Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Forum ειναι και ο καθενας λεει τη γνωμη του. Οπως εσυ λες συνεχεια οτι θα μονιμοποιηθουν οι οβα, ετσι λεμε και μεις οτι οι προσληψεις θα ειναι διαφορες και οχι μονο εποπ.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Lancercorporal, ευχαριστώ φίλε Που έχουμε και εσένα να μας βάζεις στις θέσεις μας. Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε το εμείς και εσυ.
Θα πω κατι που θα γελασετε ολοι με την ψυχη σας αλλα εχω ενα ονειρο τρελο να εβλεπα τα κριτηρια εισαγωγης να ηταν μονο αθληματα τα οποια φυσικα θα ηταν σχεδον απιαστα. Εκει να δω τους πολυτεκνους και τους επιστημονες.
Ξέρουμε πότε θα βγει η πρώτη προκήρυξη;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Ρε συ γτ τέτοιο κόμπλεξ;
Οκ εγώ πχ έχω απλά ένα πτυχιο (ανθρωπίνων επιστημών οπότε δν ξέρω αν θ μετρούσαν σίγουρα μόρια λογικά όμως ναι) κ το proficiency σε λίγο καιρό, κ σίγουρα δεν χαίρομαι όταν σκέφτομαι ότι θα ναι σχεδόν όλοι άνδρες με πτυχία τριτεκνες γλώσσες κ ειδ δυνάμεις η οβα.
Παρ όλα αυτά μπράβο τους που τα έχουν. Δεν γίνεται να κάθεται πχ κάποιος να κράζει τις γυναίκες ή πχ κάποιος να κάνει έτσι γτ ο άλλος έχει πτυχίο. Ότι έχει ο καθένας καλό είναι. Κ ότι ο/η αλλος/η μπορεί να είναι μορφωμένοι δεν σημαίνει ότι είναι κ άχρηστοι!
Για την προκήρυξη δεν ξέρουμε κάτι, αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες έλεγαν για αρχές του χρόνου. Εγώ πιστεύω θα βγει κοντά στην άνοιξη.
Οκ εγώ πχ έχω απλά ένα πτυχιο (ανθρωπίνων επιστημών οπότε δν ξέρω αν θ μετρούσαν σίγουρα μόρια λογικά όμως ναι) κ το proficiency σε λίγο καιρό, κ σίγουρα δεν χαίρομαι όταν σκέφτομαι ότι θα ναι σχεδόν όλοι άνδρες με πτυχία τριτεκνες γλώσσες κ ειδ δυνάμεις η οβα.
Παρ όλα αυτά μπράβο τους που τα έχουν. Δεν γίνεται να κάθεται πχ κάποιος να κράζει τις γυναίκες ή πχ κάποιος να κάνει έτσι γτ ο άλλος έχει πτυχίο. Ότι έχει ο καθένας καλό είναι. Κ ότι ο/η αλλος/η μπορεί να είναι μορφωμένοι δεν σημαίνει ότι είναι κ άχρηστοι!
Για την προκήρυξη δεν ξέρουμε κάτι, αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες έλεγαν για αρχές του χρόνου. Εγώ πιστεύω θα βγει κοντά στην άνοιξη.
-
Και καλό θα ήταν να αρχίζετε να προετοιμαζεστε όλοι σιγά σιγά. Λίγο διατροφή αν δεν είστε στα κιλά που πρέπει, τρέξιμο κ αν μπορείτε να πάτε κ σε κάποιον γυμναστή έστω κάνα μήνα κοντά στην προκήρυξη όταν βγει γ να κάνετε όλες τις αθλητικές δοκιμασίες.
Το λέω κυρίως για εμάς τις γυναίκες που οι πιο πολλές δεν το έχουν εξασκήσει. Αλήθεια πέρα από εμένα υπάρχει κ καμία άλλη στο forum; !
Το λέω κυρίως για εμάς τις γυναίκες που οι πιο πολλές δεν το έχουν εξασκήσει. Αλήθεια πέρα από εμένα υπάρχει κ καμία άλλη στο forum; !
Lk94 ειμαι και εγω 😁
Τα αθλήματα είναι τα ίδια με αυτά της αστυνομίας ή διαφέρουν ;
manolo165 έγραψε:
Τα αθλήματα είναι τα ίδια με αυτά της αστυνομίας ή διαφέρουν ;
Χθες αναρτήθηκαν τα αθλήματα της τελευταίας προκήρυξης.
Γύρισε λίγο πίσω να τα διαβάσεις για να σου λυθεί η απορία.
Δεν θα γράφουμε τα ίδια πράγματα 200 φορές.
Έχεις δίκιο ζητάω συγνώμη θα ανατρέξω στις παλαιότερες αναρτήσεις για να αποφύγω την Άσκοπη επανάληψη ίδιων ερωτήσεων
-
Αντε μπράβο να παίρνω λίγο κουράγιο, γτ ένιωθα μόνη γυναίκα στην συζήτηση. Απόρησα κιόλας πως δεν μπήκε στην κουβέντα τόσο καιρό καμία γυναίκα. Πάντως κλ επιτυχία να έχουμε όλοι όσοι το θέλουμε πραγματικά
Καλησπέρα σε όλους. Περίμενα ότι ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ θα ανακοίνωνε μαζι με τα εξοπλιστικά οχι μονο τον αριθμό αλλα και το πότε Θα βγει η προκηρύξει εκτος απο αυτο που γνωρίζουμε για αρχες του 21. Περιμένω αρκετά αυτή την προκήρυξη όπως όλοι και παρακολουθώ καθημερινά τις συμβουλές και τις απόψεις Όλων. Είμαι στα19 και μολις άκουσα τον Γενάρη για την προκήρυξη Κατάφερα να χάσω 25 κιλα σε λιγότερο από 7 μήνες και έκανα μεγάλη αθλητική προετοιμασία Και κατά την διάρκεια της καραντίνας αλλα και μεσα στο καλοκαίρι σχεδόν καθημερινά. Τελευταία φορά που είχα γράψει στο Forum δεν ειχα λάβει και την πιο εμψυχωτικη απάντηση για την απόφαση μου να μην ξαναδωσω πανελλήνιες και να το προσπαθησω αλλιως μέσω προκήρυξης. Κυριως γιατί δεν θα εχω μεγάλες πιθανότητες να περάσω επιτυχώς μεσα από Προκήρυξη σε σχέση με άλλους. Καλός ή κακός καλό είναι όσοι γνωρίζουν πάνω σε αυτο το κομμάτι να είναι ρεαλιστές με όλους μας για να ξέρουμε τι μας περιμένει ακόμα και αν μας ρίχνει ψυχολογικά αυτό... Εύχομαι να μάθουμε το συντομότερο δυνατόν το πότε θα ξεκινήσει η προκήρυξη...
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν είναι τόσο φοβερά τα αθλήματα, λίγο αν ασχοληθείς τα περνάς.
- DEA(PB)NIKOS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Καλημερα! Ερωτηση! Οι Εφ. ΑΝΘΛΓΟΙ μοριοδοτουνται;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Καλημέρα, ναι.DEA (PB) NIKOS έγραψε:Καλημερα! Ερωτηση! Οι Εφ. ΑΝΘΛΓΟΙ μοριοδοτουνται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες