρχίζουμε να μαθαίνουμε νέα γ την προκήρυξη!

Κάτσε γιατί κάπου σε χάσαμε.

Από την μία μας λες ότι περνάει βύσμα στον ΑΣΕΠ (παρ'ότι δεν έχεις προσωπική εμπειρία, απλά έχεις "ακούσει" περιστατικά και έπαθες σοκ), και από την άλλη παροτρύνεις τους υποψήφιους να μην "αγχώνονται" σε περίπτωση που έχουν τα μόρια (αλήθεια ποια μόρια εννοείς;), διότι κανένα βύσμα δεν μπορεί να τους "πετάξει έξω".

Τελικά, τι ισχύει απ'όλα αυτά;

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

DYK πολιτικός στον ΑΣΕΠ μπορεί να "σπρώξει" αν πιάνεις τα μόρια η είσαι κοντά στο να τα πιάσεις. Αυτό το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Παιδια προσωπικη μου αποψη οτι αν δεν ακουσουμε καποια ανακοινωση μεχρι τελος Σεπτεμβρη δεν νομιζω να βγει ουτε μεσα στο 21
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στον ΑΣΕΠ δεν περνάει τίποτα. Παπατζες σας λένε. Ακόμα κλαίνε όσοι είχαν βουλευτές και ταξιαρχους πέρυσι στην 6κ.

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:Στον ΑΣΕΠ δεν περνάει τίποτα. Παπατζες σας λένε.Ακόμα κλαίνε όσοι είχαν βουλευτές και ταξιαρχους πέρυσι στην 6κ.

για τους εφ μιλάω εγώ, τα μόρια άμα είχες τα άλλα τα κανόνιζαν αυτοί για αυτό δεν κόπηκε και κανένας σχεδόν.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά.

Αν καποιος/α έχει τα μόρια ας μην φοβάται γιατί λογικά θα μπει. Από κει κ έπειτα το ότι είναι ασεπ δεν σημαίνει ότι δεν παίζει μέσο. Όπως είπε ένα παιδι εδώ, ειδικά πολιτικό μέσο βοηθά. Κ γενικότερα μέσο δλδ αν είσαι κοντά στα μόρια, μπορεί να σ σπρώξει. Δεν λέμε για άτομα που πάνε απλά με ένα απολυτήριο.

Έχω όμως γνωρίσει κ άτομο που έχει πιάσει θέση γραφείου (με σύμβαση βέβαια) απλά μ πτυχίο ενώ άλλοι ειχαν μεταπτυχιακά. Όπως επίσης σε προκηρύξεις ειδικών φρουρών κ πυροσβεστικης έχουν περασει άτομα υπερβαρα.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν ήταν ασεπ οι ΕΦ, μόνο οι ενστάσεις πήγαιναν εκεί. Τα αθλήματα και τα υγειονομικα ήταν επιτροπή της ΕΛΑΣ. Μονο στο λιμενικο στην επιτροπή υπάρχει εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ.

Όπως και να βγει, τα μόρια δεν τα πειράζει ΚΑΝΕΝΑΣ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.

Δεν γνωρίζουν καν την διαφορά μεταξύ εποπτείας και διενέργειας.

Τρία πουλάκια κάθονταν.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Βρε σίγουρα αν έχεις τα μόρια είσαι οκ, απλά όταν υπάρχει μέσο ειδικά πολιτικό, κ αν είσαι κοντά στα μόρια, είναι πιο εύκολο. Δν λέμε γ άτομα που πάνε μόνο με το απολυτήριο.

Κ όντως αυτά τ έχω ακούσει που σας είπα. Κ είναι πολύ άσχημο ρε σεις. Μας βγαίνει η πίστη να σπουδασουμε κ έρχεται ο άλλος με πολύ καλό μέσο κ παίρνει την θέση από άτομα που έχουν μεταπτυχιακό.

Σίγουρα είναι πιο αξιοκρατικά μέσω ασεπ αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνει κ μέσο γ άτομα που έχουν κ κάποια μόρια.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Το ειδικούς φρουρούς το ανέφερα απλά ως παράδειγμα δν είπα ότι ήταν ντε κ καλά μέσω ασεπ
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Μα τι εννοεις αμα εισαι κοντα στα μορια; Δηλαδη θα σου προσθεσουν μορια; Αρα πως δεν πειραζονται με τπτ τα μορια; Δεν καταλαβαινω. Επισης τι θα πει κοντα στα μορια και τι θα πει μακρυα. Αν ειναι να πειραχτουν θα πειραχτουν ειτε ειναι λιγα ειτε πολλα... Γνωμη μου ειναι οτι το βυσμα ΙΣΩΣ να μπορει να κανει κατι ΜΟΝΟ στις αθλητικες δοκιμασιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τετ Σεπ 16, 2020 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Κοντά στα μόρια τι εννοώ. Να έχει κάποιος πχ ένα πτυχίο αει κ ξένες γλώσσες, είναι πιο εύκολο να το σπρώξει το βύσμα. Κάποιος π θα πάει απλά με ένα απολυτήριο λυκείου δύσκολο πιστεύω ακόμη κ με βύσμα.

Κ γω μην νομίζεις ένα πτυχίο έχω κ τα αγγλικά. Από κει κ έπειτα ας βγει η προκήρυξη κ βλέπουμε τι θα προσμετρηθει στα μόρια. Υπομονη✌️

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Guardian »

Αν εισαι επιλαχων κοντα στις θεσεις επιτυχοντων, το βυσμα σου μπορει να πιεσει να γινει το λεγομενο "ψαλιδι"! Να κοβουν τους απο πανω σου για να φτασει η σειρα σου, μιλαμε για πολιτικο βυσμα!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες