Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NAVY

Δημοσίευση από NAVY »

Υπαρχει και περιπτωση να μην παρουν τωρα αμεσα ουτε ΟΒΑ ουτε ΕΠΟΠ. Σε σχεση με τα γεγονοτα στα συνορα μαλλον ριχνουν το κεντρο βαρους οχι στις προσληψεις στις ενοπλες δυναμεις αλλα στην ευρωπαικη βοηθεια FRONTEX. Κτλπ... Θα δειξει... Αναμενουμε!
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Καλημερα φιλε οχι δεν επιρεαζει σε κατι.. παιδια πιστευω για οβα κατι θα γινει αυτο το μηνα εβλεπα σε σαιτ οτι υπεγραψαν και στο υπουργιου του στρατου για οβα
makis

Δημοσίευση από makis »

Δεν βλεπουμε ομως φως
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπληρωθούν οι θέσεις για 2.000 οβα, ειδικά τώρα με τον Έβρο γιατί όλοι εκεί θα πάνε.Ειδικες θα πανε όλοι αμφίβιοι.
Ακόμα και αεροπορια στα νησιά θα τους τραβήξουν, Σκύρο, Λήμνο, Ρόδο.

Καλα οι 400 στο Ναυτικό, ανέκδοτο...

Συνοριοφυλακες για νησιά 800 θέσεις δεν συμπληρώθηκαν, που είναι κολλέγιο μπροστά στους οβα η θέση του ΣΦ...

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ARN »

Παίζει να αναιρέσει το όριο των 3 ετών του να έχει απολυθεί ο υποψήφιος ώστε να δηλώσουν και όσοι έχουν παρέλθει την τριετία απόλυσής τους;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Έχει φύγει η 3ετια νομίζω. Στο φεκ του Δεκεμβρίου δεν υπάρχει τουλάχιστον πουθενά. Και πάλι δε θα συμπληρωθούν οι θέσεις.

Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από GreekGod »

Ίσως τώρα που η κατάσταση είναι κρίσιμη δοθούν κάποια χρήματα για προκήρυξη ΕΠΟΠ εφόσον αυτή για τους ΟΒΑ θεωρείται αποτυχημένη και δεν συμπληρώνονται οι θέσεις.
crabgr

Δημοσίευση από crabgr »

Καλησπερα εγω που ειμαι σε σχολη ακομα ως φοιτητης αλλα επειδη δε ηταν ποτε το ονειρο μου αυτη η σχολη μπορω να συμμετάσχω στην προκυριξη ενω δεν εχω εκπληρωση τις στρατιωτικες μ υποχρεωσεις
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

crabgr έγραψε:Καλησπερα εγω που ειμαι σε σχολη ακομα ως φοιτητης αλλα επειδη δε ηταν ποτε το ονειρο μου αυτη η σχολη μπορω να συμμετάσχω στην προκυριξη ενω δεν εχω εκπληρωση τις στρατιωτικες μ υποχρεωσεις
Καλησπερα φιλε μου. Ναι θα μπορεις να συμμετάσχεις ειτε σπουδαζεις ειτε οχι, ειτε εισαι φανταρος ειτε οχι :)

crabgr

Δημοσίευση από crabgr »

Ααα ωραια ευχαριστω φιλε για την απαντηση γιατι νομιζα οτι και για ΕΠΟΠ πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στριατιωτικες σου υποχρεωσεις
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

crabgr έγραψε:Ααα ωραια ευχαριστω φιλε για την απαντηση γιατι νομιζα οτι και για ΕΠΟΠ πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στριατιωτικες σου υποχρεωσεις
Και εγώ στην ίδια περίπτωση με σένα είμαι πάντως.

crabgr

Δημοσίευση από crabgr »

Δυστηχως με το συστημα των πανελλ. Ειναι ολα λιγο ανω κατω... Φιλε μ ελπιζω να γινει καποιο θαυμα για ολους εμας που το θελουμε αληθινα και να τα καταφερουμε...
Άβαταρ μέλους
scout1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από scout1 »

2010 Οκτώβρης τελευταία προκήρυξη ΕΠΟΠ: Δεν είχα κλείσει τα 18, για έναν μήνα, οπότε δεν μπόρεσα να δηλώσω.2010 Νοέμβρης, αφού δήλωσα εθελοντής στις ειδικές δυνάμεις, παρουσιάζομαι κι απολύομαι το 2011 τον Αύγουστο.2020 και ακούω νέα για προκύρηξη ΕΠΟΠ: Είμαι γεννημένος 02/10/1992. Με λίγα λόγια 27 ετών και 5 μήνες. Διαβάζω πληροφορίες για την προκήρυξη, ότι το όριο ηλικίας είναι 28. Κανονίστε να το πάτε πάνω από 5 μήνες το θέμα να μην προλάβω πάλι ο γκαντέμης. Επίσης διαβάζω όριο ηλικίας για Ειδικές Δυνάμεις μειώνεται 3 έτη... Δηλαδή; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μαι 25 ετών; Αν ισχύει, ποια η λογική;10 χρόνια περιμένω μπας και υπάρξει ελπίδα να κάνω το επάγγελμα που πάντα ήθελα. Ασχολούμαι με υπαίθριες δραστηριότητες, σκοποβολή, εκπαίδευση ως έφεδρος, είμαστε από την εφεδρεία της ετοιμότητας και του εθελοντισμού. Ελπίζω να υπάρξουν καλά νέα γιατί θα βαρέσω μπιέλα για τα καλά...
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

crabgr έγραψε:Δυστηχως με το συστημα των πανελλ. Ειναι ολα λιγο ανω κατω... Φιλε μ ελπιζω να γινει καποιο θαυμα για ολους εμας που το θελουμε αληθινα και να τα καταφερουμε...
Και εγω σε ενα τετοιο θαυμα ελπιζω. Γιατι για τις υπολοιπες προκηρυξεις απαιτειται εκπληρωση στρατιωτικης θητειας.

crabgr

Δημοσίευση από crabgr »

Νομιζω σε προκηρυξεις στο λιμενικο δεν ειναι απαραιτητο να εχεις κανει στρατο αν βρισκεσαι νομιμα εκτος στρατευματος ομως με την καταταξη σου στο λιμενικο πρεπει να εκπληρωσεις την στρατιτωικη σου θητεια. Γιατι και εγω κοιταω λιμενικο η ΕΠΟΠ και θα σου στειλω γιατο ψαχτικα λιγο

δ. Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να εκπληρώνουν αυτές (στρατεύσιμοι), ή να βρίσκονται νόμιμα εκτός στρατεύματος.

Σε περίπτωση στην οποία υποψήφιος, μετά την επιτυχία και την κατάταξή του, αρνείται την εκτέλεση των στρατιωτικών του καθηκόντων λόγω θρησκευτικών ή άλλων δοξασιών και πεποιθήσεων ανακαλείται η πράξη κατάταξής του.

Αυτο ειναι σε προκηρυξη του 2019
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες