κάτι θα πει λόγο της κατάστασης με τη Τουρκία, ωστόσο αν είναι σε βάθη δεκαετίας άστα να πάνε.GreekGod έγραψε:Ελπίζω ο πρωθυπουργός να αναφερθεί στη ΔΕΘ για το συγκεκριμένο θέμα.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
You couldn't beat me even if you wanted to.
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως αν δεν αναφερθει καθολου στο θεμα. Δυστηχως ξεχαστε το
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
θα πει σίγουρα κάτι λόγο της κατάστασης, αλλά θα είναι για το μέλλον οι προσλήψεις και θα αναφερθεί πιστεύω γενικά στις ένοπλες δυναμεις χωρίς να διευκρινίσει αν θα είναι οβα, εποπ ή απλά αν θα αυξήσουν τους εισακτεους στις στρατιωτικές σχολές.XristosMP έγραψε:Προσωπικη μου αποψη ειναι πως αν δεν αναφερθει καθολου στο θεμα. Δυστηχως ξεχαστε το
- Giannis Hellas
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Καλησπέρα παιδιά... Διαβάζω πολλά άρθρα και το καθένα λέει οτι να ναιΑς ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο... Διαβάστε και αυτό το πρόσφατο άρθρο
"Ήδη μέχρι τώρα έχουν προσληφθεί 1.400 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης και αναμένονται άλλοι 600, ολοκληρώνοντας έτσι το σύνολο των προσλήψεων με βάση την προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής άμυνας.
Η θητεία τους έχει χρονική διάρκεια 6 έτη με δυνατότητα επέκτασης στο βαθμό που επιτρέπει και ο προϋπολογισμός. Σε ό, τι αφορά στην πρόσληψη των 12.000 ανδρών και γυναικών θα γίνει σε βάθος δεκαετίας γιατί, όπως εξηγεί ανώτατο στέλεχος του πενταγώνου, η σταδιακή πρόσληψη των οπλιτών δεν θα προκαλέσει και προβλήματα στη λήξη της θητείας τους διότι θα γίνει σταδιακά η απόλυση, όπως και η πρόσληψη. "
https://www.larissapress.gr/2020/09/08/enoples-dynameis-12-chiliades-proslipseis-gia-thorakisi-ton-synoron/
"Ήδη μέχρι τώρα έχουν προσληφθεί 1.400 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης και αναμένονται άλλοι 600, ολοκληρώνοντας έτσι το σύνολο των προσλήψεων με βάση την προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής άμυνας.
Η θητεία τους έχει χρονική διάρκεια 6 έτη με δυνατότητα επέκτασης στο βαθμό που επιτρέπει και ο προϋπολογισμός. Σε ό, τι αφορά στην πρόσληψη των 12.000 ανδρών και γυναικών θα γίνει σε βάθος δεκαετίας γιατί, όπως εξηγεί ανώτατο στέλεχος του πενταγώνου, η σταδιακή πρόσληψη των οπλιτών δεν θα προκαλέσει και προβλήματα στη λήξη της θητείας τους διότι θα γίνει σταδιακά η απόλυση, όπως και η πρόσληψη. "
https://www.larissapress.gr/2020/09/08/enoples-dynameis-12-chiliades-proslipseis-gia-thorakisi-ton-synoron/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis Hellas την Τρί Σεπ 08, 2020 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
οπότε είναι χέσε μας ;ρ.1200 το χρόνο πες, μερικοί οβα μερικοί εποπ και τα λοιπά.Giannis Hellas έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Διαβάζω πολλά άρθρα και το καθένα λέει οτι να ναιΑς ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο... Διαβάστε και αυτό το πρόσφατο άρθρο
AΥτο ηθελα να πω αλλα δεν το διευκρινισα... Αν δεν πει συγκεκριμενα οτι θα παρουν εποπ απλα το ξεχναμε
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
Μην δίνετε βάση στα άρθρα πρωτού ειπωθεί κάτι επίσημα. Βλέπουμε διάφορα όπως για παράδειγμα αλλού λένε σε βάθος 5ετίας και αλλού σε βάθος 10ετίας. Το ένα άρθρο λέει 17000 θέσεις, το άλλο 6000 και το τρίτο 3500.
