Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
Ξερει κανενας γτ υπαρχει τοσο αδιαφορία προς αυτο το θεσμο;
https://www.kranosgr.com/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-4%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%80/
https://www.kranosgr.com/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-4%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%80/
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
Καλησπέρα. Έχω ακούσει ότι ο θεσμός ΕΠΟΠ έχει ξεχαστεί επειδή δεν θέλουν να φαίνεται η μονιμότητα. Δεν ξέρω εάν ισχύει αλλά βγάζει νόημα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Με αποθαρρύνει το σημείο που λεει οτι δν διευκρινησε το πότε θα γινει ο διαγωνισμός...
- GreekGod
- Posts in topic: 84
Αρκετά θετική δήλωση από τον Υπουργό. Τώρα μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία.
Βασω97 έγραψε:Με αποθαρρύνει το σημείο που λεει οτι δν διευκρινησε το πότε θα γινει ο διαγωνισμός...
Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι ελλιπείς.
Μικρό το κακό πάντως εάν το 97 δίπλα στο όνομά σου υποδηλώνει και την ηλικία σου

Παραθέτω στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Υπουργού για όσους ενδιαφέρονται να την ακούσουν
Δυκ εμείς το 92 έχουμε ελπίδα η Όχι;
-
- Posts in topic: 254
Καλησπέρα παιδιά σε όλους σας.
Καταρχάς Βάσω μου, σε καταλαβαίνω.
Γυναίκα είμαι και εγώ, θέλω πολύ να γίνει προκήρυξη και να τα καταφέρω.
Πιστεύω, εφόσον υποτίθεται λένε για το επόμενο διάστημα, ότι θα μπορούσαν να βγάλουν προκήρυξη μέσα στο καλοκαίρι ή από Σεπτέμβριο γιατί είναι και το θέμα με τον κορονοιό.
Σίγουρα αν γίνουν προσλήψεις, λόγω της ανεργίας θα δηλώσουν παααρα πολλοι, όχι όμως και σαν τους ειδικούς φρουρούς διότι ο στρατός έχει πολλές μεταθέσεις.
Απλα, ήθελα να ρωτήσω-θεωρητικά μιλώντας, αν βγει προκηρυξη κ ισχύσουν τα ίδια όπως παλια-αν κάποια γυναίκα όπως εγώ έχει πιθανότητες για πρόσληψη σε θέση που ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκειου?!
Πτυχίο Κοινωνιολογίας ΑΕΙ,Lower αγγλικά &ecdl;
Επίσης σχετικά με την ηλικία, εγώ είμαι 25,5. Αν είναι τα ίδια δεδομένα έχω περιθώριο ηλικιακο. Απλά πόσο ήταν το όριο; Πχ μπορείς να είσαι 29 πάρα 2μερες(αρα ακόμη 28), αρκει να μην έχεις γίνει 29?
Καταρχάς Βάσω μου, σε καταλαβαίνω.
Γυναίκα είμαι και εγώ, θέλω πολύ να γίνει προκήρυξη και να τα καταφέρω.
Πιστεύω, εφόσον υποτίθεται λένε για το επόμενο διάστημα, ότι θα μπορούσαν να βγάλουν προκήρυξη μέσα στο καλοκαίρι ή από Σεπτέμβριο γιατί είναι και το θέμα με τον κορονοιό.
Σίγουρα αν γίνουν προσλήψεις, λόγω της ανεργίας θα δηλώσουν παααρα πολλοι, όχι όμως και σαν τους ειδικούς φρουρούς διότι ο στρατός έχει πολλές μεταθέσεις.
Απλα, ήθελα να ρωτήσω-θεωρητικά μιλώντας, αν βγει προκηρυξη κ ισχύσουν τα ίδια όπως παλια-αν κάποια γυναίκα όπως εγώ έχει πιθανότητες για πρόσληψη σε θέση που ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκειου?!
Επίσης σχετικά με την ηλικία, εγώ είμαι 25,5. Αν είναι τα ίδια δεδομένα έχω περιθώριο ηλικιακο. Απλά πόσο ήταν το όριο; Πχ μπορείς να είσαι 29 πάρα 2μερες(αρα ακόμη 28), αρκει να μην έχεις γίνει 29?
Crocop92 έγραψε:
Δυκ εμείς το 92 έχουμε ελπίδα η Όχι;
Εάν βγάλει φέτος προκήρυξη ναι.
Αν όχι, γιοκ.
Lk94 έγραψε:
Απλα, ήθελα να ρωτήσω-θεωρητικά μιλώντας, αν βγει προκηρυξη κ ισχύσουν τα ίδια όπως παλια-αν κάποια γυναίκα όπως εγώ έχει πιθανότητες για πρόσληψη σε θέση που ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκειου; !
Επίσης σχετικά με την ηλικία, εγώ είμαι 25,5. Αν είναι τα ίδια δεδομένα έχω περιθώριο ηλικιακο. Απλά πόσο ήταν το όριο; Πχ μπορείς να είσαι 29 πάρα 2μερες (αρα ακόμη 28), αρκει να μην έχεις γίνει 29;
Το 2009 δεν υπήρξε ειδικότητα που να μοριοδοτούσε το πτυχίο της Κοινωνιολογίας.
Κατά τα άλλα, από αυτά που γράφεις, μόνο το lower έδινε μόρια.
Πιθανότητες θεωρητικά έχεις πάντως, όπως και όλοι οι υποψήφιοι όμως (και ειδικά σε ειδικοτητες με προϋπόθεση μόνο το λύκειο).
Θα πρέπει να είσαι 28 κατά το ημερολογιακό έτος εκδόσεως της προκηρύξεως. Πχ εάν βγάλει προκήρυξη μέσα στο 2020, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1992 και μεταγενέστερα.
Μακάρι να βγάλει φέτος παιδιά... σε ευχαριστώ ΔΥΚ και αν έχεις καμία πληροφορία για το αν βγει φέτος πες μας
Από ecdl δε παίρνεις μόρια;
Στην προκήρυξη του 2009 δεν έδινε μόρια.
Φυσικά τα κριτήρια μοριοδότησης ενδέχεται να αλλάξουν στην επόμενη προκήρυξη όταν και αν.
Μπορεί και όχι όμως.
ΥΓ: Ρε παιδάκια κυκλοφορεί ελεύθερα στο ίντερνετ η προηγούμενη προκήρυξη με όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις.
Γιατί δε ρίχνεται μια ματιά και ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια;
Εάν βαριέστε στα πολύ απλά δεν πάτε πουθενά έτσι.
Φιλικά,
Φυσικά τα κριτήρια μοριοδότησης ενδέχεται να αλλάξουν στην επόμενη προκήρυξη όταν και αν.
Μπορεί και όχι όμως.
ΥΓ: Ρε παιδάκια κυκλοφορεί ελεύθερα στο ίντερνετ η προηγούμενη προκήρυξη με όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις.
Γιατί δε ρίχνεται μια ματιά και ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια;
Εάν βαριέστε στα πολύ απλά δεν πάτε πουθενά έτσι.
Φιλικά,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες