Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Κ δν είπα ότι χωρίς μόρια μπαίνεις, απλά όταν έχεις κάποια μόρια είναι πιο εύκολο να βοηθήσει κ τ βύσμα. Εφόσον δν τ έχουμε το βύσμα. Ε δν θ σκάσουμε. Ας κάνουμε την προσπάθεια μας. Θα μπουν κ άτομα αξιοκρατικά
Τώρα το θυμήθηκα.
Το μήνυμα είναι ψευδές δυστυχώς.
Αναφέρει ότι μπήκε στο στρατό (ενώ έχει φύγει) μερικά χρόνια πριν, ενώ το συγκεκριμένο μήνυμα αναρτήθηκε το 2008/2009 και ενώ οι πρώτες γυναίκες ΕΠΟΠ κατατάχθηκαν στο στρατό με την 6η σειρά, δηλαδή το 2007.
Επίσης, ειδικά στο παρελθόν πολλά γράφονταν εδώ μέσα από διάφορους / διάφορες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και αλήθεια.
Το μήνυμα είναι ψευδές δυστυχώς.
Αναφέρει ότι μπήκε στο στρατό (ενώ έχει φύγει) μερικά χρόνια πριν, ενώ το συγκεκριμένο μήνυμα αναρτήθηκε το 2008/2009 και ενώ οι πρώτες γυναίκες ΕΠΟΠ κατατάχθηκαν στο στρατό με την 6η σειρά, δηλαδή το 2007.
Επίσης, ειδικά στο παρελθόν πολλά γράφονταν εδώ μέσα από διάφορους / διάφορες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και αλήθεια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Ευχαριστώ πλ για την διευκρίνιση 😊
Παιδιά στον ΑΣΕΠ ΔΕΜ περνάει τίποτα! Μην σας κορειδευουν
Είναι πολύ αυστηρά!
Είναι πολύ αυστηρά!
Ακριβως !
Στον ΑΣΕΠ έχεις τα κατάλληλα μόρια Μπαίνεις... Αλλιώς άντε γεια!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Τοτε μακαρι ασεπ ρε παιδια. Και να μεινεις εξω θα ξερεις οτι εμεινες επειδη καποιος ειχε περισσοτερα μορια και οχι καλο βυσμα
Να δω Πόσοι από αυτούς που θα μπουν αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα και δεν θα πάνε μόνο για τη θέση
Αυτο λεμε βρε παιδια ! Εκει αν κανει το βυσμα τους κατι θα ειναι μονο στα αθληματα.
Αρχές του χρόνου θέλω βγει τι λέτε;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Αν περασεις Στους εποπ Μπορεις μολις βγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους να κανεις εκει τα χαρτια σου;
ευχαριστω
ευχαριστω
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Marios_kits έγραψε:Αν περασεις Στους εποπ Μπορεις μολις βγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους να κανεις εκει τα χαρτια σου;
ευχαριστω
Οι πρώην ΕΠΟΠ μοριοδοτουνται σε προκήρυξη εφ αν θυμάμαι σωστά.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Ναι ισχυει εφοσον εχουν 9 μηνες ως ΕΠΟΠ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Ειμαι αναμεσα στους εποπ και στους ειδικους φρουρους καθως και τα δυο μου αρεσουν εξισου.
το θεμα ειναι οτι μπορει να μη βγει προκηρυξη για τους ειδικους φρουρους φετος ή του χρονου και δεν θα ηθελα να χασω αυτη των εποπ.
το θεμα ειναι οτι μπορει να μη βγει προκηρυξη για τους ειδικους φρουρους φετος ή του χρονου και δεν θα ηθελα να χασω αυτη των εποπ.
- Giannis Hellas
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Lk94δηλαδη εσυ οτι διαβαζεις απο τα forum τα πιστευεις; Και κατι αλλο οσο μιλας τοσο στον στρατο μεσα δεν σε βλεπω καλα να ξερεις...
Επειδη εχω κανει θητεια στην παραμεθοριο και ξερω πως ειναι αμα μιλας τοσο στο στρατο παει... Σε βαλαν στο ματι και μετα βρες μερος να κρυφτεις...
Επειδη εχω κανει θητεια στην παραμεθοριο και ξερω πως ειναι αμα μιλας τοσο στο στρατο παει... Σε βαλαν στο ματι και μετα βρες μερος να κρυφτεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες