ΑΠΟ ΚΕΕΜ/ΚΕΚ Σπαρτη Που δηλωνει οτι εκπαιδευτηκες ως μαγειρας την συγκεγκριμενη περιοδο πχ 12/12/2010 μεχρι 28/1/2011
επισης ταυτοχρονως μαζι με αυτο μου εδωσαν απο το Πενταγωνο ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΟΠΛΙΤΩΝ ΘΗΤΕΙΑΣ
Το 2009 στον στρατό ξηράς δεν λάμβαναν μόρια όσοι είχαν υπηρετήσει ως οπλίτες θητείας με την αντίστοιχη ειδικότητα που δήλωναν και ως ΕΠΟΠ, παρά μόνο όσοι είχαν προϋπηρεσία ως πολίτες στον αντίστοιχο κλάδο.
Μένει να δούμε εάν αυτό θα αλλάξει στην επόμενη προκήρυξη λοιπόν. Υπομονή.
DYK καλησπέρα, ειμαι πτυχιουχος φυσικοθεραπειας απο δημοσιο πανεπιστημιο και εχω πτυχιο επαλ βοηθου νοσηλευτη αλλα δεν εχω κανει την πρακτικη, εχω πτυχιο αγγλικων, υπολογιστών και είμαι τριτεκνος. Ενδιαφέρομαι κυρίως για βοηθός νοσηλευτή στο ΠΝ η Αεροπορία. Πόσα μόρια ήθελε για νοσηλευτής κ φυσικοθεραπευτης και επίσης μπορω να δηλωσω την εν λογω ειδικότητα χωρίς να εχω κανέι πρακτική ; Επίσης απο οσο εχω καταλαβεί δεν γνωρίζουμε αν το πτυχιό δινει παραπανω μόρια γενικά ;
D.Y.K έγραψε: Το 2009 στον στρατό ξηράς δεν λάμβαναν μόρια όσοι είχαν υπηρετήσει ως οπλίτες θητείας με την αντίστοιχη ειδικότητα που δήλωναν και ως ΕΠΟΠ, παρά μόνο όσοι είχαν προϋπηρεσία ως πολίτες στον αντίστοιχο κλάδο.
Μένει να δούμε εάν αυτό θα αλλάξει στην επόμενη προκήρυξη λοιπόν. Υπομονή.
ρε ΔΥΚ στην προκυρηξη του 2009 αναφερει:
Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα, αποδεικνυόµενος µε επικυρωµένο αντίγραφο του ασφαλιστικού φορέα και βεβαίωση του εργοδότη (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες ∆υνάµεις µόνο στην ίδια ή αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων ∆υνάµεων)
Γιατι λες οτι δεν λαμβανεις μορια απο την ειδικοτητα στην θητεια;
DYK καλησπέρα, ειμαι πτυχιουχος φυσικοθεραπειας απο δημοσιο πανεπιστημιο και εχω πτυχιο επαλ βοηθου νοσηλευτη αλλα δεν εχω κανει την πρακτικη, εχω πτυχιο αγγλικων, υπολογιστών και είμαι τριτεκνος. Ενδιαφέρομαι κυρίως για βοηθός νοσηλευτή στο ΠΝ η Αεροπορία. Πόσα μόρια ήθελε για νοσηλευτής κ φυσικοθεραπευτης και επίσης μπορω να δηλωσω την εν λογω ειδικότητα χωρίς να εχω κανέι πρακτική ; Επίσης απο οσο εχω καταλαβεί δεν γνωρίζουμε αν το πτυχιό δινει παραπανω μόρια γενικά ;
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- Για το Πολεμικό Ναυτικό έχω απαντήσει ήδη. Δεν γνωρίζουμε μόρια πρώτου και τελευταίου διότι δεν αναρτήθηκαν ποτέ στο διαδίκτυο οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω.
- Στην Πολεμική Αεροπορία ο τελευταίος βοηθός φυσικοθεραπευτής το 2009 είχε 350 μόρια, ενώ τα ίδια ακριβώς μόρια είχε και ο τελευταίος βοηθός νοσηλευτή (350).
Μπορείς να την δηλώσεις και χωρίς πρακτική, ναι. Τουλάχιστον με τα τότε δεδομένα.
Τώρα ως προς τα πτυχία:
Επειδή ζητούσε βοηθούς το 2009, μετρούσαν τα διπλώματα από ΙΕΚ και όχι τα πτυχία ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
Δε μπορώ να γνωρίζω τι θα ζητάει η νέα προκήρυξη. Μένει να το δούμε.
Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα, αποδεικνυόµενος µε επικυρωµένο αντίγραφο του ασφαλιστικού φορέα και βεβαίωση του εργοδότη (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες ∆υνάµεις µόνο στην ίδια ή αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων ∆υνάµεων)
Γιατι λες οτι δεν λαμβανεις μορια απο την ειδικοτητα στην θητεια;
Αυτό που αναφέρεις αφορά το Πολεμικό Ναυτικό όπου εκεί αναγνωρίζανε τον χρόνο υπηρεσίας ως οπλίτης και όχι τον Στρατό Ξηράς.
Σκολιωση λορδωση κλπ παντως παιδια φτιαχνονται με την καταλληλη γυμναστικη. Ειναι απλα θεμα ανισορροπιας μυων. Στο youtube υπαρχουν πολλα χρησιμα βιντεακια για αυτες τις παθησεις.
Για αλφαδι δεν ξερω αλλα το προβλημα το λυνουν σε μεγαλο βαθμο. Το λεω γιατι ειχα φοβερη λορδωση και την εχω μειωσει κατα πολυ με απλες ασκησεις και συνεχζω.