Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ακριβώς, αυτό θα έγραφα. Καμιά 15αρια υπηρεσίες και χωρίς απαλλαγή την άλλη μέρα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρ'ότι η απαλλαγή προβλεπόταν (σχεδόν) από πάντα, μετά από υπηρεσία, στην πράξη τα στελέχη την απολαμβάνουν από το 2011, επί Υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Πιο πριν έπεφτε άκυρο.

Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Μονο μ Πρωταπριλιά θ βγει η προκήρυξη γ ΕΠΟΠ φέτος! Εικόνα (Καλο μήνα Μάγκες).

Κατι αλλο π δν γραφεται πουθενα απ οσο εψαξα. Τι ανδραγαθία πρεπει ν γινει γ ν

πάρεις τ βαθμο τουυ ανθυπα σαν Εποπ; Λογικα μονο σ περιπτωση πολεμου;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

M.A.R.C.H. έγραψε:

Τι ανδραγαθία πρεπει ν γινει γ ν

πάρεις τ βαθμο τουυ ανθυπα σαν Εποπ; Λογικα μονο σ περιπτωση πολεμου;

Ανδραγαθίες προβλέπονται και εν καιρό ειρήνης. Δεν υπάρχει "λίστα ανδραγαθιών". Είναι στην κρίση των εκάστοτε επιτελείων.

Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Εντωμεταξυ καθε χρονο αυτο γινεται; Ανακοινώνουν ΕΠΟΠ άπαντες κ μετά βγάζουν ΟΒΑ ή φέτος εγινε 1η φορα;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

https://www.armyvoice.gr/2020/04/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%82/amp/
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από ufc »

Διασωστης31 έγραψε:https://www.armyvoice.gr/2020/04/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%82/amp/

καθε χρονο αυτα δημοσιευουν!

απο την στιγμη που εχει βγει για οβα, δεν νομιζω να βγαλουν για εποπ

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Pyr »

ufc έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:https://www.armyvoice.gr/2020/04/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%82/amp/

ufc πώς το λές αυτο το πράγμα έχεις κάποιο προηγούμενο δεδομένο; Γιατί εγώ έχω ένα δεδομένο το 2007 έβγαλε για ΟΒΑ κ καπάκι μετά απο μήνες ΕΠΟΠ...

προς θεού δεν λέω οτι θα βγάλει 100% αλλά εγώ έχω ένα δεδομένο κ αναφέρω αυτο που αναφέρω εσύ πώς αναφέρεις αυτο το πράγμα χωρίς κάποιο προηγούμενο δεδομένο;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Και το 2008 πηρε ΟΒΑ η αεροπορια, και το 2009 βγήκε ΕΠΟΠ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ufc έγραψε:

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, ο θεσμός των ΟΒΑ καλύπτει συγκεκριμένες υπηρεσιακές και επιχειρησιακές ανάγκες και συμπληρώνω ότι είναι και ο "προθάλαμος" για μια ενδεχόμενη προκήρυξη για ΕΠΟΠ.

Τα μόρια που δίνονται σε κάποιον που έχει υπηρετήσει ή υπηρετεί ως ΟΒΑ για ΕΠΟΠ, δεν συναγωνίζονται με τίποτα άλλο. Μιλάμε για 100% διορισμό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συν κάποια άλλα bonus που έχουν σε σχέση με τους συναδέλφους τους (χρονοεπίδομα, συντάξιμα χρόνια, κλπ).

Τα επιτελεία ζητούν ΕΠΟΠ εδώ και χρόνια. Ίσως εάν δεν είχαμε την ξαφνική οικονομική ύφεση (δεν αποφεύγεται), λόγω της πανδημίας, να δρομολογούνταν κάποιες προσλήψεις για κάλυψη ορισμένων κενών. Πλέον το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο για φέτος. Προσωπική άποψη πάντα, χωρίς να έχω πληροφορίες ή οτιδήποτε.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Διασωστης31 έγραψε:Και το 2008 πηρε ΟΒΑ η αεροπορια, και το 2009 βγήκε ΕΠΟΠ.

Σωστό γιατί το ξέρω απο πρώτο χέρι...

Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ufc »

Pyr έγραψε:
ufc έγραψε:

ufc πώς το λές αυτο το πράγμα έχεις κάποιο προηγούμενο δεδομένο; Γιατί εγώ έχω ένα δεδομένο το 2007 έβγαλε για ΟΒΑ κ καπάκι μετά απο μήνες ΕΠΟΠ...

προς θεού δεν λέω οτι θα βγάλει 100% αλλά εγώ έχω ένα δεδομένο κ αναφέρω αυτο που αναφέρω εσύ πώς αναφέρεις αυτο το πράγμα χωρίς κάποιο προηγούμενο δεδομένο;

ναι αλλα σε τι θα ωφολησει να παρουν εποπ στο καπακι μετα απο οβα; Οκ μετα απο 1 χρονο αλλα αν λεμε για λιγους μηνες δεν συμφερει το κρατος οικονομικο και τωρα ειδικα

απο δημοσιευσεις εχουμε γεμισει καθε χρονο για προσληψεις εποπ λενε

του 2007 εμειναν καθολου οβα ή περασαν εποπ ολοι;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ufc έγραψε:
Pyr έγραψε:
ufc έγραψε:

ναι αλλα σε τι θα ωφολησει να παρουν εποπ στο καπακι μετα απο οβα; Οκ μετα απο 1 χρονο αλλα αν λεμε για λιγους μηνες δεν συμφερει το κρατος οικονομικο και τωρα ειδικα

απο δημοσιευσεις εχουμε γεμισει καθε χρονο για προσληψεις εποπ λενε

του 2007 εμειναν καθολου οβα ή περασαν εποπ ολοι;

δεν ξέρω αυτοί ξέρουν... Ότι ωφελούσε τότε αν θέλουν θα γίνει κ τώρα...

Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ufc »

D.Y.K έγραψε:
ufc έγραψε:

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, ο θεσμός των ΟΒΑ καλύπτει συγκεκριμένες υπηρεσιακές και επιχειρησιακές ανάγκες και συμπληρώνω ότι είναι και ο "προθάλαμος" για μια ενδεχόμενη προκήρυξη για ΕΠΟΠ.

Τα μόρια που δίνονται σε κάποιον που έχει υπηρετήσει ή υπηρετεί ως ΟΒΑ για ΕΠΟΠ, δεν συναγωνίζονται με τίποτα άλλο. Μιλάμε για 100% διορισμό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συν κάποια άλλα bonus που έχουν σε σχέση με τους συναδέλφους τους (χρονοεπίδομα, συντάξιμα χρόνια, κλπ).

Τα επιτελεία ζητούν ΕΠΟΠ εδώ και χρόνια. Ίσως εάν δεν είχαμε την ξαφνική οικονομική ύφεση (δεν αποφεύγεται), λόγω της πανδημίας, να δρομολογούνταν κάποιες προσλήψεις για κάλυψη ορισμένων κενών. Πλέον το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο για φέτος. Προσωπική άποψη πάντα, χωρίς να έχω πληροφορίες ή οτιδήποτε.

και το 14 εβγαλε για την μαλ και το 17 για οβα αλλα για εποπ ομως τιποτα!

σιγα τα μορια που περνουν 100 τον χρονο με βασει του 2009

εγω διαβασα σε καποιο σχολιο που εγραψε καποιος οτι θα βγει συντομα μαζι με τον φυλακων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ufc έγραψε:

και το 14 εβγαλε για την μαλ και το 17 για οβα αλλα για εποπ ομως τιποτα!

σιγα τα μορια που περνουν 100 τον χρονο με βασει του 2009

εγω διαβασα σε καποιο σχολιο που εγραψε καποιος οτι θα βγει συντομα μαζι με τον φυλακων

Να ξεκαθαρίσω κάτι, με όλη την καλή διάθεση και εντελώς φιλικά. Το ότι έβγαλε ή δεν έβγαλε προκηρύξεις για ΕΠΟΠ κατά το παρελθόν πριν ή μετά από εγκυκλίους για ΟΒΑ, δε σημαίνει ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο και τώρα, ούτε και λέει και κάτι. Τα επιτελεία ζητούν κόσμο εδώ και χρόνια και μάλιστα το μεγαλύτερο "πρόβλημα" υποστελέχωσης σε κατώτερο προσωπικό, το αντιμετώπιζει το ΠΝ.

Κατά τα άλλα το "προθάλαμος" το έγραψα για να επισημάνω ότι είναι ταμάμ για έναν πιτσιρικά το να μπει ως ΟΒΑ, μιας και τα μόρια για ΕΠΟΠ, συν κάποια άλλα μπόνους που θα έχει μελλοντικά, είναι υπέρ αρκετά και θεωρώ ότι αξίζει.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες