Γιατί δεν παίρνει μόρια η Προεδρική φρουρά;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Υπηρετησα προεδρικη φρουρα και μαλιστα 10 μηνες και τα πραγματα ηταν αρκετα αυστηρα και μαλιστα παρακαλανε σημερα και ολοι ειναι τσιμπιτοι γιατι δεν περνω μορια πουθενα; Ελεος ειναι λιγο να υπιρετης σαν τσολιασ; Δηλαδη οι δοκιμοι και οι ειδικες δυναμεις γιατι;
Anonymous

Θα ηθελα να συπληρωσω οτι ειναι αδικο πολλα παιδια να εχουνε προβληματα κυρσοκηλης απο τα κρατηματα χωρις ζεσταμα, το 10%οταν υπηρετησα ειχε προβλημα και το ευχαριστω τωρα ειναι ουτε μορια για πουθενα και μας ελεγαν οτι παιρνουμε. ο κοσμος νομιζει οτι πληρονομασταν, κιολας. αγαπαμε την Ελλάδα μας αλλα ελεος καπιος ανοτερος που βλεπει το φορουμ δεν μπορει να κανει μια ερωτηση στο ΓΕΣ τουλαχιστον να εχουν αξιοκρατια οι επομενες γενιες και ας υπηρετουν λιγοτερο απο μασ
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ratatoulis »

MOY KANEI εντυπώσει ΠOY ΛEΣ OTI OI TΣOΛΙαδες ΔEN παίρνουν μόρια.AΛΛA ΓIA προκηρύξεις ΣAN EΠ.OΠ λογικό MOY EINAI ΓIATI ΔEN YΠAPXEI MIA ειδικότητα ΠOY NA αφορά TOYΣ τσολιάδες ούτος ώστε NA παίρνει μόρια KAI KAΛA ΣAN προϋπηρεσία ΠANΩ ΣTHN ειδικότητα ΓIATI απλούστατα ΔEN YΠAPXOYN μόνιμοι τσολιάδες.AΛΛA EIΣAI ΣIΓOYPOΣ OTI OYTE ΣTA σώματα ασφαλείας ΔEN παίρνουν; ΔEN EINAI KAI ΛIΓΩ NA EIΣAI ΣTHN προεδρική φρουρά. ΓIA ψάξε TO ΠΙΟ KAΛA TO ΘEMA
Anonymous

Φιλε μου δεν τα ξερεις καλα πουθενα δεν περνουν μορια και εχω ρωτησει. Ουτε αστυνομια ουτε στρατο ειναι αισχος για το ελληνικο κρατος που μας τιμα ετσι οταν υπηρετουμε κοκκαλοεως και 3 ωρες μπροστα σε επισημους αργηγους κρατων και λοιπα. Αισχος τι να λεω τι αρμοδιοτητες εχουν οι τσολιαδες; Αμετρητες και πρωσοπικα εγω δεν ξερω για παλιοτερα, τωρα δεν περνουν ουτε μοριο για εποπ ουτε για ειδικους φρουρους ειναι ντροπη και παλι λεω ενας στρατηγος δεν τα βλεπει αυτα; Οι δοκιμοι πιο πολλοι κουραστηκανε απο μας; Δεν ειναι καθολου χαλαρα ακομα και τωρα και αποδειξη οτι το 90% πανε τσιμπιτοι ενω ειδικες δυναμεις τους κοβουν κιολας γιατι πανε για τα μορια, μην με αναγκαζεις να αναφερω ονοματα ποτα υπηρετησα και λοιπα και να εκθεσω πραγματα απλα ντροπη, και εκπροσωπω αρκετα παιδια που απολυθηκαμε απο εκει.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τι να πω ρε γαμωτο Κριμα οπως και να το κανεις ειναι προεδρικη φρουρα δεν ειναι και κατι λιγω τοσο βλακες ειναι και δεν το αναγνωριζουν; Μονοι τους απαξιονουν τοτε αυτον τον θεσμο. Κριμα

Anonymous

Συγνωμη ρε φιλε γιατι υπαρχει ειδηκοτητα για σαν Δοκιμος ; Ας σοβαρεφτουμε λιγο, γιατι να περνουνε μορια ολοι οι δοκιμοι; Η μηπως οσοι πηγανε ειδικες δυναμεις θα τους παρουν μονο για ειδικες δυναμεις τι λογικη ειναι αυτη; Απο την ωρα που καλως και περνουνε μορια παραπανω εκεινοι γιατι οχι και η προεδρικη φρουρα; Πιο καλα ειναι να εισαι απλα φανταρος σε κανα ταγματακι; Εμεις προσφεραμε παραπανω κυριε γιατι δεν μας αναγνωριζουν; Η προεδρικη φρουρα πρωτη περναει στην παρελαση την 25 μαρτιου μετα τα ουκ. Εχει αρκετες ωρες εκπεδευσει και εχει μεγαλη ευθηνη, γιατι οχι σε μας να μην δινουν μορια; Επειδη περναμε ζωη και κοτα;
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Χμμ Τι να πω...

Anonymous

Τι να πεισ Παληκαρι μου και τι να πω; Ειναι το τραγουδι που λεει πως καταντησαμε λοχια πιος ειμαι εγω πιος εισαι εσυ. Παντως στις εκλογες εχουμε πει με τα παλικαρια που αποληθηκαμε θα παρουν τα @@@τα μεγαλα κοματα γιατι κανεις δεν σκυβει πανω απο τον πολιτη ουτε μια τηλεφωνικη γραμμη δεν υπαρχει να πεις καπου τα παραπονα σαν πολιτης και ειμαστε και καλα ευρωπη. Απορω αν υπαρχει αλλο τετιο κοινονικο κρατος στην ευρωπη, να μην εχουμε μια υπηρεσια να καταγειλουμε τα στραβα. Ειναι δυνατον το οτι δεν δινουν μορια σε τσολιαδες και οπου το εχω πει τραβανε τα μαλλια τουσ, και να το λεω απο ενα φορουμ; Καλα που υπαρχει και αυτο. Γενικα δεν υπαρχει οργανωση σαν κρατοσ.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οταν λεω εγω με φιλους μου οτι ο στρατος εγεινε σκατα απο τοτε που πολιτικοποιηθικε επρεπε να ειναι αλλη εξουσια ι πολιτικη και αλλη ι στρατιωτικη αλλα με λενε κολλιμενο μυαλο

Anonymous

Τι να σου πω ρε παλικαρε δεν ξερω τι φταιει ακριβως ουτε πιο πολιτικο συστημα θα ειναι καλητερο απλα αναφερω στους μαγκες που βλεπουν τις λεξεις μας εδω οτι φταιμε που ψηφηζουμε βιαστικα συμφεροντολογικα και μονο ηεπειδη ριχνει ο πατερας μας κατι το ιδιο και εμεις χωρις να κοιταμε το συλλογικο συμφερον απλα επειδη ειμαστε παρτακιδες και δεν δινουμε βαση στο μονο πραγμα που εχουμε για νομιμη αντιδραση και αποπση την ψηφο μας, με αποτελεσμα να μας εχουν δεδομενους και να μην σεβονται τον πολιτη που κανουν κουμαντο με τους νομους τους, ποσα παιδια παθανε ζημια απο τα κρατηματα και τα ξεδιπλωματα στην φρουρα και δεν τους δινουν μια ευκαιρια που υπηρετησαν και πρωσφεραν κατι παραπανω, απλα αισχος και να ξυπνησουμε καποτε πριν ειναι αργα γιατι αμα μας κανουν ντου οι απεναντι με την οργανωση που εχουμε θα τον πιουμε σφηνακι κοκα κολα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ααα οχι πανω σε αυτο εισαι λαθος στο θεμα με τους απεναντι αυτοι ειναι σε χειροτοτρερη μοιρα απο εμας. Ο δικος μας ο στρατος εχει και ενα επιπεδο σε σχεση με των διπλα. Και ετσι οπως ειμαστε μπορουμε να τους διαλισουμε Αλλο τα εσωτερικα ζητηματα του ελληνικου στρατου και αλλο οι αμυντικη του δυναμη Δεν το ιδιο απο ροδο ειμαι και βλεπω οτι εχουμε εναν Μαχιμο στρατο.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Γιατί να παίρνουν μόρια όσοι υπηρέτησαν στην Προεδρική Φρουρά;

Οι ειδικές δυνάμεις λαμβάνουν μόρια γιατί (υποτίθεται τουλάχιστον ότι) έχουν καλύτερη εκπαίδευση και γνώσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες σε έναν επαγγελματία οπλίτη.

Η Προεδρική Φρουρά καθόλα αξιοσέβαστη αλλά το να στέκεσαι ακίνητος δεν είναι και πολύ χρήσιμο σε έναν στρατιώτη.
Anonymous

Σωστα τοτε παιδια ειμαστε μ... Που πηγαμε οκ. Οι δοκιμοι γιατι περνουν; Τωρα στους ειδικους φρουρους που ζητησαν επαιρνες μορια και στο λιμενικο το ιδιο αν ειχες τελειωσει δοκιμο και ξαναρωταο καπιος που τελιωσε δοκιμος τι παραπανω εδωσε στην πατριδα, οσο για τις ειδικες δυναμεις που μου λες φιλε μου δηλαδα οσοι υπηρετησαν εκει θα πανε σαν μονιμοι μονο στις ειδικες δυναμεις ; Η και σε σωματα και σε οπλα εκτος ειδικων δυναμεων;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Δεν μοριοδοτείται κάποιος επειδή 'έδωσε' περισσότερα στην πατρίδα.

Τα μόρια τα λαμβάνουν όσοι (θεωρητικά τουλάχιστον) έλαβαν καλύτερη εκπαίδευση και έτσι κρίνεται ότι θα κάνουν καλύτερη δουλειά.

Οι ΔΕΑ εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς έχουν 4-μηνη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση έναντι ενός μήνα για τους απλούς στρατιώτες.
Anonymous

Ενω οι προεδρικη φρουρα δεν εχει ουτε θεωριτικη ουτε πραχτικη εκπαιδευση δηλαδη. Το να κανεις ωρες σωματικη βελτιωση οπως οι λοκατζηδες να περνασ Επιθεωρηση καθε παρασκευη αυστηρη για τα ευζωνικα σου που χρεωνεσαι οπως ο δοκιμος που χρεωνεταιαλλα , να εχεις χιλιες δυο δραστηριοτητες ασκησεις ακριβειας να εχεις καθε κυριακη επισημη παρελαση στο συνταγμα να πεφτουν οι καμπανες βροχη και να εχεις ευθηνη για αυτο που κανεις δεν ειναι τιποτα ε; Ειναι ακριβως οπως θα περνουσε καπιος στο ταγμα; Και ολα αυτα εφοσον εχεις περασει και την βασικη εκπευδεση στην παραμεθοριο, δηλαδη δυο φορες νεος να εχεις παλιο οπως οι βηταδες στους δεα να πρεπει να σου μαθουν να ντυνεσαι και να κανεις βηματα που ουτε οι λοχαγοι δεν τα ξερουν τι ειναι αυτα που λες ρε αρχηγε μου; Γιατι να μην περνουν μορια δηλαδη; Οι δοκιμοι περνουν και στο λιμενικο και στην αστυνομια. Γιατι δινουν μορια εκει; Δεν τους λενε με τα μορια ευχαριστω το κρατοσ; Εμεις γιατι οχι; Ωραια λογικη εχεισ. Τοτε παιδια να μην πηγαινει κανεις τσολιας γιατι σας δουλευουν. Εισαστε μακακες γιατι εμας μας λεγανε οτι περνουμε μορια.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες