lancecorporal έγραψε:Τώρα που φουντώνουν τα αίματα θα θελήσουν να κάνουν κι άλλες προσλήψεις στον ΕΣ θα το δείτε. Το θέμα είναι αν όντως θα βγάλουν για ΕΠΟΠ ή πάλι για οβα; Μη γελιομαστε, μαζεύτηκαν τα άτομα για την προκήρυξη των οβα, μπορεί να είναι οβα αυτή που ακούγεται για 5000 ΕΠΟΠ, όπως έγραφαν όλα τα site θα πάρουν 2000 ΕΠΟΠ, το κοσκινιζαν ένα χρόνο και τελικά βγήκε για οβα.
Ο στρατός ειναι ΟΑΕΔ; Για να κανει ανακύκλωση ανέργων;
Δε γίνεται φίλτατε αυτό το πράγμα... Στο τέλος θα έχουμε διοικητές παλιές σειρές ΟΒΑ...
δηλαδή μη τρελαθούμε, προφανώς και θα αναγκαστεί να πάρει ΕΠΟΠ αυτή τη φορά...
Ευχαριστώ πολυ Δ. Υ. Κ.. Κάτι ακόμη.. Ένας που έχει βεβαίωση από ΙΕΚ και όχι πιστοποίηση αλλά έχει ένσημα και προϋπηρεσία πανω στην ειδικότητα που ζητάει. Παίρνει μόρια έτσι?;
Νικόλας26 έγραψε:Ευχαριστώ πολυ Δ. Υ. Κ.. Κάτι ακόμη.. Ένας που έχει βεβαίωση από ΙΕΚ και όχι πιστοποίηση αλλά έχει ένσημα και προϋπηρεσία πανω στην ειδικότητα που ζητάει. Παίρνει μόρια έτσι?;
1) ιεκ χωρίς πιστοποίηση δε μετράει πουθενά στο δημόσιο
2) ένσημα συναφή με την ειδικότητα που δηλώσεις μετράει.
Pyr στη προκηρυξη των ειδικων φρουρων πηρα τα 200 μορια του Ιεκ με τη βεβαιωση,δε χρειαζοταν πιστοποιηση.Το ιδιο συνεβη και στις προκυρηξεις των Συνοριοφυλακων!
Έχω και εγώ μια ερώτηση...παραιτήθηκα από ΟΒΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1 μέρα πριν το τέλος της εκπαίδευσης και το έχω μετανιώσει πίκρα..στην προκήρυξη που θα βγει για εποπ μπορώ να ξανά δηλώσω συμμετοχή;
Έχω και εγώ μια ερώτηση... Παραιτήθηκα από ΟΒΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1 μέρα πριν το τέλος της εκπαίδευσης και το έχω μετανιώσει πίκρα. Στην προκήρυξη που θα βγει για εποπ μπορώ να ξανά δηλώσω συμμετοχή;
Ναι, μπορείς.
Maria99 έγραψε:
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου όταν βγει για εποπ αλλά έχω ύψος 1,63 μισό άρα κόβομε για το ύψος έτσι;
Ξεκίνα να τεντώνεσαι σε κανένα μονόζυγο, μπας και πάρεις κανένα πόντο.
Το όριο ύψους για άντρες και γυναίκες, είναι 1.65.