The only easy day was yesterday.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Μη βιάζεστε. Άνοδο σε βάθος δεκαετίας για οποιαδήποτε πρόσληψη στις ΕΔ τότε καληνύχτα.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
GeorgeTheo έγραψε: https://www.staratalogia.gr/2020/09/3000.html?m=1 ρε παιδιά τι λέει ρε θα μας τρελάνει τελειως; . Πόσες προκηρύξεις επρόκειτο να βγουν; .
Προσοχή παιδια στα άρθρα που διαβάζετε. Πάντα να κοιτάτε τις ημερομηνίες. Άλλη ημερομηνία έχει στην αρχή το άρθρο είναι γραμμένο τον ιουλιο και αλλη στο τέλος. 😉
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Καλησπερα παιδια αν και ειναι νωρις ακομα για εποπ μιας και δεν ειναι σιγουρο ακομα αν θα βγει προκυρηξη εχω μερικες ερωτησεις. Διαβασα πολλες σελιδες στο φορουμ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη σε μερικα.1) Ο μισθος ενος εποπ δεκανεα ειναι 979 μεικτα δηλαδη γυρω στα 850 καθαρα συν ενα επιδομα 100; Υπαρχει καποιο αλλο επιδομα για αγαμους εποπ;
2) Ποση διαφορα στον μισθο μπορει να εχει ενας εποπ ΕΔ με εναν εποπ ΤΘ ΠΖ κλπ;
3) Απο οτι καταλαβα οι εποπ αποστρατευονται στα 50 αλλα Με τα 23-25-30 χρονια υπηρεσιας που θα εχουν αναλογα δικαιονται συνταξη ή χρειαζονται επιπλεον ενσημα απο αλλο επαγγελμα; Επισης ποτε παιρνουν την συνταξη;
4) Στην θητεια ημουν Ι2 λογω μυωπιας πλεον ομως εχω κανει λειζερ και δεν εχω μυωπια. Υπαρχει επανεξεταση του Ι οταν μπαινεις για εποπ;
5) Υπαρχει περιπτωση λογω του πτυχιου μου (ΤΕΙ πληροφορικης) να με χωσουν σε καμια ειδικοτητα γραφιά χωρις να θελω και ενω εχω δηλωσει αλλη ειδικοτητα πχ ΠΑΜΑ που ημουν και στην θητεια μου;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για πρηξιμο.
2) Ποση διαφορα στον μισθο μπορει να εχει ενας εποπ ΕΔ με εναν εποπ ΤΘ ΠΖ κλπ;
3) Απο οτι καταλαβα οι εποπ αποστρατευονται στα 50 αλλα Με τα 23-25-30 χρονια υπηρεσιας που θα εχουν αναλογα δικαιονται συνταξη ή χρειαζονται επιπλεον ενσημα απο αλλο επαγγελμα; Επισης ποτε παιρνουν την συνταξη;
4) Στην θητεια ημουν Ι2 λογω μυωπιας πλεον ομως εχω κανει λειζερ και δεν εχω μυωπια. Υπαρχει επανεξεταση του Ι οταν μπαινεις για εποπ;
5) Υπαρχει περιπτωση λογω του πτυχιου μου (ΤΕΙ πληροφορικης) να με χωσουν σε καμια ειδικοτητα γραφιά χωρις να θελω και ενω εχω δηλωσει αλλη ειδικοτητα πχ ΠΑΜΑ που ημουν και στην θητεια μου;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για πρηξιμο.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
Μπορώ να σου απαντήσω στα 2 από τα 5 ερωτήματα με σιγουριά. Ναι γίνεται επανεξέταση του Ι και εφόσον δεν έχεις πλέον πρόβλημα στα μάτια θα βγεις Ι1. Επίσης στα 50 αποστρατεύεσαι αυτόματα (εκτός αν αλλάξει κάτι μελλοντικά) και παίρνεις την σύνταξη που δικαιούσαι η οποία σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα είναι χαμηλή.
The only easy day was yesterday.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Ευχαριστω φιλε.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Στα γραφεία δεν χωνεσαι εκτός αν το ζητήσεις, μη φοβάσαι θα ζητήσουν πολλοί να μπουν στα γραφεία.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Παίρνουν σύνταξη η οποία ξέρω ότι είναι πολύ χαμηλή. Κανε επανεξέταση γιωτα μόνος σου άμα θες σε επιτροπή απαλλαγών. Για τα επιδόματα δεν γνωρίζω αλλά στις ΕΔ αλεξίπτωτα πληρώνονται τα άλματα. Τι άλλο ρώτησες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες