Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από GeorgeTheo »

Δεν εχω κομπλεξ μου γυρναει το μυαλο να βλεπω τα ιδια και τα ιδια οπως θα εκανε και ενας φυσιολογικος ανθρωπος. Οσον αφορα αυτο που λες για τα μορια, αν αμφισβητεις και δεν πιστευεις στον ευατο σου κατσε σπιτι σου ΟΚ;
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Συγνώμη τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Δεν το καταλαβαίνω πραγματικά.

Κ όχι δεν θα κάνω την χάρη σ κανένα να κάτσω σπίτι κ ούτε είναι δυνατόν να μιλάς σε κάποιον έτσι!

Κ το πτυχίο μ έχω, κ τ proficiency κ προετοιμασία με τρέξιμο κ διατροφή κάνω κ θ πάω κ σε γυμναστή όταν βγει η προκήρυξη, κ αν δν αρέσει σε κάποιον σορρυ✌️😎

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Και μην ακούτε κανέναν σας. Όλοι να κάνετε την προσπάθεια σας κ μακάρι να πάνε όλα καλά!
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Εγώ αυτό που θα ξαναπώ είναι ότι αν δεν έχεις τα μόρια ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι ότι βύσμα και να έχεις. ΜΠΟΡΕΊ να κάνει όμως στα αθλήματα και ΜΟΝΟ.
GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Λες τα ιδια και τα ιδια εκατον πενηντα φορες, δινεις συμβουλες για να κανουμε γυμναστικη και δεν ξερω και γω τι; Εχεις γραψει περισοτερο απο οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα. Αμα εχεις προβλημα και δεν καταλαβαινεις τι γραφεις δεν μπορω να σου κανω κατι. Ουτε μπορει μια γυναικα να δινει συμβουλες για θεματα τετοια επειδη μονο και μονο μπηκε μεσα στο θεμα πολυ γρηγορα. Επισης καποιοι αδυνατειται να καταλαβεται οτι δεν προκειται να μπειτε με οποιοδηποτε πτυχιο ΓΙΑΤΙ; Πολυ απλα τραβατε στην τελευται προκυρηξη και δειτε τι πτυχια ζηταν. Το σταματαω εδω και τραβα γινε και αστροναυτης εσυ
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

1. Γ την γυμναστική το λέω γτ δεν μπορεί κάποιος να πάει απροετοιμαστος.2. Επισης όλες οι θέσεις δεν χρειάζονται καν πτυχίο πάρα μόνο απολυτήριο κ αν ζηταν τουλάχιστον απολυτήριο τότε μοριοδοτουνται πτυχια

3. Αν δν σαρεσει ότι λέμε εδώ δικό σου θέμα, αλλά δν μπορεί ν φέρεσαι έτσι κ να λες στον άλλον να σταματήσει. Ο αλλος/η θα προσπαθεί όσο θέλει.

4. Επισης γ το μέσο, δυστυχώς δν βάζουν μόνο μέσο γ αθλήματα (διαβάστε κ προηγούμενο φόρουμ με θέμα τ βύσματα κ επειδή ξέρω από γνωστούς μου)

Ηρεμία πάντως χρειάζεται. Μακάρι να έχουμε νέα συντομα

GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δεκτα αυτα που λες αλλα νταξει χαλαρωσε λιγο
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και πτυχίο νομικής να έχεις αν σε περνάνε οι άλλοι στα μόρια δεν μπαίνεις, ότι βύσμα και να χεις. Βαλ τε βυσματα και πιστέψτε τους βουλευτές και θα γίνει όπως το 2009 που είχαν τάξει σε όλους αεροπορια στρατου και βρέθηκαν όλοι τεθωρακισμενα Σαμοθράκη.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Παιδιά εγώ δν έχω βύσμα, αλλά αν δεν έχετε διαβάσει τι έγινε στην τελευταία προκηρυξη σχετικά μ βύσματα τι να πω. Διαβάστε ν βαρέσετε εγκεφαλικά. Η άλλη περασε ειδικές δυνάμεις κ δν μπορούσε ούτε τα πόδια της να πάρει. Έχω ακούσει κ από γνωστούς μ ότι γίνεται χαμός.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπουν όλοι έτσι. Ας κάνουμε όλοι την προσπάθεια μας

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις για να το θυμηθώ κι εγώ, ποια πέρασε απευθείας στις ειδικές δυνάμεις στην τελευταία προκήρυξη γιατί μου διαφεύγει;

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Μου δίνεις λίγο χρόνο να βρω το μήνυμα; Κάπου έγραφαν γ μια που την κρατούσε λοχαγός νομίζω από τ ποδια κ προσπαθούσε να την κουνήσει μπας κ κάνει νομίζω μονόζυγο η κτ τέτοιο. Της είπαν ότι κόβετε γ ειδικές δυνάμεις αλλά ας έρθει τις επόμενες μέρες γ τα υπολοιπα (πχ να μπει αλλά όχι ειδικές) κ εν τέλει κάποιος την είδε κ τλκ νομίζω την πέρασαν ειδικές δυνάμεις. Δώσε μ λγ χρόνο να τ βρω
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Κι εγώ θα ήθελα να δω όχι μόνο για αυτήν που πέρασε κατευθείαν αλλά και τα σκάνδαλα που λες ότι περάσανε άλλοι που δεν ειχαν μόρια και δεν μιλάω για αθλήματα
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Κοιταξτε και βυσμα να βαλετε εχει αθληματα, εκτος αν εχετε πολυ δυνατο βυσμα δεν θα πατησετε καν στα αθληματα. Αλλα και τα αθληματα να περασετε σιγουρα καπου παραμεθωριο θα ειναι η μεταθεση (μιλαω για τα λοιπα Ο-Σ). Γιατι η δημιουργια των ΕΠΟΠ ειναι για να επανδρωνουν το παραμεθωριο.
You couldn't beat me even if you wanted to.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άσε δεν χρειάζεται.

Αυτό που αναφέρεις είναι κάτι άλλο και δεν έχει σχέση με αυτό που ρωτάω.

Θυμάμαι όλες τις περιπτώσεις, μία μία, πολύ καλά. Δεν υπήρξε γυναίκα στο παρελθόν που να πέρασε απευθείας (επίτηδες το βάζω με bold) στις ειδικές δυνάμεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Υπάρχουν όμως ορισμένες που δήλωσαν να υπηρετήσουν στις καταδρομές μέσω πεζικού ή άλλων όπλων (πιο σπάνια) αφού κατατάχθηκαν ως ΕΠΟΠ και αφού πέρασαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες (αθλήματα, γιατρούς, ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ, ΣΒΕΑ).

Έχει διαφορά.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Μα λέει ότι ήταν επιτύχων. Να τι λέω. Σ κάνω επικόλληση ακριβως αυτό που διαβασα:

Λοιπόν, εγώ μπήκα πριν λίγα χρόνια (τώρα έχω φύγει) ακριβώς με τα μόρια που είχα και το άριστα της συνέντευξης. Εννοείται ότι είχα βάλει και πολιτικό μέσον και στρατιωτικό κι απ'όλα... Δεν ξέρω αν θα πέρναγα αν δεν Είχα βάλει ούτε ξέρω αν θα έπαιρνα το άριστα της συνέντευξης. Τ'αθλήματα τα πάρασα κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α. Και εκεί ήταν που έχασα πάσα ιδέα. Και Για ειδικές δυνάμεις μάλιστα... Ε απ'τις 35 κοπέλες που ήμασταν μόνο εγώ κι άλλες δύο τα πέρασαν κανονικά, τις οποίες δεν είδα αλλά μου το είπαν. Αυτά που είδα εγώ ήταν τσίρκο μεντράνο. Να κρεμιούνται απ'το μονόζυγο και να τις Ανεβοκατεβάζει απ'τα πόδια ο λχιας Για να πουν ότι έκαναν μια έλξη... Μου'ρθε να φύγω μ'αυτά τα ***** που έβλεπα. Είδα και κοπέλα να της λέει η επιτροπή μπροστά μου 'κόβεσαι για ειδικές δυνάμεις, έλα δευτέρα Για τα υπόλοιπα όπλα σώματα' και να τη βλέπω μετά επιτυχών Ειδικές δυνάμεις! Είδα κοπέλες να είναι 5 πόντους κοντύτερες Και να τους λέει ο λχιας 'δεν έχετε το ύψος αλλά σας περνάω με δική μου ευθύνη'. Επίσης στη βασική εκπαίδευση μία απ'τις επιλαχούσες που ήρθανε Είχε λέει 600 και κάτι μόρια ενώ όσες ήμασταν κανονικά μέσα είχαμε 200-300-400-500... 'Αρα απ'οτι κατάλαβα και να έχεις τα μόρια πάλι δεν είσαι σίγουρος. Τώρα βέβαια που καταργήθηκε η συνέντευξη δεν ξέρω τί γίνεται.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες